Варто послухати

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем piepie, 23 січ 2007.

1. Meg

Meg Well-Known Member

Відповідь: Варто послухати

Я розумію все,може я десь не так читала,чи неуважно,але в списку гітаристів немає Річі Блекмора!Перше місце справедливо дісталося Джімі Хендріксу,а того взагалі в списках немає!Чи як?

2. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

Як немає? Блекмор там на 55-му мiсцi. :)

3. Meg

Meg Well-Known Member

Уффф...Файно!А то я аж хвилюватися почала!)))Ну,я така уважна!))))Дякую,заспокоїли!)))
    Цікаво,а є список 100 найкращих барабанщиків?

4. Mattilainen

Є звичайно. Ось на форумі українського сайту System Of A Down нещодавно обговорювали:
    http://soad.com.ua/forum/showthread.php?t=169

• Подобається Подобається x 1
  5. Mattilainen

О какой сайт нашел!!!

http://www.digitaldreamdoor.com/pages/music0.html

Просто находка для любителей всяческих чартов!

В общем, собраны списки лучших всех кого и чего только можно, всех стилей и направлений, всех времен и народов!!! :D Супер!!! Создателям сайта из Флориды огромный респект!!!

6. Meg

Meg Well-Known Member

Оце дурня!Як,ну як Дейв Ламбардо на 12 місці!Ну це ж брехня!Але ще гірше те,що Джої Джордісон на 80(!).Жах!Я не згідна!(((((((

7. Meg

Meg Well-Known Member

8. mavka

mavka Well-Known Member

Якщо десь в музичній крамничці Вам захочеться придбати щось із музики соул чи ритм-енд-блюз, раджу послухати The Platters. Напевне я вже згадувала раніше їх. Менеджером цієї групи був дуже талановитий композитор з Чикаго Бак Рем, тому вони стали першими, хто виконував відомі композиції "Only You", "The Great Pretender", "My Prayer", "Twilight Time", "Smoke Gets in Your Eyes". А вже після них - Елвіс Преслі чи Фредді Меркюрі. Моїх улюблених композицій в неті нема. Але є ці:

Only You
    The Great Pretender

баферін" знаєте як робити ? :)

9. mavka

mavka Well-Known Member

Хоч взагалі довго їх слухати не можу... :) З більш улюбленого - Kate Bush.
    Щось захоплює мене в її манері виконання ще із студентських років.
    Одна пісенька пришпильна - "Babooshka". Зрозуміти зміст кліпу можна знаючи слова. " Дружина, провіряючи свого чоловіка, посилає йому анонімні листи, підписуючи "навіки Ваша, Б." ;) Домовляється про зустріч і т.д. " Звичайно, у неї повно інших, ще кращих пісень. Мушу признатися, більше я прихилилася до Кейт Буш вже аж коли стала трохи розуміти тексти. А вони пречудові.
    Для власників задармового нету :

Babooshka

10. mavka

mavka Well-Known Member

ОК, Folks. Зізнаюся, безперервно я можу слухати тільки таку музику, яку робив Chet Baker (1929-1988). Царство йому небесне... Талановитий американський джазовий музикант (грав на трампеті, ем ай райт ?) останні роки свого життя жив в Амстердамі, ясно, сидів на наркотиках. Випав з вікна, загинув...

Chesney Henry Baker Jr. - Love For Sale (Live)

11. Оля

Оля Старожилка форуму

12. mavka

mavka Well-Known Member

:) мені кантрі подобається наше, українське! ;)

13. Оля

Оля Старожилка форуму

То котре? :eek: А мені американське дуже подобається...;)

14. Ivan

Ivan Well-Known Member

Враховуючи, шо кантрі в своїй мелодичній основі є кельтсько-ірландським - миріться, дєвочки... :D :D :D

15. Mattilainen

Кстати, по европейскому MTV последние несколько недель в горячей ротации крутили бодрый альтернативный хит Билли Талента Fallen Leaves. Весьма жизнеутверждающе.
    Варто послухати.

http://www.zaycev.net/pages/694/69444.shtml

16. Meg

Meg Well-Known Member

В мене є MTV і там правда безперервно крутять Billy Talent.Мені перших пару тижнів подобалося-так весело поскакати під них,а потім набридло.
    Я більше слухаю інді.По МTV2:View,Libertines,Jamie T,Klaxons...

17. mavka

mavka Well-Known Member

:) Оля знає, що нам з нею разом ковбойська музика давно подобається...

Враховуючи й те, що кантрі в основі є кельтським, а мені до душі ще й карпатські мелодії, а згідно з однією з гіпотез, бой-ко то той самий кельт, котрий став ко(в)бой (моя гіпотеза - склади переставлені ;)) то неминуче приходимо до висновку, що ковбойські пісні, яким притаманна туга за домом, за коханою, втома від життя, сум і романтичність, про що співають й карпатські пастухи (чи ви відслідковуєте мою думку ;)), .. ага.., тому Олі подобається українське кантрі теж, бо вони в основі - одні й ті ж... Наші ж, проте, більш ліричні, чутливіші та кращі, що там казати! І мають теж особливий ковбойський ритм. Правда, дякуючи не гітарі, а басолі. "Бойківська басоля простіша: триструнна. Там грають, переважно, на відкритих струнах. При цьому (бурдонному) способі гри дві квінти ведуть ритм: виходить ударно-фонуючий інструмент. Взагалі, бойківська традиція бурдонна, стародавня. Там ще й цимбали утворюють бурдон - оригінальний ритмічний фон. " (десь з нету...)

Бойківські пісні варто було б послухати...

18. Оля

Оля Старожилка форуму

19. Оля

Оля Старожилка форуму

20. Оля

Оля Старожилка форуму

а де твій аватар? :)