1. Magie Noire, Lancome. І якби в хаті хліба не було... 2. Gucci Quilty 3. Very Irresisstible, Givenchy, весь ряд.
вот ,кстати, наверно что-то в этом есть... эклат, пока единственные, которые я чувствую дольше 5 минут, и этот запах мне не надоедает
Позиції №1 і №3 - теж мої фаворити. А ще дуже люблю Burberry Weekend А ще Hermes Davidoff Cool water 5th Avenue After Five Elizabeth Arden for women
Повернувся до Christian Dior FAHRENHEIT..довгий час не користувався, але зараз скучив і знову спробував ---------- Додано в 20:24 ---------- Попередній допис був написаний в 20:23 ----------
Люблю парфуми Tom Ford і жіночі тут величенький список)) і чоловічі з них юзаю For Men, Grey Vetiver, Hermes, L'Artisan)) маю вже величеньку колекцію, а от на щодень ніяк не прикуплю тіко щось знайду, як його або з виробництва знімають або ціна починає зашкалювати(( як от, наприклад, з La Perla Charme
сьогодні ташшуся від Habit Rouge Guerlain http://www.fragrantica.ru/perfume/Guerlain/Habit-Rouge-16.html Вчора був мега-передоз Циннабаром і Маст(
не дивно, тому що інколи назви парфумів дуже схожі. Наприклад: Salvador Dali - Little Kiss або Salvador Dali - Lovely Kiss ми можемо плутати назви, а от вигляд флакону жінка дууууже рідко забуває ну і взагалі, ми, мабуть, дуже полюбляємо гарні баночки, скляночки) по темі: зараз найулюбленіші: Montale - Mango Manga Montale - Fruit Musk
Сьогодні моя колекція поповнилася двома новими ароматами: Vent Vert Pierre Balmain І Kenzo Jungle L'Elephant Kenzo Щось із цього завтра обов"язково "одягну" на роботу (правда, ще не визначилася який саме, бо обидва дуже подобаються ).