У Тимошенко є лише один спосіб вийти з честю з ситуації - це всім БЮТом скласти з себе депутатські повноваження. І закликати НУНС зробити те ж саме(з гарантією включення до списків БЮТ на майбутніх виборах). Набереться 156 депутатів - нинішній ВР піпєц .... з усіма відповідними наслідками. Юля залишається прем'єром (до виборів),Янек не стає(поки що) президентом. Я думаю, в цій ситуації БЮТ набере багато голосів,і посилить свої позиції, отримавши право висувати прем'єра. Юля отримає депутатську недоторканність. Ну і моральне задоволення ... Я думаю, саме ЦЬОГО і боїться Хам. А також Литвин і Пасічник.
А хіба „Хаму” не вигідно провести дострокові вибори до ВР? А от для ЮВТ дострокові вибори можуть бути не дуже вигідними, тому що багато голосів відберуть Тігіпко і Яценюк. А це не Президентські вибори і другого туру з двома лідерами вже не буде. А до виборів залишатись Прем’єром теж ризиковано, бо економіка з кризи ще не виходить і можуть бути неприємні несподіванки. Взагалі думаю якби під час виборчої компанії Прем’єром був Яник, а ЮВТ в опозиції, то вона його порвала би ще в першому турі.
На этот счет есть конкретное мнение: Учитывая, что место в парламенте будет стоить порядка 7 лямов, дураков отказаться от своего кресла в кризис не найдется. Потому у тюльки и климакс с глубоким депрессняком - всё не в масть
А на хрена она ей? Она ведь вся Такая белая и пушистая... Просто не к чему придраться для применения "доторканности". Не говоря уже о том, что сама схема интересная, но утопическая. Как Вы могли предположить, что нунсовцы добровольно сложат полномочия, в ситуации, когда чуствуют, что на следующих выборах им всем амбец приснится. Их из ВР только по истечению срока или вперед ногами можно вынести. ---------- Додано в 10:07 ---------- Попередній допис був написаний в 10:01 ---------- 450*7 000 000 = 3 150 000 000 Может будем разводить депутатов вместо кроликов и увеличим количество мест в ВР вдвое? И ТАКим образом поборем кризис.
Навіщо? Сніг навколо наметів вранці і так жовтий (з боку тротуару на вул. Кутузова). Причому буває, пісяють прямо з наметів, розстібуючи матеріал біля кутової опори. Власне, там не намети, а базарні "тентові" ятки синього кольору.
Ви - наперсточник? Чи "карманник"? Втім, це не важливо. Агітатор Пр-Пр-Пррррррр з відповідним інтелектом і лексиконом. Ото такий баласт ще тягнути до Європи.
Не ганьбіться вже стільки зі своїм чмошним ідолом... Невже ви настільки опустились,що ідеалізуєте стукачів? Я ще можу сприйняти вашу неприязнь до УПА...різні погляди..різні світогляди... Але захоплюватись тим,що лицем України стане напівграмотне ЧМО...того не зрозумію....
Помилуйте, Ромко, я разве хоть где-то боготворил янука? У меня к этим всем кадрам и кадрихам отношение сугубо академическое - наблюдать как грызутся пауки в банке. Просто лишний раз мягко подколоть тех, кто ради этих паучков танцював на майдане - святое дело Я искренне надеюсь, что после урока 2004 года желающих майданить больше не будет, потому что это не демократия, а путь в каменный век.
Ромку? Не врите хоятбы самому себе!!!! Они вас позвали......лживыми лозунгами и посылами...вы и пошли...как стадо баранов!!!!Так что не ПОМЫЛЯЙТЕСЬ!!!!
Я давно зрозумів,що совків не переконати. Все в голові перемішалось.Повна відсутність логіки і здорового глузду. Я вже й не дивуюсь.... Добре лиш,що не всі ще стали такими...
Ну, логика как раз есть. Умные люди либо не дали втянуть себя в этот лохотрон, либо имели с этого навар. К примеру, все выброшенные за борт либо проворовавшиеся чиновники сразу побежали за майдановодами, потому что им пообещали утраченные места в администрациях. А какого хрена за майдановодами побежали майданисты? Наверное, флажком помахать? А потом плакаться в жилетку, дескать "оне боролеся, муциляся-мерзля", а воно потом никуда не взлетело
Ще не відомо чи мали б Ви зараз свій маленький бізнес, "свєчной заводік", чи отримували б пенсію день в день, якби тоді Ромка з друзями не вийшов? Вони стояли за себе і за Вас, а Ви того ніяк не визнаєте, бо Ви свого часу приїхали сюди з Пермі, як той Азаров з Калуги, може хтось на форумі цього не знає ще. ---------- Додано в 14:16 ---------- Попередній допис був написаний в 14:15 ---------- Там і зустрінемось.