Вангуємо майбутнє України і Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем MARTINI, 15 сер 2014.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Ні.

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Притисне.

Трамп змусить Пуйла втягнутися в чергову гонку озброєнь.
    Економіка рашки довго не протягне і вона знову стане на коліна :)

3. Коммунарец

Цікаво, коли РФ стояла на колінах? У 1990? Але ядерна зброя була під контролем Кремля...

4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Ще не знати, в якому стані ця ядерна зброя... :scratch_one-s_head:
    Он, С-300 небо Сірії прикривали :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. manur

manur Well-Known Member

Еге ж. В середині 90-х на раші їсти не було що. Сама кацапія себе продуктами харчування лиш на 30% може забезпечити.

Я пригадую 1994 рік, коли російські нафтопереробні заводи готові були міняти ПММ на будь які продукти харчування. Звичайно, пріоритет був - цукор. Але, можна було й за буряки червоні консервовані в банках чи кабачки домовитись.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Коммунарец

Росія , Україна та інші вижили за Сталіна. А хто такий Трамп поряд с ІВС? Чмо невиховане з гаманцем.

7. manur

manur Well-Known Member

За Сталіна все бабло, виручене за продукти харчування і інші цінності, реквізовані в народу, йшли на потреби індустріалізації, а не в кишеню олігархам. Бо й олігархів не було.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. Коммунарец

Так... Але ці, нові "ідейні" бізнесмени будуть зубами кусатися більше, ніж ті комуняки. Останні хоч побудували і залишили нам щось - той ще живемо, чи ні? Ще невідомо, хто й гірший буде за всіх.

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

А кілька десятків міліонів замордованих то так...побічний ефект, а курва, зарплата в колгоспі пуд зерна за рік то вАпше заї**сь, не то шо теперішні алігархи, а кріпосне право в колгоспах до 60-Х тож взагалі прекрасно.
    Про поїздки в Брест по зелений горошок, привезені з Ленінграда балії, дефіцит, блат вічні черги то вже і згадувати нема шо, головне алігархів не було...
    @Коммунарец от би ви при совку десь ляпнули, особливо при вашому коханому ІВС шо за царя краще було, або шо в колгоспі зарплата мала ;)

10. Коммунарец

Ваші звинувачення до мене можуть мати місце, яби це було так і я любив би ІВС. Але я його не люблю.

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

але "восхіщаєтесь" ;)

12. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

малувато берете. Мій покійний дядько отримав паспорт десь аж після 72 року, вже коли прийшов з армії (служив в німетчині). І то - для цього була прокручена афера. Сестра мого діда (його тітка), яка жила на час в місті, прописала його в себе ,коли він прийшов з армії. І лише після цього йому видали паспорт

Останнє редагування: 19 кві 2017
    • Подобається Подобається x 1
  13. Коммунарец

То що, Путін краще за ІВС? А чому б не "завидовать", чи краще "восхищаться" Ющенком чи ще кимось? А ними за що? Той хоч державу зробив. А ці?

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

До чого взагалі якісь порівняння? Що краще, маньяк чи барига, терорист чи хабарник?:facepalm:
    Колись, коли тут ше були кацапи, і співали про те як вони настроїли заводів у Львові, я їм навів простий приклад, якби переміг Гітлер дороги в Хуйлостані були б ідеальні, а замість Жигілів і інших консервних банок випускали б Бехи і Мерси, державу фашист теж зробив би значно ефективнішу за совок, от тільки для кого, за рахунок кого і на чиїх кістках...

15. Коммунарец

У нас різні дороги до істини. Сліпий глухого не бачить - і глухий не чує сліпого (треба щоб глухий заліз на сліпого - тоді щось знайдуть. А хто на кого - то самі нехай вирішують. Скоріше сильний повинний нести слабшого. А бо мінятися, якщо рівні.). Там побачимо і почуємо. О'кей?

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

А вАпше тема про майбутнє, хватить вже жити другою світовою...

Вангую, дороги в Україні таки зроблять до відносно прийнятного рівня
    Війна буде тягнутись довго, або дуже довго, але в широкомаштабну мабуть таки не перейде, мобілізації не буде, закінчиться все різко і несподівано, можливо навіть для тих хто в окопах несподівано. Думаю Ордло москалі попустять, а за Крим буде якийсь договорняк з "новою демократичною російською владою"

17. dont care

dont care Member

Хтось здохне, хтось лишится. Інших варіантів нема.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)