Відповідь: Ваш робочий стіл А в мене тепер манія прибирання. На форумі прибираю, вдома прибираю, на робочому столі також. Ну, і заодно, аби тепліше було, поміняла собі шпалерки.
Відповідь: Ваш робочий стіл Здається, якраз вчора був день прибирання робочих столів.. Щось таке чоловік казав..
Відповідь: Ваш робочий стіл У мене нині. Зате удома вчора. :radist: Додано через 1 хвилину Питаннячко. А можна якось скріншот робити з одного монітора, а не з двох? Різати потім ліньки.
Відповідь: Ваш робочий стіл не надто оригінально - аватар той самий. аніме це запало в душу. "вовчий дощ". 30 серій. 4 дні дивилась
Відповідь: Ваш робочий стіл чеза(дівчина) і кіба(вовк) завжди були вірні своїй мрії - тому ці персонажі мені близькі за духом дякую
Відповідь: Ваш робочий стіл P.S. Чарівну музику ранкового ПК можна скачати тут 115Mb Tracklist 01 Gaelle - Rain 02 Weekend Players - 21st Century (Francois K Remix) 03 TrackID 04 Martin Solveig - I Am A Good Man (Cubanix Mix) 05 Blue Six - Pure (Migs' Petalpusher Vocal Mix) 06 Lovebirds feat. Marie Tweek Of The Rurals - Lovebirds 07 Patrick Turner & Chris J - Machine Life 08 Spiritcatcher - RelaxRhythm4Ever 09 Salif Keita - Madan (Exotic Disco Edit) 10 TrackID 11 Physics - Deny Me Love 12 Miguel Migs - Dubpusher 13 Kaskade - Gonna Make It 14 Yug feat. Ava K - You Don't Really Love Me 15 Craig Jensen feat. Gina Foster - Club Lonely
Відповідь: Ваш робочий стіл Winamp v5.51 Full - під час інсталяції, на одному з переходів програма пропонує встановити цей скін по замовчуванню (там він є менший і більший за розмірами), його назва "Bento" та "Big Bento". Годинник ClocX v1.5 Програвач тут
Відповідь: Ваш робочий стіл Desktop Icon Toy v3.0 – утилита, которая может выполнять с иконками на Desktop абсолютно немыслимые действия: представлять их в виде списка, как в проводнике, строить из иконок различные фигуры — спирали, звезды, треугольники, окружности, ромбы, даже сердца, выстраивать циферблат со стрелками, при этом часы будут показывать правильное время. Также можно задействовать анимационные эффекты – при наведении курсора иконка будет мигать, танцевать или трястись. ОС: Windows NT4/2000/XP/2003/Vista Размер: 0.5 MB Скачать Desktop Icon Toy
Відповідь: Ваш робочий стіл http://popularscreensavers.smileyce...56&siteid=34163&ref=http://senduit.com/f61b93
Відповідь: Ваш робочий стіл Вітаю, але от скажіть, кому цікаво, як і не є безпечним, ходити по ось таким зсилкам без елементарних коментарів, опису тощо? Нехай хоч на іншій мові, але щоб були! Дякую.
Відповідь: Ваш робочий стіл мова Форуму російська і украінська. Сервіс на англійській.Тема popularscreensavers що ще не ясно?
Відповідь: Ваш робочий стіл От саме це і слід було написати, а не ображатись знижуючи карму (( Тому що зсилки без коментарів для широкого кола користувачів мережі Інтернету вже досить відомі, як спам, розкрутка, можливість отримати трояна тощо. Отож моє побажання було не без підставним. Якщо Ви і надалі нічого з цього не зрозуміли, то розмова вичерпана.