Ваш звичний метод друку на клавіатурі?

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем maga, 15 лют 2010.

?

Я друкую

1. одним пальцем руки

1,9%
  2. двома пальцями рук

23,1%
  3. п'ятьма пальцями

23,1%
  4. десятьма пальцями рук

48,1%
  5. іншими частинами тіла

3,8%
  6. маю для того секретарів

0 голосів
    0,0%
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Тут фигня была написана.
    Сам убрал.

• Подобається Подобається x 1
  2. Graalex

Graalex Member

это почему же ???
    если вы про плохого танцора , то я печатаю так как мне удобно

3. Полковник

Полковник миється в бані

Всё, всё.
    Забираю свои слова.
    Никаких танцоров.
    Печатайте, как и печатали.
    Ещё раз ПАРДОН.

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Файний святий отець.
    І друкує файно.

5. Varvar

Varvar Well-Known Member

десятипальцевий "сліпий"
    Колись в інституті як був "час під час" виробничої практики (сидів вдома) вирішив спробувати програму "Соло на клавіатурі". Там є 100 вправ і хто їх пройде гарановано навчиться десятипальцевому сліпому набору. Нудна така програмка для кожної вправи допускається лише декілька помилок, перебір - і все по новому. Деякі вправи дуже багато разів приходилось повторювати, щоб не перебрати ліміт помилок.... майже на грані нервового зриву :8: . Але вартує її пройти, вже десь після половини вправ з"являється оте сліпе відчуття клавіатури. Словом методика, яка гарантовано дає результат, але і потребує багато часу і нервів, або валер"янки.

6. apelsyn

apelsyn Well-Known Member

Я теж на стажуванні пройшла "Соло на клавіатурі", трохи помордувалась, але "рєзультат на ліцо":)- десятипальцевий "сліпий" метод.

7. GirlWind

GirlWind Well-Known Member

Сліпий десятипальцевий укр/рус/анг. Навчилась так друкувати ще в роців 14, вчилась по книжці. Пізніше пройшла Соло, правда не до кінця, не цікаво було)) Середня швидкість 200 знаків/хвилина, можу і більше. На клавіатуру ніколи не дивлюсь, можу говорити з людиною, дивитись на неї і друкувати, чим дуже нервую інших)))

• Подобається Подобається x 2
  8. Summer

Summer Well-Known Member

вау, браво! :clapping:
    а по якій книжці вчились?

9. deneb

deneb Well-Known Member

як!? Ви не знаєте, так то ж БУКВАР))

10. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Друкую дуже швидко і багато, кількома пальцями, які міняю, щоб не постиралися. :haha: На клавіатуру не дивлюся. Що на неї дивитися? Бачив вже... :)

11. GirlWind

GirlWind Well-Known Member

То не була спец. книга, якщо не помиляюсь, якась енциклопеція дитяча, чи щось таке, і там був розділ "Компутори", і ще 5 стор того, як навчитись швидко друкувати. Малюнки з правильною постановкою рук. І завдання типу : надрукуйте таким то пальцем такої то руки букву "а" 12 шрифтом 50 рядочків у програмі Word. Ну я мала маньячка всі букви перебрала так, потім трішки по складах, а потім треба було реферати в школу набирати і так навчилась.

12. nadir

nadir Member

Тільки всліпу. Навчався по "Соло на клавіатурі". Досить ефективна програма. Коли ретельно виконувати ВСІ вказівки і не квапитися, то не нудна, а скоріше навпаки. Просто не треба добиватися швидкого результату будь якою ціною. Проходив декільа разів. Друкую мало. Коли дивлюсь на клавіатуру швидкість набору падає.

13. AndriySt

AndriySt миється в бані

Друкую сліпим методом вже років з три десь. Знаю і латиницю і кирилицю. Вчився доволі просто — взяв клавіатуру, добре роздивився і завчив розміщення букв, почав помаленьку друкувати і з часом швидкість почала зростати. В норм. режимі друкую зі швидкістю 250-300 символів/хв, якщо спішу, то під 400, але не вище. Програми для навчання друку на клавіатурі зневажаю, по-моєму вони не потрібні взагалі.

14. Iriska

Iriska Well-Known Member

Хм... довелось навчитись друкувати ще в десятирічному віці... Коли в тата на роботі появився комп і він його ніяк не міг "асіліть"... я йому в лексіконі набирала всі докумети... І звісно про це не задумувалась..., поки на першому курсі мені не звернули увагу, що коли заходять в комп*ютерну аудиторію, і там була я, то було дике тарабанення по клаві... В 17-ть, я вже друкувала з такою швидкістю, що деякі вчителі мені заздрили... А зараз... зараз не швидкість головне, а суть... Тому перш ніж наберу речення, то проходить або купа часу, або одноманітний зву із стиранням..., тут уже кому що більш потрібне... Викорситовую 10-ть пальців, але дивлюсь "всередину думки", щоб принаймні не перенабирати кілька разів, поки не вийду саме на той бажаний текст... мені на сьогодні важливіше не швидкість набирання тексту а його структурна і тематична якість...

• Подобається Подобається x 2
  15. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Я друкую десятьма пальцями, але дивлюся на клавіатуру. Всліпу - повільно і помилок багато роблю. Заздрю тим, хто вміє всліпу швидко друкувати. Деколи бавлюся тренажером Стаміна, але бажання швидко минає.

---------- Додано в 20:54 ---------- Попередній допис був написаний в 20:22 ----------

По форумах пишуть, що найкраще допомагає заклеювоння клавіатури.

• Подобається Подобається x 3
  16. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

За тиждень перейшов на друк в сліпу. Швидкість не ахті, але збільшується.

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

4 пальці в основному - вказівні і великі для пробілу... безіменний і вказівний для комбінацій:)

18. DarkyS

DarkyS Member

Друкую переважно 4-6 пальцями)) як коли)) Деколи і 1 пальцем можу якшо дуже впадло друкувати))

а де твій аватар? :)