Відповідь: Варто почитати Только что прочел "Пространство памяти" Маргарет Махи (Новая Зеландия). Главный герой - совсем еще молодой человек (наших дней), в силу казалось бы случайного стечения обстоятельств и своих безалаберных, опасных поступков (а на самом деле это был перст судьбы) взялся опекать всеми брошенную дряхлую, беспомощную, выжившую из ума старушку. Как оказалось, и жертву мошенников. И, как Мюнхаузен за шиворот вытащивший себя из болота, так и молодой человек решил свои и бабушки проблемы. Потому что действовал по совести, а где надо - кулаками (и ногами).
Відповідь: Варто почитати Прочитав два твори І.Багряного «Тигролови» та «Морітурі». Що цікаво «Тигролови» Багряний написав за 14 днів у Моршині після приїзду із далекосхідних концтаборів і назва твору в першу чергу пов’язана не із полюванням на тигрів в Сибіру (хоча і це має місце), а окреслює агресивно-репресійну політику совєтів проти українського народу. Проте незважаючи на ідейну суть, цей твір просякнутий романтизмом, тайговим пригодництвом і відносно щасливий кінець твору навіть розчулює. Повість «Морітурі» написана в формі діалогів, які відбуваються між «ворогами народу» в тюрмі НКВД. Читається доволі складно оскільки хаотичність, емоційність, трагізм сюжету заставляє просто ненавидіти тих людей та той режим, який поставили собі за мету знищити твоїх предків, як націю.
Відповідь: Варто почитати А мені в Багряного ЗНАЧНО більше подобається "Сад Гетсиманський", хоча й читається також доволі складно
Відповідь: Варто почитати Запоєм за один вечір прочитала Марія Матіос "Майже ніколи не навпаки"....твір в новелах про людські почуття і стосунки...
Відповідь: Варто почитати читаю книгу Часовитина Эдуарда "Письма мертвым друзьям" не нормативная лексика бескомпромисное созерцание нежность до истерики (автор пишет без запятых) рекомендую тем кто активно жил и много пережил
Відповідь: Варто почитати Ще одна книжка за один вечір: Леся Романчук "Не залишай..." про не такі вже далекі 80-ті
Відповідь: Варто почитати не знаю, може комусь і не варто читати "Бріду" Коельо. така собі чергова казочка, скажуть. мені ж вчора було варто "- В мире нет ничего полностью ошибочного.... – Даже остановившиеся часы могут показывать точное время 2 раза в день."
Відповідь: Варто почитати Прочитав повість "Останній постріл" Романа Колісника. Твір представляє собою розповідь одного із вояків дивізії "Галичина" про війну з точки зору рядового бійця, тобто просто реальні сторінки військових буднів. Найбільше запамятався епізод коли в бою під Бродами зустрілись батько-червоноармієць та син-дивізійник...
Відповідь: Варто почитати Джуліан Барнс "Как все было"(1991р.) - цікава книга, любовний трикутник, сама перевага книги - те, що про одну і ту саму подію говорять троє головних персонажів - і як кожен із них бачить щось своє у всьому, що відбувається. прочитала за ніч.хороша література.
Відповідь: Варто почитати Тарас Мигаль, Шинок «Оселедець на ланцюзі» Давно не получал такого удовольствия. Мне кажется, что это одна из лучших книг о Львове. Удивляет, что книга была напечатана в советское время. И сам Мигаль интересная личность. Немного о Мигале http://wirade.ru/cgi-bin/wirade/YaBB.pl?board=seeurope;action=print;num=1189433092
Анатолій Дністровий - "Пацики" особливо це буде цікаво для Тернопільчан та людей, які ознайомлені з Файним містом
Книжка Péter Esterházy (Петера Естерхазі) "Harmonia caelestis" ("Небесна гармонія"). Імпресії з останніх 350 років угорськой історії, але це однозначно універсальни досвід центрально-східнії Європи. 2 рази книжку кинув і 2 рази щасливо до нії повернувся. Причина - дуже проста - цього "не получится" читати "на швидко". Найкраще пючи потихеньку червоне з Егер Фрагмент ( в польськом перекладі - вибачте іншой версії немам...)
Є переклад на російську і - мабуть - на українську. Книжка складається з 2 частин. Фрагменти другой можна прочитати тут ...
>Нині помер Анрі Труайя. З його прози прочитав лише невеличкий зшиток, сторінок сто - не попадалось більше, але і цього достатньо, щоби викликати захоплення та непроминальне зацікавлення творчістю цього класика. О_о навіть не знала....сумно звісно..... а я от тут хотіла поділитись своїми враженнями від прочитаного...надзвичайно сподобалась книга Анрі Труайя "Син Неба"....стільки хороших думок......та й сюжети надзвичайно цікаві.....це перша книга цього автора....проте не думаю на ній зупинятись......)))
"Острів Дума" Стівен Кінг. Мушу визнати, що манера написання сподобалась: без занудних текстів, довгих оповідок. Але! Я ніяк не можу адаптуватись до сленгу і нецензури. Сюжет сподобався, хоч це і "не моя" книга. Король жахів майстерно описав те, що відчував його герой. Все страшенно реально) сюжет закінчився логічно, але інтригу автор зберіг до кінця. Гарно. Проте, це чтиво розраховане на певних осіб, либонь, - гурманів