Вандали понівечили меморіал пам'яті героїв Крут на Чернігівщини

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Forpost, 21 тра 2007.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вибачте! Я після допису супермодератора не правильно зрозумів! В цьому розумінні - ТАК!

• Подобається Подобається x 2
  2. Маланка

Маланка Well-Known Member

вибачення приймається:)ну то як на рахунок мотики і шаблі?

3. terrible

terrible Well-Known Member

як на мене-:good:щоправда, я б обрав АКМ:blush:

• Подобається Подобається x 1
  4. Маланка

Маланка Well-Known Member

я в зброї не дуже, а от ручне знаряддя мені в самий раз:)

• Подобається Подобається x 3
  5. VasMT

Моя зброя - щуп і міношукач!

6. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

А я б обрав колючу проволоку... ;) (вус 791000) :)

7. VasMT

Колючий дріт не відноситься до зброї ) , а тільки для облаштування невибухових загороджень.
    Нижче - інженерний жарт. не приймайте на себе!
    Протитанкові невибухові загородження розділяються на
    - надолби;
    - видолби;
    - долбо....би!
    Останні відносяться до розряду неподОлаємих (непреодолимых). :)))

• Подобається Подобається x 5
  8. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Гм... А міношукач - зброя? ;)

9. Фесько

Фесько Well-Known Member

Мммм.... я б напевне обрав напалм :)

10. VasMT

Позавчора невідомі в центрі міста Самбора Львівської області чорною фарбою облили пам’ятну таблицю, яка тут встановлена на честь першої річниці Помаранчевої революції.

Це вже другий факт вандалізму над таблицею, напис на якій свідчить про те, що Віктор Ющенко – наш Президент і що в буремні листопадові дні 2004 року саме тут постійно проводилися мітинги на підтримку Майдану, саме звідси групи самбірчан виїжджали до Києва..

Місцеві політики вимагають від міліції якнайскоріше знайти і покарати вандалів, хоча багато хто, розчарувавшись у результатах Помаранчевої революції, до подібного збиткування ставиться байдуже.

Нагадаємо, що одразу по встановленні таблиці невідомі відбили від каменя-постамента і викрали. Без неї камінь простояв не один рік. Лише 22 листопада торік, коли Україна відзначала 75-річчя Голодомору, міська організація НУНС відновила таблицю.

Шкода фото не знайшов. Все ж таки закономірність?

11. VasMT

Комуністична партія закликає владу Сумської області відновити зруйновані пам'ятники Володимиру Леніну в області.
    Про це сказано в повідомленні прес-служби КПУ.
    Відповідну вимогу було спрямовано листом голові Сумської обласної державної адміністрації Миколі Лаврику, меру Сум Геннадію Мінаєву й прокурору Сумської області Олександру Горбаню від імені 463 депутатів від КПУ місцевих рад різних рівнів.
    У відкритому листі депутати вимагають відновити пам'ятники за рахунок бюджетів відповідних населених пунктів.
    Також депутати закликають владу області притягти до кримінальної відповідальності осіб, причетних до руйнування пам'ятників.
    При цьому КПУ просить розглядати відкритий лист як депутатське звернення і зазначає, що у разі відсутності реагування влади області на нього протягом 10 днів депутати залишають за собою право скликання представників територіальних громад міста й області.
    Депутати мають намір у разі ігнорування їхніх вимог ініціювати розгляд на місцевих радах відсторонення позначених чиновників із посад, які вони займають.
    Як повідомляло агентство, невідомі в ніч із 10 на 11 лютого зруйнували пам'ятник Володимиру Леніну на вул. Миру біля БК "Хімік" у Сумах.
    В 2008 році в області від рук невідомих постраждали шість пам'ятників Леніну.
    Пам'ятник Леніну біля БК "Хімік" був споруджений у 1958 році.

Все ж таки закономірність! :blush:

12. premium

premium Well-Known Member

Київ ніколи не був і не буде москальським. Був окупований москалями - так, але не москальський.

13. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Ага, сами пригласили москалей, чтобы защитили Киев от поляков,.
    А помнится как облили краской памятную доску на доме Булгакова

14. terrible

це не той Бредов...який в 1918 році служив в війську гетьманської Української держави? ;)

а вони прийшли і... залишились:good::haha::haha: чому тоді татар не згадуете... волохів різних-теж звали і ті приходили. але ішли, коли закінчували свою справу

Останнє редагування модератором: 27 лют 2009
  15. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Может потому, что русские - пусть дво -троюродные - но родственники...А татары да волохи - чужеродцы...Скажем Юрий Долгорукий - отот, Московский - пра-правнук Владимира Великого по отцовской линии...(Юрий - сын Владимира Мономаха, который, в свою очередь - правнук Владимира Великого)...:give_rose:

16. terrible

отож...а часто виявлялись гірше татар:sad:

17. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Знаете - а я - русский...Печально слышать....
    Вы прекрасно выглядите в пилотке - еще лучше - в каске (в.контакте) - но давайте не садиться в окопы....Мне - ну поверьте - совершенно этого не хочется. :pardon:

18. terrible

мені теж...і я ж і не кличу в окопи. я сам на 1/5 росіянин, на ще 1/5 - фін, все інше-українське...ну ще трішки кубанська кров є-але ж, ніби то теж українці. але те, що зла було багато-це теж є, якби гірко не було.
    а ... аватарка...так її змінити можна:)

19. VasMT

А можна і мені ссилу? Соррі за офтоп...

20. terrible

а де твій аватар? :)