Відповідь: Ваш робочий стіл Не соромтеся , тут всі свої (не видамо в разі чого і навпаки поможемо :shy: )....
Відповідь: Ваш робочий стіл 2 Максим Великий А подскажите, пожалуйста, что это у Вас за примочка справа (с часами, памяткой, кнопками "вкл"/"выкл", загрузкой ЦПУ и чего-то еще там)? Хочу такую.
Відповідь: Ваш робочий стіл Mattilainen В мене вінда стоїть з диска ZVERCD і там автоматично вона встановлюється. Це є - "боковая панель windows". Погугліть, може знайдете десь в неті її окремо і поставите собі. Сайт ZVERCD тут/ В тій панелі є ще різні опції, які в мене просто не активні на робочому столі. Класна штука той блокнот, в який я записую різну інфу, щоб не забути/ Загляньте сюди Додано через 16 хвилин <iframe src="http://www.softlenta.com/ru/document/24734" width="1000" height="820"> </iframe>
Відповідь: Ваш робочий стіл А в мене прибрано. Різдвяний настрій в моїх улюблених кольорах. Але - 2 монітори...
Відповідь: Ваш робочий стіл Там якраз та штукенція справа і найбільше жере, але раз люди просять - то сказав де можна нарити. П.С. А взагалі моє ставлення до тих всіх стилів видно на моєму робочому столі
Відповідь: Ваш робочий стіл Маю підозру що рівно стільки ж скільки ті ж самі ярлики але розміщені на робочому столі
Відповідь: Ваш робочий стіл А я їх сховав в панель.Привик,вже кілька років,щоб очі не муляли... Залажу через панель.або через "Пуск".Зато на столі чисто...
Відповідь: Ваш робочий стіл Угу, спасибо за наводку, Максим! Vista SideBar для ХР называется. Полно всяких разновидностей. Додано через 2 хвилини Romko, Ваш стол понравился. Лаконично, аскетично, брутально, по-мужски. И компания в аське соответственная.
Відповідь: Ваш робочий стіл Шрек, я поставив вигляд свого робочого столу і відповідна назва теми. Для чого ви його видалили?