Притисне. Трамп змусить Пуйла втягнутися в чергову гонку озброєнь. Економіка рашки довго не протягне і вона знову стане на коліна
Еге ж. В середині 90-х на раші їсти не було що. Сама кацапія себе продуктами харчування лиш на 30% може забезпечити. Я пригадую 1994 рік, коли російські нафтопереробні заводи готові були міняти ПММ на будь які продукти харчування. Звичайно, пріоритет був - цукор. Але, можна було й за буряки червоні консервовані в банках чи кабачки домовитись.
За Сталіна все бабло, виручене за продукти харчування і інші цінності, реквізовані в народу, йшли на потреби індустріалізації, а не в кишеню олігархам. Бо й олігархів не було.
Так... Але ці, нові "ідейні" бізнесмени будуть зубами кусатися більше, ніж ті комуняки. Останні хоч побудували і залишили нам щось - той ще живемо, чи ні? Ще невідомо, хто й гірший буде за всіх.
А кілька десятків міліонів замордованих то так...побічний ефект, а курва, зарплата в колгоспі пуд зерна за рік то вАпше заї**сь, не то шо теперішні алігархи, а кріпосне право в колгоспах до 60-Х тож взагалі прекрасно. Про поїздки в Брест по зелений горошок, привезені з Ленінграда балії, дефіцит, блат вічні черги то вже і згадувати нема шо, головне алігархів не було... @Коммунарец от би ви при совку десь ляпнули, особливо при вашому коханому ІВС шо за царя краще було, або шо в колгоспі зарплата мала
малувато берете. Мій покійний дядько отримав паспорт десь аж після 72 року, вже коли прийшов з армії (служив в німетчині). І то - для цього була прокручена афера. Сестра мого діда (його тітка), яка жила на час в місті, прописала його в себе ,коли він прийшов з армії. І лише після цього йому видали паспорт
То що, Путін краще за ІВС? А чому б не "завидовать", чи краще "восхищаться" Ющенком чи ще кимось? А ними за що? Той хоч державу зробив. А ці?
До чого взагалі якісь порівняння? Що краще, маньяк чи барига, терорист чи хабарник? Колись, коли тут ше були кацапи, і співали про те як вони настроїли заводів у Львові, я їм навів простий приклад, якби переміг Гітлер дороги в Хуйлостані були б ідеальні, а замість Жигілів і інших консервних банок випускали б Бехи і Мерси, державу фашист теж зробив би значно ефективнішу за совок, от тільки для кого, за рахунок кого і на чиїх кістках...
У нас різні дороги до істини. Сліпий глухого не бачить - і глухий не чує сліпого (треба щоб глухий заліз на сліпого - тоді щось знайдуть. А хто на кого - то самі нехай вирішують. Скоріше сильний повинний нести слабшого. А бо мінятися, якщо рівні.). Там побачимо і почуємо. О'кей?
А вАпше тема про майбутнє, хватить вже жити другою світовою... Вангую, дороги в Україні таки зроблять до відносно прийнятного рівня Війна буде тягнутись довго, або дуже довго, але в широкомаштабну мабуть таки не перейде, мобілізації не буде, закінчиться все різко і несподівано, можливо навіть для тих хто в окопах несподівано. Думаю Ордло москалі попустять, а за Крим буде якийсь договорняк з "новою демократичною російською владою"