ВАШЕ МІСТО

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем шахрай, 25 вер 2007.

1. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Відповідь: ВАШЕ МІСТО

так і є - в районі Галки (Калініна бувша). А ще - дріжджами - в кінці Личаківської. Ну, а в районі кінцевої трамвая 6-ки - Львів пахне власне помийною ямою ;) Там наша знаменита річка виривається з підземель на волю, і несе запах львів'ян до очисних споруд та далі в Західний буг і в "священну Віслу". Ну, ви розумієте, які то очисні споруди.... В Червонограді запах львівської річки ще доволі потужний ;)

2. syavych

syavych копач

Чого ж так зразу лякати панянку, Афтере? Може вона і не попаде в цей район, тоді навіщо псувати апетит.

3. afterstep

чому... якщо від запаху шоколаду та кави рухатися в сторону запаху бойні (м'ясокомбінату) - то там недалеко...
    На жаль, ні м'ясокомбінат, ні шкірзавод вже не ароматизують атмосферу....
    Ну, і від зупинки 6-ки теж слід троха в сторону відійти - так відразу запах в ніздрі не кидається...

4. шахрай

шахрай Well-Known Member

Жах,під боком АЕС...
    Як там,дозиметр не зашкалює?
    Зате нема перебоїв з електрикою.

5. afterstep

зазвичай коло АЕС найкраща радіаційна ситуація - бо там за нею слідкують....
    А у Львові колись на вокзалі "брудний" мармур використали - "світив" - куди там якійсь АЕС!
    Але то приклад, коли "впіймали". А так зазвичай - ніхто нічого не перевіряє. І той самий підвищеної радіоактивності щебінь цілком і в будівельні бетонні плити попасти може ;)

6. vasili

vasili Well-Known Member

Мармур!!!не карарський часом...
    Зазвичай граніт переважно червоного кольору ізза посадочної породи містить в собі радіоактивні речовини, їх власне заборонили використовувати в гродобудівництві...:)

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У нас природний фон за рахунок грніту підвищений, а радіація...так хто ж вам скаже? недавно вся Україна і не тільки , говорили про аварію на нашій АЕС.І що з того? У місті на той час табло , що показує рівень радіації опинився на ремонті(атож, всі так і повірили)згодом вияснилось, що аварія була і навіть зняли замдиректора по безпеці..

8. sslonn

sslonn Well-Known Member

ну нетрба паніки - аварії на АЕС бувають постійно, просто є аврії з радіоактивними викидами, а є без... крім того є різні норми, тощо

так от остання серйозна аварія була 1986 року...

А на рахунок Південної... так у вас другий блок з ППРу майже два місяці не могли запустити:D

9. Meg

Meg Well-Known Member

Я була в Південноукраїнську.До речі,скіки раз тудою їжджу,так воно і справляє враження некрополіса-на вулицях,чомусь,завше пусто,будинки такі як в нас на пСихові...А та атомна станція то взагалі чудо таке велике,хоча мене цікавило завше,як там місцеві рибу в тому технічному озері ловлять?

10. шахрай

шахрай Well-Known Member

Ні,я б не хотів жити поблизу АЕС.
    Якось душевний спокій втрачається:ireful1: ...

11. vasili

vasili Well-Known Member

а у донбасі?

12. шахрай

шахрай Well-Known Member

У Донбасі як у сраці!(Вибаште за не дуже нормативну лексику)

• Подобається Подобається x 2
  13. Alias

Та нормально там жити,ніхто особливо не переймається

Додано через 7 хвилин
    Вже запустили :)

Працюють люди, не вештаються по вулицях без діла :)

там ловити рибу заборонено, але я думаю, що вони самі її й їдять, бо купуємо ми ту, що виловлена в р.П.Буг

• Подобається Подобається x 1
  14. vasili

vasili Well-Known Member

звідки походить цей допис, ви не віруюча?

15. Alias

Я не можу про себе сказати, що я на 100% віруюча.Я більше вірю в людський розум, в реаліі життя..совість.

16. sslonn

sslonn Well-Known Member

Бачив, як звідтам товстолоба, здається, витягнули десь метр довжино чи більше...
    А з Бужного Юга показували фотки сома шось півтора метра чи що... ну здоровий;)

Додано через 1 хвилину
    Це принаймні чесно:y:

Доречі, а у вас у ту церкву, що навпроти будинку культури хтось ходить?

17. Alias

У нас теж є такі фотки , ще батьки колись з друззями відпочивали на річці і зловили такого сома

Вона ще не добудована, але на Великдень там вже паски святили.А ми з мамою ходимо в Українську церкву, там отець Віктор(зі Львова:)) править.Обстановка там якась душевна . без фальші, очі-в-очі.Мені не подобається коли багато народу і батюшка в гучномовець молитви читає

18. sslonn

sslonn Well-Known Member

опа.. а де там така? в який бік відносно пятачка і будинку культури, якщо не секрет звичайно;) ?

19. Meg

Meg Well-Known Member

А кому подобається....
    Ладно,не коментуйте...
    До речі,місто дійсно на наш пСихів схоже!

20. Alias

а де твій аватар? :)