Ги-и, Хуліган. Не так швидко. Ви забули основне гасло джекоподібних, - Я не хочу більше заробляти, я хочу більше отримувати (с)
такі ж, як 90-му. ---------- Додано в 21:31 ---------- Попередній допис був написаний в 21:30 ---------- а ви не вкурсі що означає "навалив"?
Не знаю.. Надо будет хоть разок нанять негра, чтобы проверить - лучше ли он выдраит мои унитазы, чем я сам.. Негры в Донецке на каждом углу не валяются! А из Англии везти - дорого очень для эксперимента.. Так что этот вопрос, наверно, так и останется неотвеченным! Вот и я ж об этом говорю - они всюду нас опережают!
Ось ще один приклад відсутності ясності розуму та логіки в багатьох писак в -неті. Він навіть сам не зрозумів написану дурь, бо є різниця між СССР 30-х, 40-х..., 80-х років. Який етап більшовицької імперії цей автор мав в виду? ---------- Додано в 14:52 ---------- Попередній допис був написаний в 14:50 ---------- Це точно! Культура Зімбабве вже цивілізованіше культури "рашен".
Мої дії - кожного комуняку - на гілляку. Пояснення нижче... Це було дуже давно, ще коли я був першокласником. На перерві ми з хлопцями побігли на вулицю м'яч поганяти. І коли ми грали, у цей момент до нас підійшли старшокласники. Забрали у нас м'яч, нас як котенят відлупцювали. А особливо настирливих, таких як я, які намагалися забрати у них м'яч - перекинули через огорожу. У нас навколо шкільного двору огорожа з сітки. І ось 2 виродки беруть мене за ноги - один за одну, інший за іншу - піднімають через огорожу і відпускають мордою вниз. Ну і я обізвав їх "гомосексуалістами". Після цього вони мене потягнули до завуча. А наші інші з соплями і сльозами побігли за нами услід. Ці нацюцюрники розповіли завучеві що я їх обізвав. Природно, що усе інше вони не розповіли. І коли наші хлопці почали кричати завучеві що вони зробили (як забрали у нас м'яч, як нас відлупцювали, через огорожу як перекинули), завуч сказала: "АНІ КАМСАМОЛЬЦИ І АНІ НЄ МАГЛІ ЕТАВА СДЄЛАТЬ!". А ці виродки поруч стоять і посміхаються. Треба було бачити їх самовдоволені пики. Це не передати словами. Дуже шкода що я тоді дрібний був і до пики дотягнутися не міг. Інакше у...бав би. Хоч і не сильно - але дав би. І після цього я зрозумів що потрібно усіх їх 3,14здити. Тому, що ось такі нацюцюрники і управляли нашою країною. І зараз продовжують - комсомольці колишні. Для них партквиток на той час або комсомольський значок були як зараз депутатська недоторканість. Усе можна було за нього заховати. Що вони і продовжують робити зараз, тільки у більш збоченій формі...
І саме завдяки цій курві я дуже рано зненавидів комуняк і зрозумів що це лайно потрібно давити Відразу згадав письменника Бориса Васильєва, що помер нещодавно і його відповідь на запитання в одній з телеперач: "...ведь не все же коммунисты были цепными псами тоталитарного режима, встречались и порядочные...". Він відповів: "живя в бардаке, невозможно оставаться целкой"