Раджу почитати "Шантарам" Грегорі Девід Робертса Шикарна книга! ---------- Додано в 17:39 ---------- Попередній допис був написаний в 17:36 ---------- а я завдяки цій книзі почала слухати блюз...
Я читав-читав, десь третину почитав, поки вірив що це по реальним подіям, а потім мені видалось шо то все вигадки і стало нецікаво.
З незапам'ятних. Шантарам — роман австралийского писателя Грегори Дэвида Робертса. Впервые издан в Австралии, в 2003 году. В 2010 году вышел в России. Основой для книги послужили события собственной жизни автора.
Джеко, не хочется с тобою связываться, но моя книжка сейчас в Топе. ТЫ на рижском форуме не висишь, а 56 экземпляров уже разобрали.
Я цілком згодна! Це і літературою важко назвати, лише для невибагливого читача ---------- Додано в 22:42 ---------- Попередній допис був написаний в 22:41 ---------- А. Генис- 6 пальцев
Всім любителям української літератури! Раджу вам українських літературно-художній журнал «Дніпро». Журнал орієнтується на смаки сучасного читача і взагалі в ньому публікується багато класних сучасних українських авторів. В журналі присутні різні рубрики: проза, сучасна поезія, драма та ін. Журнал дуже сучасний та молодіжний, в ньому публікуються багато українських авторів. Раджу!!! Журнал Дніпро | читацький літературно-художній журнал Дніпро