Рамблер відстає від гугла і яндекса по якості пошуку, але чув що він добре підходить для пошуку по україномовному контенту.
Google.com.ua Раньше пользовался Метой - почти никогда ничего не находил Рамблер выдает много чего - но почти не все что нужно. Но вот что интересно - иногда рамблер выдает то что в гугле вообще нет. Я пользуюсь бесплатной почтой www.ukr.net - так там вверху поисковая строка в котрой можно искать в Гугле, Яндексе, Рамблере, Яху, так я иногда ищу во всех по очереди Это эффективней
Для чего ж тогда пользовались МЕТОЙ? Действительно в ру и уа инете, часто рамблер более подходит, находит более соответствующие ответы. Потому они все до сих пор и живут, что механизм поиска у всех разный. У Гугла сейчас вообще сложности с поиском. Раскрутчики и продвиженцы пронюхали, что нужно дать гуглу, что бы вылезти на первые места, и все первые страницы в поиске будут оплаченные (за редким исключением - должен быть очень уж не комерческий запрос)
Якби там не було у гуглі найкращі механізми пошуку. Достатньо спробувати знайти сайт якої-небудь програми, можна навіть маловідомої. Гугля практично завжди на першій сторінці дає лінк на головну цієї програми. А що дають інші пошукові системи? Зараз розкручуються практично всі сайти, незалежно від того комерційний він чи ні. І в гуглі теж не сплять, постійно придумують нові механізми покращення пошуку і об'єктивній оцінці сайту.
Щиро кажучи, я вже і забув, що буває альтернатива Гуглю. Є два варіянти - чому я забув. Варіянт №1. Бо склероз молодшає. Варіянт №2. Бо альтернативи насправді нема. Мені рішуче подобається варіянт №2
Я дружині завжди кажу, як вона щось мене питає типу "Як ти думаєш, який вміст барвника у желе... бла-бла-бла! Кажу "Спитай Ґуґла!"
Якщо заходити з Львівського інтернета - то різниці ніякої немає. Щойно знову спробував і в цьому переконався. Результати видає ті самі. Пробував шукати по слову "поиск"
Я користуюсь і гуглом і яндексом, а ще досить часто в яндексі перевіряю орфографію. Швидко і надійно і як виявилось я не один такий
тепер загалом дуже сильно яндекс нав'язується... причому якщо забув поставити відмітку що не хочеш тої панелі у себе на всіх браузерах при інсталяції навіть найдрібніших програмок - то потім віколупати його звідти ціла морока... от саме за нав'язливість яндекс мені не дуже... (фе) хоча картинки шукати яндексом дещо зручніше ніж гуглом... ---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ---------- а в мене цим ділом файрфокс займається)))) і жодних проблем) навіть тикати нікуди не треба!