Відповідь: Варто послухати http://www.realmusic.ru/play/file/hifi/237/1817/ntl_melodyofthestreet_1817.mp3 Подобається?
Відповідь: Варто послухати Сподобалося. Хоч і не в стилі мого улюбленого радіо Кіс-ФМ. Цього тижня на верхівці рейтингу нова пісенька, яку варто послухати. Кліп пришпильний. група GYM CLASS HEROES з композицією Cupid's Chokehold
Відповідь: Варто послухати Так, клiп пришпильний. Проте chorus мені показався дуже знайомим. Take a look at my girlfriend She’s the only one I got Not much of a girlfriend Never seem to get a lot Все не міг пригадати хто це. А потім осяяло – та це ж Supertramp “Breakfast In America”!!! Як же я міг забути?! :D Велика пiсня!
Відповідь: Варто послухати DIRTY PRETTY THINGS!!!Дуже рекомендую,бо шойно купила і не можу натішитися))))))
Відповідь: Варто послухати Який це альбом? Зливайте в MP3 і дайте друзям насолодитись теж, про мене не забудьте Ось їх сайт: www.dirtyprettythingsband.com
Відповідь: Варто послухати О! дякуючи Вам і я про це дізналася. запис концертний навіть є. тут. Supertramp Breakfast in America
Відповідь: Варто послухати Всім, хто не в Україні! Слухайте музику онлайн з України на сайті "Молоде Радіо". http://molode.com.ua/ Спершу знайдіть розділ СЛУХАТИ ONLINE і натисніть на 32К чи 128К.
Відповідь: Варто послухати П.С. не встигаю поперед Олею (дякую принагідно за лінк на Молоде радіо) так от, виявляється, я знала кілька пісень цієї групи Supertramp, тільки не підозрювала, що вони так називаються. А в YouTube є кілька хороших записів із живих концертів, що дуже кльово дивитися, коли в тебе перерва на каву. мені дуже любилися ці: Take the long way home Hide in Your Shell
Відповідь: Варто послухати Щось менi проївся Shantel //Bucovina Club, але з цiлого альбому залишилась одна рiч: ... и она в меня обледенелого губами цвета граната спелого.., ты меня целуешь до забвения..,:rolleyes: я не забуду это чудное мгновение... ...хоть родился я в рубашке, но рубашка эта не для Глашки...:D
Відповідь: Варто послухати Андрій Данилко, відомий як Вєрка Сердючка, обраний представником від України для участі в міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2007". Переможець був обраний у п'ятницю ввечері за допомогою інтерактивного голосування під час трансляції концерту. Станом на 10 лютого журі Національної телекомпанії України зареєструвало 18 заявок, серед яких відібрані 8 найбільш кваліфікованих, на думку журі, претендентів. Серед них Євгенія Власова, Віталій Козловський, Олена Гребенюк, Андрій Данилко, відомий як Вєрка Сердючка, Василь Бондарчук, групи "Авіатор" та "Не Ангели". Пізніше Козловський офіційно заявив про відмову від участі в конкурсі. Оргкомітет прийняв його заяву. Фінальний концерт "Євробачення-2007" пройде 12 травня в Хельсінкі (Фінляндія
Відповідь: Варто послухати А разве ОН украинский певец:confused: Он ведь в Москве всё время тусуется! Хотя...., может и Москва УЖе под Украиной? Хрен разберёшь:cool:
Відповідь: Варто послухати Dirty Pretty Things "Waterloo to anywhere".Супер! А ше рекомендую Jamie T-соло артист,досить непогана штука