В цій діаграмі має ще бути показаний процент користувачів, які використовують Яндекс (а саме адресу ya.ru) для перевірки чи працює Інтернет
На самих початках коли побачив інтернет 1997 рік то користувався рамблером, десь в 2000 перейшов на гугль. Гугль рулить однозначно. Чому? не знаю, звик мабуть. Це налаштовується в гуглі в два кліки мишкою
Не варто розділяти Google на com.ua і ru... ---------- Додано в 20:11 ---------- Попередній допис був написаний в 20:09 ---------- з гугл.ком іде перенаправлення на гугл.ком.юа, так що гуглкомом Ви не скористаєтесь, принаймні в мене не виходить.
З Альта-вісти починав, але її Яхху вроді з'їло. Потім yahho. А тепер тільки google.com - хороший моторчик, правда на google.com.ua зараз зарекламовують перші сторінки пошуку...(невірні посилання). ---------- Додано в 20:28 ---------- Попередній допис був написаний в 20:23 ---------- користуйтесь прямим адресом: 74.125.45.100 - google.com.ua 74.125.43.105 - google.com для однакових умов дає різні дані
А в чому важкість натиснути в українському гуглі на посилання "Google.com in English"? Свято, ну Ви й збоченець
Дайте мені отой ацетилсаліцилову кислоту! - Аспірин? Так! Скліроз замучив... П.С. Я в закладках маю...
Ага, буде погода, якщо дощ не впаде. В рунеті Яндекс лідер... рамблер більше позиціонує себе як портал. Хоча раніше він був пошуковою системою №1 в рунеті, а зараз на 3-му місці. ---------- Додано в 22:13 ---------- Попередній допис був написаний в 22:12 ---------- Підняло настрій
Мені б теж такий пошуковик не завадив Користуюсь тільки Google'om, і новини, і погода, і курси валют, і все що тільки треба -) http://www.google.com.ua/ig
Однозначно ГУГЛ. На відміну від інших пошукових систем лише єдиний ГУГЛ забезпечує адекватний контекстний пошук. Можливо хтось пам'ятає коли знесли торрентс.ру і появився новий домен рутрекер.орг. ГУГЛ першим почав давати посилання на новий домен і не видавав битих посилань на торрентс.ру.
Починав з http://meta.ua - в книжках з інформатики колись прочитав (1998р) Тпер юзаю: Гугл Яндекс Яху Бінг Кожен пошуковик з цього списку має свою ізюминку і часом без котрогось з них не можна обійтися.
google.ru і google.com.ua мають різну видачу результатів пошуку щоб автоматично відображався google.com.ua можна скачати браузер з українською мовою