Он воно шо... Na narodzie ukraińskim nadal ciąży grzech ludobójstwa, do którego trudno mu się do tej pory przyznać i z którego trudno się oczyścić, choć było kilka prób takich postaw, m.in. z okazji 70. rocznicy wydarzeń na Wołyniu. Przykładem tego był wspólny komunikat Konferencji Episkopatu Polski, wydany z Synodem Kościoła Greckokatolickiego, i Konferencji Episkopatu Ukrainy Obrządku Łacińskiego. Niestety, nie został on odczytany na Ukrainie. Wyrażam przekonanie, że dopóki ten naród nie wyzna swej winy, nie stanie w prawdzie i nie oczyści się z tego grzechu, nie będzie mógł cieszyć się błogosławieństwem. Mam jednak nadzieję, że rok fatimski przyczyni się do uświadomienia, iż brak pokoju na Ukrainie domaga się tego gestu, na który czekamy z miłości i z miłością. Potrzeba przeproszenia i przebaczenia za ten wielki grzech ludobójstwa. W tym kontekście modlimy się również o nawrócenie Rosji – aby szanowała inne narody. abp. Mieczysław Mokrzyckiy – metropolitą lwowskim, sekretarzem św. Jana Pawła II i Benedykta XVI Uczyłem się od nich Переклад. «На украинском народе лежит грех геноцида, в котором ему до сих пор тяжело признаться и от которого тяжело очиститься, хотя несколько таких попыток и было сделано… Я уверен, что пока этот народ не признает свою вину, не перейдёт на сторону правды и не очистится от этого греха, благословения у него не будет. Необходимо просить прощение и получить прощение за этот великий грех геноцида»
"Митрополит Мокшицький не вважає війну на Донбасі Божою карою за злочини народу", - Римо-Католицька церква виступила з офіційною заявою
Такий рівень тіньової економіки в Україні ще з 90-их років. https://www.google.com.ua/url?sa=t&...EL.pdf&usg=AFQjCNEbV9SLkIjSIWvqaabaRdwXtJYPTA Одні працюють щоб виправити те, що викривлялося десятиліттями, інші - ненормативно блазнюють.
Та ні ж. Василь точно знає, що за тіньову економіку слававальцману. При славаянуковічу такого не було. То держава була мафіозна , а економіка - ні,ні,ні. Економіка як сьоза була.
А статистику 10-13 років СБУ сховала за сімома печатками. Спробуйте знайти місце України в світовому рейтингу тих років самостійно, і Ви теж будете точно знати кому за тіньову економіку слававальцману. Це для початку. Ну і по-друге, скільки свинорилий зі своїм свинарником вже владарює? Три повні роки? За три роки наші бувші сосоюзники зломали цю систему, тільки нам вічно путінвінават...
Все більше й більше схиляюся до думки, що без впровадження цього документу світле майбутнє України виглядатиме дещо примарно...
Я того досвіду не вивчав. Але, знаю, що їх варіант ефективний. За 25 років % негромадян зменшився в кілька разів. Залишилися лиш найтупіші і найватніші, напевно)
Був у мене на фірмі полковник у відставці вже. Казав, що його друг завершив службу у Прибалтиці. По-моєму у Латвії. Йому видали паспорт негромадянина Латвії. Він не міг бути обраним і не міг обирати.
Зовсім ні. Я не раз читав про РЕЗУЛЬТАТ! Знаю, що НЕгромадяни не беруть участь у виборах ні як виборці ні як кандидати. Не можуть працювати на державній службі. Після вступу їх країн до ЄС їм, однак, потрібні візи для поїздок в Європу.... А, от, як саме їх там визначали - того не вивчав.