Відповідь: ВАШЕ МІСТО так і є - в районі Галки (Калініна бувша). А ще - дріжджами - в кінці Личаківської. Ну, а в районі кінцевої трамвая 6-ки - Львів пахне власне помийною ямою Там наша знаменита річка виривається з підземель на волю, і несе запах львів'ян до очисних споруд та далі в Західний буг і в "священну Віслу". Ну, ви розумієте, які то очисні споруди.... В Червонограді запах львівської річки ще доволі потужний
Відповідь: ВАШЕ МІСТО Чого ж так зразу лякати панянку, Афтере? Може вона і не попаде в цей район, тоді навіщо псувати апетит.
Відповідь: ВАШЕ МІСТО чому... якщо від запаху шоколаду та кави рухатися в сторону запаху бойні (м'ясокомбінату) - то там недалеко... На жаль, ні м'ясокомбінат, ні шкірзавод вже не ароматизують атмосферу.... Ну, і від зупинки 6-ки теж слід троха в сторону відійти - так відразу запах в ніздрі не кидається...
Відповідь: ВАШЕ МІСТО Жах,під боком АЕС... Як там,дозиметр не зашкалює? Зате нема перебоїв з електрикою.
Відповідь: ВАШЕ МІСТО зазвичай коло АЕС найкраща радіаційна ситуація - бо там за нею слідкують.... А у Львові колись на вокзалі "брудний" мармур використали - "світив" - куди там якійсь АЕС! Але то приклад, коли "впіймали". А так зазвичай - ніхто нічого не перевіряє. І той самий підвищеної радіоактивності щебінь цілком і в будівельні бетонні плити попасти може
Відповідь: ВАШЕ МІСТО Мармур!!!не карарський часом... Зазвичай граніт переважно червоного кольору ізза посадочної породи містить в собі радіоактивні речовини, їх власне заборонили використовувати в гродобудівництві...
Відповідь: ВАШЕ МІСТО У нас природний фон за рахунок грніту підвищений, а радіація...так хто ж вам скаже? недавно вся Україна і не тільки , говорили про аварію на нашій АЕС.І що з того? У місті на той час табло , що показує рівень радіації опинився на ремонті(атож, всі так і повірили)згодом вияснилось, що аварія була і навіть зняли замдиректора по безпеці..
Відповідь: ВАШЕ МІСТО ну нетрба паніки - аварії на АЕС бувають постійно, просто є аврії з радіоактивними викидами, а є без... крім того є різні норми, тощо так от остання серйозна аварія була 1986 року... А на рахунок Південної... так у вас другий блок з ППРу майже два місяці не могли запустити:D
Відповідь: ВАШЕ МІСТО Я була в Південноукраїнську.До речі,скіки раз тудою їжджу,так воно і справляє враження некрополіса-на вулицях,чомусь,завше пусто,будинки такі як в нас на пСихові...А та атомна станція то взагалі чудо таке велике,хоча мене цікавило завше,як там місцеві рибу в тому технічному озері ловлять?
Відповідь: ВАШЕ МІСТО Та нормально там жити,ніхто особливо не переймається Додано через 7 хвилин Вже запустили Працюють люди, не вештаються по вулицях без діла там ловити рибу заборонено, але я думаю, що вони самі її й їдять, бо купуємо ми ту, що виловлена в р.П.Буг
Відповідь: ВАШЕ МІСТО Я не можу про себе сказати, що я на 100% віруюча.Я більше вірю в людський розум, в реаліі життя..совість.
Відповідь: ВАШЕ МІСТО Бачив, як звідтам товстолоба, здається, витягнули десь метр довжино чи більше... А з Бужного Юга показували фотки сома шось півтора метра чи що... ну здоровий Додано через 1 хвилину Це принаймні чесно:y: Доречі, а у вас у ту церкву, що навпроти будинку культури хтось ходить?
Відповідь: ВАШЕ МІСТО У нас теж є такі фотки , ще батьки колись з друззями відпочивали на річці і зловили такого сома Вона ще не добудована, але на Великдень там вже паски святили.А ми з мамою ходимо в Українську церкву, там отець Віктор(зі Львова) править.Обстановка там якась душевна . без фальші, очі-в-очі.Мені не подобається коли багато народу і батюшка в гучномовець молитви читає
Відповідь: ВАШЕ МІСТО опа.. а де там така? в який бік відносно пятачка і будинку культури, якщо не секрет звичайно ?
Відповідь: ВАШЕ МІСТО А кому подобається.... Ладно,не коментуйте... До речі,місто дійсно на наш пСихів схоже!