Відповідь: ВАШЕ МІСТО Тут підтримую. Живем зараз в нім. місті, яке в другу світову англійці ну майже геть начисто збомбардирували... все Ок, файно, відбудовано... але, справді, душі, як сказав би мій вуйко "їді нема"... Практично всі росіяни мають якусь вроджену, всмоктану з молоком матері(чи з вказівками царя/партії/уряду/КҐБ/РП...?) нелюбов до Америки і Західної Європи, часто на рівні ненавісті. Але це аж ніяк не заважає їм сотнями тисяч емігрувати на Захід, жити роками на соціалі, не вчити мову, нарікати на все і зневажати "глупых фрицев/америкосов"... :moskali: Так просто, подумалось, нічого особистого боронь Боже...
Відповідь: ВАШЕ МІСТО Я живу ще в зовсім молодому містечку яке розташоване на березі Південного Бугу.Йому тільки виповнилося 30 років .Це містечко будівників атомної станції.Місто дуже гарне, чисте, багато зелені, квітів.дуже компактне, населення приблизно 40 тис.Ніяких перебоїв з гарячою, холодною водою, електрикою , вивезенням сміття і т.д немає. Зараз навчаюсь в Кіровограді, так це взагвлі кошмар.Не можу звикнути до постійних перебоїв з водою, холодних батарей взимку , гори сміття і погані дороги.
Відповідь: ВАШЕ МІСТО А ви можете мені назвати місце де немає москалів?)Взагалі я якось мало звертаю увагу на національність, головне , щоб людина була людиною.Чомусь коли їдуть з нашого краю до вас на захід, всі попереджають щоб говорили українською, бо будуть проблеми. Це дійсно так? Ви не хочете спілкуватися з тими. хто говорить російською?
Відповідь: ВАШЕ МІСТО Хех, Ви не мішайте російськомовних (і росіян в тому числі) і москалів, "єто двє бальшіє разніци". Бити за російську ві Львові не будуть, хоча подивитись можуть і косо - авось москалі наступають :moskali:
Відповідь: ВАШЕ МІСТО так це гірка правда... Спілкуємось тільки з допомогою перекладачів... ЗІ : по приїзді до Львова треба купити на базарі футболку "дякую Богу Ісусу, що я не москаль" тоді проблем не буде...
Відповідь: ВАШЕ МІСТО Ну і розсмішили Знаю двох львів"ян корінних, які говорять російською Ось тільки розповіли як знайомі їздили до вас по золото(тримають невеличкий ювелірний магазинчик) перед поїздкою їм такого наговорили! приїхали..з горем пополам почали говорити на укр., а їм: говорять "Слухайте, ви що, нормально говорити не можете?" Я взвгвлі то говорю на рос. мові, дит.садок, школа були тільки на рос.але я просто не можу наслухатись як говорять західники - це просто пісня!:naci:
Відповідь: ВАШЕ МІСТО Розповсюджений стереотип.Був якось у Львові,Івано-Франківську, спілкувався російською-нічо,навіть косо не подивились,але в пику дали.От западенці...Не люблять російськомовних,можна сказати-ненавидять.Такшо,добре вчіть державну мову,беріть навіть рос-укр.розмовник.
Відповідь: ВАШЕ МІСТО то ви відтоді так люто не любите російську, навчили вас тоді у Станіславові, все ж таки, маєте щиро дякувати, западенцям...
Відповідь: ВАШЕ МІСТО Панянко Alias, можете загадувати бажання. Аж 2 Ваші дописи знаходяться між двома Василями З.І. То що там з морем?
Відповідь: ВАШЕ МІСТО Загадала Хочу у Львів , коли там буде справжня золота осінь, погуляти в Стрийському парку....Знайомий говорить, що Львів пахне кавою і шоколадом... а море від нас знаходиться на відстані 150 км.Доречі, у нас є своя невеличка база в Коблево, в цьому році вже здавали 5 кімнат, так що як добудуємо, то запрошую . З.І.На українській я можу говорити не гірше ніж ви
Відповідь: ВАШЕ МІСТО Канєєєшно А що такого? У мене з 8-го поверху не видно, а от з 16-го всі три реактора видно.АЕС від міста приблизно км 5 знаходиться .