ВАШЕ МІСТО

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем шахрай, 25 вер 2007.

1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Відповідь: ВАШЕ МІСТО

Тут підтримую. Живем зараз в нім. місті, яке в другу світову англійці ну майже геть начисто збомбардирували... все Ок, файно, відбудовано... але, справді, душі, як сказав би мій вуйко "їді нема"...

Практично всі росіяни мають якусь вроджену, всмоктану з молоком матері(чи з вказівками царя/партії/уряду/КҐБ/РП...?;)) нелюбов до Америки і Західної Європи, часто на рівні ненавісті. Але це аж ніяк не заважає їм сотнями тисяч емігрувати на Захід, жити роками на соціалі, не вчити мову, нарікати на все і зневажати "глупых фрицев/америкосов"...:) :moskali:
    Так просто, подумалось, нічого особистого боронь Боже...:)

• Подобається Подобається x 3
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

+1:y:

3. шахрай

шахрай Well-Known Member

Так напишить про Ваше місто.

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я живу ще в зовсім молодому містечку яке розташоване на березі Південного Бугу.Йому тільки виповнилося 30 років .Це містечко будівників атомної станції.Місто дуже гарне, чисте, багато зелені, квітів.дуже компактне, населення приблизно 40 тис.Ніяких перебоїв з гарячою, холодною водою, електрикою , вивезенням сміття і т.д немає.
    Зараз навчаюсь в Кіровограді, так це взагвлі кошмар.Не можу звикнути до постійних перебоїв з водою, холодних батарей взимку , гори сміття і погані дороги.

• Подобається Подобається x 1
  5. vasili

vasili Well-Known Member

москалі є?

6. Alias

А ви можете мені назвати місце де немає москалів?:))Взагалі я якось мало звертаю увагу на національність, головне , щоб людина була людиною.Чомусь коли їдуть з нашого краю до вас на захід, всі попереджають щоб говорили українською, бо будуть проблеми. Це дійсно так? Ви не хочете спілкуватися з тими. хто говорить російською?

7. syavych

syavych копач

Хех, Ви не мішайте російськомовних (і росіян в тому числі) і москалів, "єто двє бальшіє разніци". Бити за російську ві Львові не будуть, хоча подивитись можуть і косо - авось москалі наступають :moskali:

8. vasili

vasili Well-Known Member

так це гірка правда...
    Спілкуємось тільки з допомогою перекладачів...:)
    ЗІ : по приїзді до Львова треба купити на базарі футболку "дякую Богу Ісусу, що я не москаль" тоді проблем не буде...:)

• Подобається Подобається x 3
  9. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

головне - з БТРа не сильно висовуватися - тоді не битимуть...

10. syavych

syavych копач

А до моря далеко? :o

11. Alias

Ну і розсмішили :)))Знаю двох львів"ян корінних, які говорять російською :)Ось тільки розповіли як знайомі їздили до вас по золото(тримають невеличкий ювелірний магазинчик) перед поїздкою їм такого наговорили! приїхали..з горем пополам почали говорити на укр., а їм: говорять "Слухайте, ви що, нормально говорити не можете?"
    Я взвгвлі то говорю на рос. мові, дит.садок, школа були тільки на рос.але я просто не можу наслухатись як говорять західники - це просто пісня!:naci:

12. vasili

vasili Well-Known Member

Западенців ше за Франца Йоськи так навчили говорити...:D :D :D

13. шахрай

шахрай Well-Known Member

Розповсюджений стереотип.Був якось у Львові,Івано-Франківську, спілкувався російською-нічо,навіть косо не подивились,але в пику дали.От западенці...Не люблять російськомовних,можна сказати-ненавидять.Такшо,добре вчіть державну мову,беріть навіть рос-укр.розмовник.

14. vasili

vasili Well-Known Member

то ви відтоді так люто не любите російську, навчили вас тоді у Станіславові, все ж таки, маєте щиро дякувати, западенцям...

15. syavych

syavych копач

Панянко Alias, можете загадувати бажання. Аж 2 Ваші дописи знаходяться між двома Василями ;)

З.І. То що там з морем?

16. vasili

vasili Well-Known Member

Сявіч, я завше знав, що ви один з Наших...:y:

17. Alias

Загадала :)Хочу у Львів , коли там буде справжня золота осінь, погуляти в Стрийському парку....Знайомий говорить, що Львів пахне кавою і шоколадом...
    а море від нас знаходиться на відстані 150 км:).Доречі, у нас є своя невеличка база в Коблево, в цьому році вже здавали 5 кімнат, так що як добудуємо, то запрошую .:)
    З.І.На українській я можу говорити не гірше ніж ви;)

18. шахрай

шахрай Well-Known Member

Шановна,так у Вас там шо,поблизу АЕС?

19. Alias

Канєєєшно :)))А що такого? У мене з 8-го поверху не видно, а от з 16-го всі три реактора видно.АЕС від міста приблизно км 5 знаходиться .

20. syavych

syavych копач

Чекайте гостей наступного року [​IMG]

Українською взагалі, та най вже буде ;)

а де твій аватар? :)