Ви,разом з ІSO та КарАбіном не гнити так,хе-хе,хочете ,а...варитись в тім баняку з долярами,євро,хфунтами... А валюти зараз там на всіх і не хватає,во-о! Кризис!
Вони там гниют,зволочі...ніц робити не хочуть В лікарнях підлоги за ними роботи чистят. І грузи возять. Сам видів. То в Грайсвальді.
Ромку,заспокій-сі!То я там,українець-галичанин, роблю,а не роботи ті... За це і платять ще мені трохи шось,жеби міг яку копійку додому ю,дітям післати.А ти все роботи,роботи Європу обсіли! Не роботи,Ромку,а роботяги з Галичини,во-о! Поїдеш ще раз і добре-сі придивиш,шо то за роботи там,які доляри наліво-направо задурно розкидають...І заплачеш ще раз,Ромку!
Ну так вже хає тую америку пан Юрко, так боїться, щоб не понаїхали, не дай Боже, ми і не сотворили конкуренцію
Я недавно приїхав. Роботи дешевше обходяться,аніж наймані робітники. І не треба розказувати мені байок про те,як добре жити в "неньці". В ній добре здохнути. Зрештою,поки здоровий і трохи варить голова,то прекрасно можна дати собі раду тут. Без Гамерики. Я ж справлявся останні 10 років. 5000 гривень в місяць на ліки мені з неба не капали. ---------- Додано в 15:19 ---------- Попередній допис був написаний в 15:16 ---------- Зате я знаю,що моя дитина не буде закатована в вітчизняному інтернаті. Як була катована в лікарні. Не москалями. І не жидами. А щирими вкраїнцями.
Я сі бою?!Та то ви,курсі сини,біди не знаєте,а триндите не знаючи шо! Я сі бою,жеби ще трохи попрацювати тут,бо вдома чекає мене безробіття,жеби працю фізичну не загубити і не бути навостаток,як ті сотні мексіканців безробітних навколо мене ,та і білих "мільйонерів",які вам ввижаються постійно...пек-ти-бідо! Ну б...,тепер я вас розумію!
О-о,Зяма...Та шо то Ви?Якийсь я украіниць,га-а?Так собі...галичанин! І шо Ви,Зяма, мене гвалтуючи ганьбите,га-а? Але давайте...Галицькі жиди таке любили,і я люблю! Ваш Іцхак Нотоцомус... А ви моя Муза...Муза Абрамівна! Я вас буду той-во...так помалейку,по-галичанськи...той во! І не гнівайтесь,і не зникайте на довго,бо я маю інстрУмент з різьбою на кінци,жеби клієнт не зіскакував! Давайте,продовжуйте...бажано з фокусами,як то Ви вмієте! Ага...Як там Ваш алтруїстичний(бесплатний,задурно) журналь "Егоїст"? Кажуть же він по Рос'ї задурно сам ходить і там гвалтуєт хароших людей...і що тамки-го називають "Єговиста" Як ладно звучить,людоньки,шо нє? Егоїст-Єговіст, сипле сіль Юрку на хвіст! Хава Нагілла,Зяма!З Ханукою,Снєгурачкой і дедом Морозом(депутатом) Вас,Зяма!Завтра о 7:40 ,тут же...прихвачу з собою VasZELINA! http://www.youtube.com/watch?v=9WwebTUNumE ---------- Додано в 03:15 ---------- Попередній допис був написаний в 02:27 ---------- До-о-бре! Зяма нікуди не дінеться... А тим часом "Свобода" обіцяє натовкти писок в ВР тим,хто забагато Там "великих" політиків відіграватиме. ..."Позиція Партії регіонів - це позиція сили. По принципу сили було розподілено комітети. Немає питань. Але тоді не треба нарікати, коли сила буде в інших політичних сил", - підсумував депутат від "Свободи"! http://www.pravda.com.ua/news/2012/12/25/6980499/
От біда,всі чекають же Михальчишин ругань понесе і кидатиметься яйцями,а він ніц...лише словами і по-ділу! Напевно тепер Яценюк з Турчиновим стануть всіх мотлошити,а то Кличко за бої п'єньонзи хоче! Ух ті патрійоти,ну прямо,як Бамбук з морально-виховним журналом "Егоїста"...Хе-хе-хе! (Бамбук,за рекламу як звично шось ,чи чимось-то платять.Давай диферамбами...а то мене вже задовбують.Ругацця хоцца!)
От Ірина Фаріон і Юрко Михальчишин журнал "Егоїст" хвалять і нічого взамін не просять. Ото свободівці, а ви так - примазатися намагаєтеся
То...то ,Зяма,ваші фантазії ,же свободівці,якийсь егоїзм,любого розливу,прославляють!!! Так не є! Егоїзм,він і є егоїзм,чи у Львові в журналі,чи в ВР,а чи то в сім'Ї! Кидайте ті свої манси,Зяма!
То у вас, Іцхаку, фантазії. А я з цими людьми регулярно спілкуюся. І за виступами часом слідкую. Уже наводив дві цитати з Ірини Фаріон, але як до вас не доходить, то повторю: "Ми не відступимося за жодних обставин, тому що ми здорові, самодостатні, вільні егоїсти"... Це під час відкриття пам'ятника сотнику Дмитру Пелипу в Равському. А також під час виступу на ЗІКу: "Українцям пора перестати зважати на чужі інтереси більше, ніж на власні, українцям треба ставати в доброму сенсі егоїстами. До речі, у Львові видають чоловічий журнал "Егоїст". Чудовий журнал!". ---------- Додано в 16:15 ---------- Попередній допис був написаний в 16:11 ---------- Щоб краще дійшло, ще одна цитата з Ірини Фаріон: Отут читніть: http://www.universum.lviv.ua/journal/2012/6/exclus.htm ---------- Додано в 16:17 ---------- Попередній допис був написаний в 16:15 ---------- І ще: Звідси: http://ykrnews.com/politika/janukovicha-german-azarova-mob-l-zuyut-nac-yu-na-op-r-rina-far-on.html
Да-а,Зяма...ми таки Егоїсти нині,а ви наш орган...бойовий,друкований! 2025-й...Україна Китайська. В кафе навпроти Дпіпропетровської синагоги сидять собі Бам-зя-Бук і Кар-а-Бін в китайських туніках,чин-чином...цай пють! -Зям,ну як тобі тепер тут...депутатом таки став? -Ой,та став...голова фракції китайської меньшини в облраді тепер.Aле...при президенті Тягнибоку було краще! Очі не треба було розтягувати! ---------- Додано в 16:52 ---------- Попередній допис був написаний в 16:28 ---------- О-о...пан Бамбук(твердий знацця),мені мінуса(-) за допис вліпив.Нє,не в своєму егоїстичному часописі "Егоїст"(яка назва,яка цудна назва),а на порєдному Львівському форумі! Ну і шо візьмеш з егоїста?Егоїст-егоїстом,А Бамбук-бамбуком! Я му також мінуса вліпив.Най знає,нас галицьких егоїстів і їх стиль роботи! ---------- Додано в 17:54 ---------- Попередній допис був написаний в 16:52 ---------- Позитивнийсю егоїзм...(?) Негативний альтруїзм...(?) Голова болить вже...Якась фігня,типу...Прислали гамериканці задурно гроші на Помаранчеву революцію,альтруїстично знацця,а ліворуційонери їх(гроші) розікрали...і просрали!Вибачаюсь,але інакше і не повім!