наїзди,перестрілка, два президенти, або перестріляють одні одних і знову перевибори з самого початку.
У Київ збираються звозити людей? У санаторіях уже немає місць Середа, 03 лютого 2010, 11:41 Версія для друку Коментарі 8 Для масових акцій у Києві набирають людей, санаторії й інші місця навколо столиці заброньовані з 4 лютого. Про це розповів заступник міністра внутрішніх справ Олександр Савченко в інтерв'ю "Газеті по-київськи". "Зайдіть в інтернет, у розділ оголошень - там набирають людей, щоб привезти їх у Київ (не буду говорити від якої політсили)", - сказав він. "Ми продзвонювали санаторії й інші місця навколо Києва, щоб замовити для міліціонерів, які можуть бути залучені до охорони порядку в столиці з регіонів. А нам говорять: "А у нас уже замовлено і заїзд почнеться 4 лютого", - повідомив Савченко. Савченко також зазначив, що міліція поки не планує жодних "екстраординарних заходів" і посилення охорони правопорядку під час виборів, зокрема під ЦВК. "У нас 300 тисяч співробітників міліції, ну де ми візьмемо більше? Виведемо усіх - від начальника до наймолодшого сержанта, якого прийняли на роботу місяць тому. Залучимо внутрішні війська", - сказав заступник голови МВС. "ЦВК і так охороняється Управлінням держохорони. Жодних екстраординарних заходів поки не планується. Наші наряди зараз стоять біля будівлі Центвиборчкому - тому що там уже є намети", - зазначив він. При цьому на запитання, чи не готується міліція до "нових Майданів" після голосування 7 лютого, незважаючи на судову заборону масових акцій у центрі столиці, Савченко сказав: "Ми готуємося до будь-яких несподіванок. Для цього виписані спеціальні плани дій". "Щодо рішення суду, то в нашій чудовій державі судові рішення не завжди виконуються. Політики й серйозні організатори-юристи давно навчилися обходити судові рішення", - сказав він. "Приміром, приходить якийсь депутат і каже: "Я хочу провести зустріч із виборцями!". І під такою маркою проводить акцію на Майдані. Не буде ж міліція людей звідти виносити", - додав Савченко. Він зазначив: "У столиці - 20 тисяч міліціонерів. Треба буде - залучимо ще". "Якщо буде достовірна інформація, що замовлено потяги й автобуси на Київ і вони уже висуваються, тоді будемо посилювати. Нам міліцію не важко підтягти. Ми більш мобільні, ніж учасники будь-яких акцій", - запевнив заступник голови МВС. ---------- Додано в 12:57 ---------- Попередній допис був написаний в 12:44 ---------- У сесійній залі Верховної Ради сталася бійка між депутатами фракції Партії регіонів і БЮТ. Бійка сталася після того як за десять хвилин до закінчення перерви депутати від БЮТ встали зі своїх місць та наблизилися до президії ВР, повідомляє УНІАН. "Регіонали" намагалися цьому завадити, і біля трибуни ВР виникла невелика бійка між Володимиром Бондаренком (БЮТ) та Андрієм Клюєвим (Партія регіонів), потім до них долучилися ще декілька народних депутатів. Наразі депутати з фракції Партії регіонів блокують президію ВР, а "бютівці" - трибуну. Один із "бютівців" закрив собою вхід до президії з сесійної зали. Поки проходить погоджувальна рада, біля парламентської трибуни зібралися до 50 депутатів обох фракцій, повідомляє "Інтерфакс". Як відомо, зранку депутати Партії регіонів блокували трибуну і президію Верховної Ради - нібито щоб цього не зробили БЮТівці, намагаючись зірвати позачергове засідання, ініційоване "регіоналами". Партія регіонів на цьому засіданні хоче внести зміни до закону про вибори президента.
Гадаю, було б не зле завезти до тих санаторіїв партію дешевої горілки, а решту зробить сніжок з морозом. Ніхто нікуди звідти не виїзджатиме ще тиждень. Ще й заробити на цьому можна непогано, у кризу.
будьте любезны: что в законе было? , что стало? какие акценты кроме грузинского в данном случае изменились? и как это влияет на явку "ползком в 3 ночи с биноклем"?
Вы только листовки про "грузинский акцент" читаете? Чтобы вы понимали - это прямая дорога к фальсификациям. И особенно за этот закон ратовало ПР.
Креативна стаття А.Авакова про електоральні уподобання харків'ян перед виборами. Доволі обнадійлива як для Тимошенко.http://blogs.pravda.com.ua/authors/avakov/4b6c0910b2d0a/add_ok/#form
Багато разів Україна програвала лише тому, що її зраджували записні патріоти. Ющенки, литвини, сявіки кириленки, лілії григорович, ляпіни, каськіви і всяка різна наволоч, що називає себе патріотами весело і радісно зрадили український народ без жодного докору сумління. Ото так.
1,5 тисячі міліціонерів охороняють периметр основних держустанов Я от подумав...може Янукович нарешті воплотить ідеї Майдану.... Гасло "Бандитам - тюрми" втілити в життя дуже легко: достатньо на Банковій, 10 та Грушевського, 7 повісити таблички "Тюрма".
Однозначно, що не буде повторення сценарію 2004 року. Будь-яке рішення ЦВК про визначення переможця виборів буде одобрено народом. Масових заворушень не буде. Акцій непокори теж. Гроші то не головне. Без солідарності, ідеї і віри - нічого не буде... Життя продовжуються...
Та вони вже йдуть - перед ЦВК. Різну п'янь з Київщини вже вивезли, завезли більш-менш спортивних молодиків у чорних куртках і синіх шарфах.
Главное - не отчаиваться, и - делать своё дело. а там- посмотрим ---------- Додано в 21:40 ---------- Попередній допис був написаний в 21:38 ---------- Боря! Вам мало одного майдана? Хотите "метить" теперь под ЦВК?
А чом би й ні. Щвиденько обнесе периметр Міжгір'я колючкою, перші заарештовані збудують з підручного лісу бараки, "ну фсьо как учілі"... ---------- Додано в 21:48 ---------- Попередній допис був написаний в 21:46 ---------- Тверезі кажете? Напевно полюбляють вітаміни, чи то амфітаміни.
Думаю, що навіть якщо і Янукович стане президентом, то довго не протягне. Чомусь всі кажуть про наступні 5 років, а я думаю, що його пошлють швидше..
Думаю, що в тої ж Юльки достатньо ресурсів, щоб його позбутись.. Хоча може ще й Тігіпко проявиться, саме його тепер треба дописувати в трійку основних політичних морд лиць.
Нєа... Він показав свою "діяльність" за часів премєрства... Як в нас кажуть : ні ґемби мови,ні з дупи перду.... Буде та ж тягомотина,блокування...дорозпродування і перепродування того,шо ще залишилося і дєрібан навару... Всьо залишиться на кругах своїх...тільки за українців боляче...що отаке вибирають... Елєкторат... ЧА-ЧА-ЧА! ЧА-ЧА-ЧА! П"ЄМ ЗА ЯНУКОВИЧА!