Відповідь: Ваш робочий стіл Я би теж хотів “навороти”. Але життя диктує інші вимоги… Тож на спокійному тлі (кольору морської хвилі) в графіці – деякі гарячі телефони, номери портів, айпі конектів – щоби не відкривати зайвий раз якийсь документ. Іконки займають 3/4 екрану. Але основна фішка – купа сесій через Remote Admin та Remote Desktop. Типу «офіс» (або дім) -> серверна –> київський вузол –> південний вузол. І на кожному компі з ланцюжка – десктоп іншого кольору з контрастною поміткою «хто це», щоби не заплутатися. І гарячі контакти «вищого ступеню». А щоби знати, який черговий сидить на київському вузлі (вони заходять як один юзер) і чи не спить він – теж є своя фішка. Тут блін намахаєшся, щоби гарячково не закрити не ту сесію. А ви кажете – море… Вода холодна!
Відповідь: Ваш робочий стіл у мене що реальний, що віртуальний -- завалений речами.... навіть не знаю, як нірванка може мати такий чистий....
Відповідь: Ваш робочий стіл Я просто ним не користуюсь В мене при запуску віндовса завантажується тотал командер і всі операції з фалами проходять через нього.. А найчастіше вживані проги - на панелі керування внизу зліва.. Та і люблю порядок.. Я файли частіше прибираю, ніж пилюку вдома :D
Відповідь: Ваш робочий стіл а мені зручніше: коли я одразу бачу файл, або ярлик -- не клікаючи ні на що....
Відповідь: Ваш робочий стіл Нє,насправді у мене дуже багато "мрачних" обоїв,але воно все мене просто дістало.Все мусить бути просто)))
Відповідь: Ваш робочий стіл От бачите: Європа не користується вікнами, то тіко ми такі затуркані Додано через 1 хвилину Нічого собі просто - купа ярликів і чотири активні мережеві з'єднанні
Відповідь: Ваш робочий стіл Та нє, поляки теж користуються вікнами.. Його навіть Лінуксом друзі кличуть, бо він один колись перейшов з вікон на лінукс, а зараз в МАК ОС.. І там теж люди користуються піратськими програми і музику качають з нету
Відповідь: Ваш робочий стіл Точно. Знаю купу піратських сайтів. Якщо щось польською шукаєте, додаєте тільки pobierz або ściągnij, у більшості випадків спрацьовує. :D:D:D Додано через 32 секунди А в Левандівки робочий стіл цілковито відображає його бюрко, ні?
Відповідь: Ваш робочий стіл Та то просто,Сявичу,справді Воно фсьо само включається,зразу з компом. У мене ше дві прозорі іконки вверху вікна є-DU Meter і Download Master-то те,шо мені дійсно перешкоджає.
Відповідь: Ваш робочий стіл Зимно мусульманці? Додано через 3 хвилини Я навіть двох з'єднань одночано не вмикаю. Конфліктують... :bazar: