Не знаю на що Ви намікаєте. Дівчина уже знайшла собі нового хлопця. Навіть не здивований. А я зрозумів свої проблеми - треба вирішувати свої проблеми щоб мати вільний час на майбутні стосунки. Треба навчитись мінятись в такій степені щоб не переходити межу свого ж комфорту. Ви радите не заморочуватись, це правильно, але щоб не наступати на ті ж граблі - треба вміти працювати над своїми та чужими помилками.
Я не намікаю, я вам кажу - то є мій життєвий досвід. Ви сам по собі людина-проблема і людина-помилка. Ще раз кажу - перестаньте зациклюватися над проблемами і помилками, і не створюйте нових. Ви тут аналізували свої відносини з дівчиною - вона знайшла собі нового хлопця. Я теж навіть не здивований. А життя набагато простіше.
А хто НЕ практикує? Хіба ті, хто лиш здалека знає, що є така штука - інтернет. ))) Чи Ви маєте на увазі знайомства з якоюсь конкретною метою?
Сьогодні почув на радіо шансон історію про Артура та його кохання. Його дівчина поїхала на заробітки, а він почав писати пісні про кохання. З часом вона відповіла, але вже була заміжня. Думаю, що це у нього на весь залишок життя - і це добре. У нього з'явився шанс стати людиною. Але то кохання. А там всіляке відбувається.
Як жінка скажу, що придіяти нам увагу і час потрібно. Звичайно, я розумію, що робота і т.п., але для коханої людини можна виділити пару годин декілька разів у тиждень. Який би заклопотаний не був мій чоловік, він виділяв вечір п"ятниці тільки для нас двох)
На мою думку, ви маєте вирішити, що для вас важливіше - кар'єра чи дівчина. Якщо дівчина, то йдіть на якісь компроміси, краще плануйте свій час. Якщо кар'єра, то або нічого не робіть, або поговоріть з дівчиною і поясніть, що ви робите все що можете і на жаль, нічого не можна змінити. Можливо вона заспокоїться, можливо покине вас..