В мене після родів під коліном вилізло кусок вени, десь так 3-4 см. Мене не болить, іноді свербить. Думаю лазером можна прибрати.Я б хотіла поїхати до Львова в мед інститут, але не знаю чи там просто попасти на прийом до судинного хірурга,бажано до Кобзи. Підкажіть, може хтось був.Скільки це може коштувати, скільки коштує прийом, косультація, треба по запису їхати , кого з лікарів порекомендуєте
Поіхала я до Львова в судину хірургію ( мед інститут), мене прийняв черговий лікар,дуже швидко мене оглянув,сказав що можна буде вирізати. Але після вирізання залишиться маленький шрам,я запитала про лазер,він сказав що це не краще. Я так зрозуміла що вони там тільки ріжуть і з лазером не працюють. Сказав прийти на осінь. В інтернеті шукала ще можливі варіанти,але тільки в мц " життя" є флебологи ( можливо є ще десь). Прийшла туди прийняв мене молоденький лікар Давид Володимир,дуже приємний. Зробили узд, сказав що вони роблять такі процедури лазером,після чого не залишається ніяких слідів. Сказав що немає сенсу прибирати лише цей кусок вени що виліз, тому що вся вена від коліна до низу хвора і з часом вона вся вилізе, так що треба всю забирати. Процедура буде коштувати в районі 4500 грн. Робити бажано осінню, оскільки спочатку буде синяк і треба буде ходити в компресійних панчохах два тиждні,не знімаючи. І повністю результат буде видно через 2 місяці.
Найефективніше лікування варикозу кажуть у Чернівцях. + весь рік після лікування хірург буде спостерігати за вами (безкоштовно) на сайті вся інформаці Эффективное Лечение Варикоза |
В моєї подружки, що працює офіціанткою у кафе постійні проблеми з ногами. Вже навіть до лікаря годна йти, аби шось робити з тим всім. Шукала приватного фахівця на порталі https://doc.uа/klinika/lviv Там є відгуки по кожному лікарю та можна обрати собі підходящого. Напевне, піде на наступному тижні на прийом, а там вже побачимо, що саме з ліків лікар пропише їй.
нещодавно провели діагностику подрузі. В неї були дуже помітні виступаючі вени, яких дуже хотіла позбутись. Подруга нервувала тому я пішла з нею. В мед центрі лікар провів узі з апаратом VOLUSON I, звернула на нього увагу, бо був схожий на ноутбук)) іноді люблю почитати про сучасні дива техніки. Якщо комусь цікаво є хороший опис УЗД АПАРАТ GE VOLUSON I
Доброго дня є дуже гарний центр психологічної допомоги,а також там є массаж дуже гарні фахівці допоможуть вам. ᐉ Семейный психолог Киев, Оболонь - цена | Soul&Body
Раджу не зволікати з лікуванням варикозу, тому що річ досить небезпечна. Запишіться на прийом до лікаря, нехай призначить вам обстеження на хорошому УЗД апараті УЗИ аппараты б/у купить в Украине, цена | MedicalStore , можливо знадобиться МРТ або ангіографія. Але краще так, ніж потім видаляти частину вен. Бережіть себе і будьте здорові!