певно Ви дуже багато працюєте за комп’ютером а мене мій відволікає, тому картинку розміщаю на ньому ненадовго)
просто 1 раз вже на цьому погоріла - полетіла Вінда ну і відповідно всі файли, які я зберігала на робочому столі пропали. Тепер намагаюся все одразу по папках розкидати)
для цього ж і робиться два розділи диск C -- операційка, диск D -- усі файли якщо віндовс ХР -- можна шлях прописати для "моїх документів" до диску D дуже зручно -- при переустановці вінди усі файли зберігаються у тому вигляді, якому і були і не тре нічо перекидати
моє) ---------- Додано в 17:16 ---------- Попередній допис був написаний в 17:08 ---------- Іспанко, я "Сибирь" пройшла)) роки 4 назад)))
Ну в Іспанки 4 роки тому був такий комп, який "Сибір" не стягував. Я першу пройшла, а на другій застрягла А в Контіка на робочому столі є фото з Іспанкою:dance2:
Численні ярлички на робочому столі в деяких ситуаціях гальмують комп. Так само як і наворочена картинка. Я більшість ярличків переніс у теку Shortcuts (на робочому столі), а в іншу теку Desk - деякі нотатки, телефонні списки, суто технічні bat-файли тощо. Звичайно все дублюю на диску D: