Відповідь: Ваш робочий стіл Лілю, дякую за маки!!!! поміняла шпалери, тепер хочеться і аватар змінити...
Відповідь: Ваш робочий стіл Real Desktop v1.21 Real Desktop - программа для изменения вида рабочего стола Windows, преобразующая его в 3-х мерную поверхность. Хотя Real Desktop использует DirectX и имеет физический движок, её работа не сильно сказывается на быстродействии компьютера. Приятно удивило отсутствие необходимости перезагружать компьютер после установки программы. Достаточно кликнуть по ярлыку - и у вас уже 3D Рабочий Стол! Надоело - просто находим значок программы в трее и выключаем ее при помощи контекстного меня. Стоит заметить, что Real Desktop не влияет на положение иконок на "родном" Рабочем Столе. Особого внимания заслуживает система выделения иконок. Это не просто прямоугольная рамка. Здесь, зажав левую кнопку мыши, вы можете нарисовать любую невыпуклую фигуру и выделить только нужные иконки. Ну и, конечно, главное: физика. Иконки можно передвигать, "бросать" а также вращать при помощи мышки. Кроме того, их можно уменьшать/увеличивать. Download: URL http://77.120.100.13/file/5221072/4317891/Real.Desktop.1.32a.rar Size: 8392220 Video: http://www.youtube.com/watch?v=GkrM4ymkiDo Детальніше тут: http://death-warez.nnm.ru/real_desktop_v121
Відповідь: Ваш робочий стіл Архів заставки "Вечір", "День", розміри: 1024х768, 1152x864, 1680х1020 px YzShadow v1.9 Всі відкриваючі вікна по краях світитимуть неоновим кольором. Колір вибрати можна будь-який. Програма не вимагає інсталяції, просто відкриваємо *.ехе файл і все. Після визначення налаштувань (settings) можна вибрати тінь, її розмір, прозорість (у нижньому правому кутку з'явиться відповідна ікона, натискаємо правою кнопкою на неї, вибираємо settings, далі все зрозуміло). Розмір: 1.2 Mb
Відповідь: Ваш робочий стіл Шукаю шпалерки з хорошим настроєм. Розмір 1680Х1050. Може, хтось знає, де такі знайти, або має і може поділитися?
Відповідь: Ваш робочий стіл В мене ось такий. Десктоп змінюється в залежності від теперішнього часу та пори року (оновлюється кожні п"ять хвилин): наприклад вдень над Європою світло, а зараз, як бачите, Україна вже ніч переживає А якщо зима, то ще й снігом вкрита.
Відповідь: Ваш робочий стіл Дякую за лінка, пошукаю. Цікаво, але в мене хороший настрій асоціюється зовсім не з грошима. З грошима в мене асоціюється біль голови. Якби я собі поставила таку заставку, то мабуть, стала би дуже нервова. Додано через 3 хвилини Ні, на жаль відповідного розміру немає... Ех, завеликий у мене монітор на роботі... Явно завеликий...
Відповідь: Ваш робочий стіл В мене є такого розміру (навіть більші) фотки квітів. Якщо хочете, поділюсь Тільки скажіть які барви б хотіли?
Відповідь: Ваш робочий стіл Earth Desk v4.5.2 Программа EarthDesk заменяет обои рабочего стола в операционных системах Mac OS и Windows на динамически изменяющийся вид нашей планеты, как будто, вы смотрите на нее из космоса. При подсоединении к Интернету EarthDesk получает данные о текущем состоянии освещенности Земли, расположении облаков, циклонов, тайфунов и т.д. При желании вы сможете выставить уровень прозрачности слоя облаков, а также настроить отображении других элементов карты. Карта может быть настроена на определенную точку поверхности или на определенное расположение луны и солнца. Карта облаков обновляется с интервалов в 3 часа, поддерживается работа с мультимониторными конфигурациями и т.д. Возможности: * Real-time clouds (updated at 3-hour intervals) with transparency and moonlight reflection. * Accurate sun, moon and city lighting. * High quality twilight shading. * Automatically updates when waking from sleep. * Moonlight shading can be turned on or off. * Complete multi-display support. * Eleven different map projections. * Includes both satellite and political maps Размер: 16,45 Mb + Crack + EW400-XX62J-A2AJC-46R2V http://depositfiles.com/ru/files/5892900
У мене шпалери змінюються в залежності від нових фот, ще й кожен собі ставить.Наталка собі, коли дорветься до компа, а я собі.У неї переважно чорно-білий стиль, а в мене щось свіже. яскраве