Відповідь: ВАШЕ МІСТО Якось їхав в 1994 році через Кіровоград,не дуже приємне враження справляє це місто:будинки як бетонні коробки,місто якесь квалратне чи що...
Відповідь: ВАШЕ МІСТО Кіровоград , справді викликає не дуже приємне враження, такий собі мікс забитого села і міста.Ще центр так собі, а трохи відійдеш....брудно, дороги погані.світла на вулицях немає.Якесь бідне місто.От тільки не зрозуміло чого там такі дорогі квартири?Мене вразив пам"тник Кірову на площі..такий собі маленький , товстенький вуйко..карапузик ) І це в честь нього назвали місто? Краще б залишилось Єлисаветградом
Відповідь: ВАШЕ МІСТО шкода, як за 17 - 19 сторіччя не набрали пам'ятників то все...рахуй, пропало...
Відповідь: ВАШЕ МІСТО А хтось був там у Художньому музеї? Там дві кімнати і всьо:D Я питався в місцевих куди там можна сходит на шо подивитись: кажуть ну влітку там якісь пагорби де були Єлисаветинські казарми, а взимку тільки по кабаках:eek: Додано через 1 хвилину Єдиний плюс - що центр широкий, і маршрутки по 80 коп., а ще річка там є
Відповідь: ВАШЕ МІСТО Особисто я проживаю в такому собі містечку як Хмельницький. Місто маленьке буквально за пів години можна дістатись з одного кінця міста до іншого... чогось цікавого чи гарного у нас мало... можна навіть сказати майже немає... пару стареньких будиночків в центрі міста тай ті вже перероблюють на сучасний лад... є у місті декілька занедбаних музеїв... і не має ніодного місця де можна було б спокійно посидіти попити каву чи чаю...ех...за ті 16 років що я живу в Хмельницькому він мені добряче набрид.. хоча я не уявляю свого життя без мого міста.. от так...
Відповідь: ВАШЕ МІСТО Був я колись в Хмельницькому,а шо-місто не таке занедбане. По-моємо в центрі міста є підземний перехід,будівля банку в центрі з куполом,сквер біля кінотеатру,радіозавод Катон-щось не те поправте.
Відповідь: ВАШЕ МІСТО та все те от тік завод називаэться Катіон... місто не занедбане.. звичайне місто нічого особливого... за це і набридло... немає нічого цікавого..
Відповідь: ВАШЕ МІСТО Точно Катіон,бо саме ця назва була на табличці в тролейбусі як кінцева. Давно я був в Вашому місті,причому не 1 раз.Ще чув,шо чи то вбили якось мера Вашого міста декілька років тому.
Відповідь: ВАШЕ МІСТО хм... нічого такого незнаю... тай політикою я не цікавлюсь.. волію ще два роки спокійно прожити без цих політичних баталій.... хоча на скільки мені відомо один (причому був дуже хорошою людиною) розбився в автокатастрофі.....
Відповідь: ВАШЕ МІСТО А,Ви бували в Чернівцях,бо я звідти,просто зараз живу і працюю у Донбасі? Я теж бєз ума від Чернівців,як Ви від Хмельницького:borat: .
Відповідь: ВАШЕ МІСТО ні.. нажаль в чернівцях не бувала... я взагалі мало де бувала.... сижу от тут... вдома....... і нікуди.. лише колись їздила з класом на екскурсії....
Відповідь: ВАШЕ МІСТО Ооо, річка там "шикарна" ..таке собі звалище сміття серед міста.Здається мені, що всі бюджетні гроші на розвиток міста просто розкрадаються, через те, нічого там і не робиться
Відповідь: ВАШЕ МІСТО Кругом крадуть, але ж може щось і місту перепадає, а тут таке враження, що місто тільки дуля з маком.
Відповідь: ВАШЕ МІСТО Доля мене закинула на 2 роки в Донбас в м.Краматорськ. Місту в 2008 буде 140 років. Колись,навіть хотіла совєцька влада замість Донецька зробит Краматорськ обласним центром. Атмосфера в місті забруднена викидами з великих 6 заводів,особливо НКМЗ,хоча авто мало в місті як на мене.До міста ще відносяться селища,яких тьма тьмущая. А люди тута зовсім інші ніж на Буковині:нахабні,безцеремонні,безкульткрні,хоча є і нормальні ,але то інтелігенти,яких мало.В основному-роботяги. Архітектури ніякої-тіка блочні коробки та приватний сектор з ніяких будиночків. Незатишно та пилу багато,дороги ніякі. Ось так...
Відповідь: ВАШЕ МІСТО моєму будинку 130-140 років, краматорск з чого походить така назва? Від крамарів?