Відповідь: Зависає комп Шось я тойво... не люблю аську, шкода часу бавитися її загружати... :shy: Ок, дякую за пропозицію, я собі десь пошукаю скачати...
Відповідь: Зависає комп шо цікаво... народ витирає ліцензійну Вісту і ставить крекнутий ХР на щойно придбаний Ноутбук. Видно Гейц перестарався.
Відповідь: Зависає комп В мене Віста (ліцензійна звичайно) , разом з лаптопом була , коли його купляв - ніц не нарікаю.Все працює , робить апдейти - все ОК. Попереджує "червоним щитом" , коли антивірусу треба зробити апдейт.
Відповідь: Зависає комп а мене вже дістала "квартирка" цим ідіотським брандмаузером... про "вспливаючі вікна" з трея я просто мовчу... перевстановлюю раз на рік, після перевстановлення ще компілюю під себе години дві: обрубую всі красіваості, налаштовую оптимальне використання пам"яті, викидаю непотрібні вбудовані програми.... де обіцяна зручність?... про вісту взагалі... на рівні юзера, який тільки-тільки навчився користуватисяч клавіатурою -- так, ось дуже хороша.... але!.. це моя скромна думка....
Відповідь: Зависає комп пане, ніхто не ставить під сумнів вашу кваліфікацію... я висловив свою думку щодо "дрібно-м"якої" "квартирки"... якщо ваша думка не співпадає з моєю: висловіть її!...
Відповідь: Зависає комп Моя думка дуже проста- порівнюю з тим що мав. Перед тим мав старий Hewlett Packard з XP(зараз в шафі стоїть).З одної сторони в Вінді було багато лишнього і бракувало необхідного (навіть такої дурниці , як блокування pop-up). Зараз маю Тошібу з Вістію - нічого лишнього(викинув їхній антивірус ,пробну версію на 60 днів і вставив свій), простий Віндовс Маіл , кращий за попередній аутлук; відразу була укомплектована Екселом і Вордом. А га ,і ще з Вісти легше повикидати лишнє , то що не потрібне ,яке йшло з покупкою . З ХР багато не можна було викинути. Треба було робити "вручну"- фаїл за Файлом , а не все зразу.
Відповідь: Зависає комп Зараз є купа реаніматорів з установкою ХР на любий смак - з дровами,без дров,лайт і т.п.
Відповідь: Зависає комп я мав: 98, 95.... поколупався у "реліквії" -- "трійка".... в технікумі трошки працював в досі та в "нортон-командері".... зараз -- ХР.... різницю теж чудово відчуваю....
Відповідь: Зависає комп А нафіга нам ті віндовси , Лінукси , макінтоши , може краще в Досі працювати - мишки не треба , чіткість та користування комп'ютера вражає...
Відповідь: Зависає комп Вдома було: ДОС. потім OS/2, потім FreeBSD, потім Linux. А, ні, був гріх - десь так з місяць стояла вінда 95 Додано через 1 хвилину Запевнюю - в UNIX теж мишки не треба в консолі досить зручно