Тепер не дуже часто. Сьогодні слухав пастора УГКЦ. Якщо нічого не поміняється, то завтра планую знову його слухати, а післязавтра планую слухати пастора ПЦУ. Цей алгоритм працює років вже десь так з 25. До 18-ти років слухав пастора практично кожної неділі і на св"ята.
Мудро сказано Але коли змалку, часто і вперто, слухаєш певну інфу, то рано чи пізно починаєш слухатись. Від цього нікуди не подієшся. @VasMT, між іншим, я щось подібне раніше говорив тут на форумі про вас, поза-очі . Ми тоді вам тут кості переполікували
Чи вперше? Все своє життя я був попередуйдущим. Навіть зараз, у старості, з вислугою 33 роки я командир. Моя посада так називається. Командир ... (чогось там). Так що кості мені миють постійно.
Фігня. Поки сам собі не поставиш рамки ,табу, кордони тощо, нічого не буде. Стара армійська приказка "Зов п@зди сільнєє волі командіра" чи з класики "Легше всього домовитись зі своєю совістю"
От і один з доказів моєї правоти. Вас, як офіцера, виховала, натаскала і розставила акценти у вашій свідомості імперсько-комуністична ідеологія - ДУЖЕ потужна і практично безвідказна машина СРСР. Але я не хочу вам знову кості мити, тим більше сьогодні
Щось погане вона зробила? Бо в середовищі мусорилих, курсовистрєловських чи воєннокафедральних я відрізняюсь в кращу сторону. З професійної крапки зору.
@VasMT, справді - давайте відкладемо тоту розмову. Якщо захочемо, то поговоримо іншим разом на цю тему. Бо я вже домашнього вина махнув, і тепер друге пиво он допиваю... А ще треба йти до швагра на народження. Прикиньте - швагір родився 7 січня. Халявщик, блін Але тре йти, бо загнівається. Візьму з собою свого вина і мав я десь його гоноровий коньяк
Я мав клопіт раніше. Невістка народжена 1 січня. Хоч-не-хоч, але мусів їхати на гостину першого числа (але мавїм нагоду подивитись на злих націоналістів і мусорів, які збирались коло памнятника Бандері після зустрічі петропершового нового року ) А зараз маю радість. Зять зі Швециї приїхав, є з ким когняку хлепнути. Моя жінка і його жінка мовчать, яко риби. Тесть із зятьом під когняк за жисть розмовляють.
О, бачите, як файно все у вас складається Приємного вам спілкування! А я ще трохи посиджу, бо на ФБ заколотили розмову за Садового, то я там за грузчика
То моя посада у всесвітній мережі ще з 90-х років. Не плутати з вантажником! Між іншим, моя тутейша теперішня аватарка тоже ще з тих часів. Може бути обіграна в різних варіантах, але суть незмінна. Бо тоді цифрове фото було в диковинку. По цій аватарці мене деколи впізнають навіть у Польші. Про рашу взагалі мовчу - там я проходив всі курси без відриву від виробництва
Раз пішла така розмова, та й пиво робить диво - прошу пісню моєї молодості. Своєрідний гімн View: https://youtu.be/XcZpL43a_08
Не вартує віддавати останні сили на зачаття сина, тим самим накликаючи всякі біди на всю імперію. #патріархат #монархія
СБУ затримала російський танкер "NEYMA", який блокував українські військові кораблі View: https://youtu.be/44c5Hj2kiNw Цікаво, хто персонально із українських чиновників дав наказ затримати танкер?