хм... чего? излечения? или я не о том снова подумала?))))))))))))))))))))))))) а ты подожди... пройдет то, что не поддается изменениям, и начнется то, что поддается
А я ідеальний. О....:o Майже... Бракує...бракує до повного ідеалу.......всього... Куру,як паровоз...кавою заливаюсь,вредний і докучливий,як дябелко...особливо,як спазми дістанут... О... А ше я є галичанином... Шо ше.... Ага...ще є зігнилим,як той пес... А,якщо не враховувати того вищезгаданого,то я є маю ідеальний характер...
Все навряд чи. Я відкриваю цікаві для себе теми, з нечитаного, коли заходжу. А заходжу все рідше... Щодо цього висловлювання про характер: мені треба було не мовчати, коли до родичів чоловіка їздили у четвер)). Як ви вважаєте (як мудріший за мене), я покажу характер, коли більше ніколи туди не поїду?
Якщо зовсім ніколи - то ви зробите велику дурницю. Моя думка - треба поїхати мінімум два рази. ІМХО зі і ніякий я не мудріший за вас. Я просто цитую і копіюю вже готове; ззі я би вам порадив хоч інколи таки переглядати дописи @WowkS Там тлущ
Не можу. Я мовчу, а потім себе за це картаю. Чоловік мене перед матусею не захищає - "не звертай уваги". А свекруха має такий характер, хоч і не те що стара, а вже древня, але як приложить.... Мені це не треба. Скільки того життя,@Gyppsy?
Хочу спокійного життя. Я не маю бути нічиєю наймичкою чи мовчки слухати таке, що вважаю несправедливим. Але і доказувати нічого не хочу.