Вандали понівечили меморіал пам'яті героїв Крут на Чернігівщини

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Forpost, 21 тра 2007.

1. сотник

сотник Well-Known Member

Відповідь: Вандали понівечили меморіал пам'яті героїв Крут на Чернігівщини

Неприемлемы, многим ненавистны атрибуты большевиков, их мировой революции - власти: комиссар, чекист, большевик. Эти слова при необходимости употребляют как синонимы понятий: палач, убийца, антихрист… . При слове «чекист» (ЧК) невольно возникает ассоциация с другим похожим словом (фамилией).
    Как можно сейчас употреблять эти слова в положительном смысле?
    Но …… .
    Диву даешься, ужасаешься, когда с экрана ТВ РФ молодой человек представляется: «Я - Федеральный Комиссар….. и т.д.»….. .
    Не "накомиссарились"?

• Подобається Подобається x 9
  2. natkanetka

natkanetka Well-Known Member

Відповідь: Вандали понівечили меморіал пам'яті героїв Крут на Чернігівщини

яким треба бути щоб таке зробити... то ж все таки пам'ять молодим хлопцям... нема слів...

• Подобається Подобається x 2
  3. сотник

сотник Well-Known Member

Еще в довоенные годы внимание привлекла, с позволения сказать, песня большевиков, в которой был припев:
    "Эх, проливали кровь свою не даром
    Мы на полях в гражданскую войну....."
    С годами пришло истинное осознание ее смысла. С категорической поправкой: проливали они- большевики кровь не свою, а нашу... .
    Широко известна советская песня барда Булата Окуджавы о большевистских комиссарах этой войны с бездуховным идеологическим рефреном-ностальгией по ней (войне):
    "Я все равно паду на той,
    На той единственной, гражданской.
    И комиссары в пыльных шлемах
    Склонятся молча надо мной..."
    Для украинцев это была не только и не столко война гражданская, социальная, но и война за национальное освобождение от российского великодержавного и большевистского угнетения, за независимую Украинскую державу.
    Естественно, что у поборников большевизма и украиноненавистников, которые все выше поднимают голову, стойкое, непреходящее неприяние независимой Украины и борцов, павших за ее свободу.
    Отрадно знать, что в этот день молодежь Украины отдает должную дань памяти своим сверстникам, павшим под Крутами за Украину.

Останнє редагування: 29 січ 2009
    • Подобається Подобається x 5
  4. Шурави

Шурави Well-Known Member

И отсутствие ума.

5. А вы сам были студентом? :nea:

• Подобається Подобається x 1
  6. terrible

terrible Well-Known Member

а що б Ви порадили тим студентам?;)

і чи лише там студенти були?

Останнє редагування: 30 січ 2009
  7. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Не в тих студентах справа. Там питання немає. Справа у тих негідниках, які послали на вірну безглузду смерть необстріляних пацанів.

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Між іншим:

- Студенти, юнкери, козаки свідомо йшли боронити своє місто від варварів, вандалів, м"ясників.

- Хто не усвідомлює - за що йде у бій - той просто манкурт. Можу підібрати інше азійське слово - шураві.

- Оскільки бандити Муравйова не знали, які саме сили підтягнуться - виникле певне перегрупування їхніх (муравйовських) сил, затримка розвитку бойових дій - - -
    - - - а в цей час йшов торг за умови так званого "Брестського миру". Буквально у ці години. І були виторговані менш жахливі для України деталі умов.

Ось тому - тричі слава Героям Крут.
    А нація, яка не пам"ятає свого минулого - приречена бути совками та породжувати нових шураві.

Відсутність розуму - то лізти з криками типу "за сталіна" гнобити та нищити народи, які від нас далеко і не впливають на наше життя аж ніяк. І нехай ті "з відсутнім розумом" вклоняються різним там "комсомольцям - героям трипілля". Це неподалік від фабрики туалетного паперу нашого шановного Читателя.

• Подобається Подобається x 10
  9. terrible

ніби й додати нічого...дякую, Boris_Kiev:):good:

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

terrible,
    Ви же Прилучанин. Найближча з нас усіх людина до місця подій.
    Мабуть ще живі люди, які все пам"ятають як мінімум зі свіжих переказів своїх батьків з тих місць.

11. terrible

Ви знаете, наврядчи...щоб переконатись, мені треба було не стояти в четвер біля меморіалу, а як мінімум пройтись кількома селами, що там поряд... але дуже сумніваюсь. люди гарно памятають другу світову-переконувався не раз, можуть вказати і на місця боїв біля села і ще багато чого можуть розповісти. а з громадянкою-порожній номер...ніхто нічого...:sad:

12. premium

premium Well-Known Member

А ти готовий збройно захищати Україну?

"1919 року йому було 19 років, тоді у їхнє село прийшла команда посилати військо до Петлюри; частина молоді погодилася, а він з них сміявся і говорив: "Ви підете і загинете ні за цапову душу, а я оженюся, буду мати багато дітей, продовжу рід український". Він дійсно щасливо пережив громадянську війну, одружився, мав четверо дітей, жив спокійно. Та прийшов 1933 рік і вся його сім"я у нього на очах загинула з голоду. Він чудом вижив, але тепер не знав для чого жити. "Думаю, що так покарав мене Господь, що я тоді не пішов захищети Україну. Якби я тоді пішов, усе могло бути по-іншому, - казав старий чоловік. - Навіть якби загинув, був би щасливішим"."

• Подобається Подобається x 4
  13. terrible

а що це за цитата?

14. Фесько

Фесько Well-Known Member

От же ж гніди. Втопити їх в тієї фарбі мало. Ну хто це ще може робити окрім проросійсько настроєних ?

15. Степаныч

До чого тут Росія?

16. Фесько

Фесько Well-Known Member

А чому Ви її захищаете? Я свою країну люблю, тому і захищаю. А Ви, бачим-то Росію, Степаничу. Тілько не говоріть, що "нє-нє", я Вам всеодно не повірю.

17. Степаныч

Особисто Вам повторю: я дружину свою люблю, ... дітей, онука.... А всіх, хто "любить країну", на мою думку потрібно ізолювати. Тому що цією "любов"ю" прикривають наймерзенніші справи.

18. А вы не любите свою Родину? Как можно так говорить?

19. Степаныч

Рыбка,
    Вы поспите, подумайте, а утром ответьте себе на вопрос: как можно любить СТРАНУ???
    "Исповедаться жене?-
    Боль ей будет непонятна.
    Исповедаться стране? -
    До испуга необъятна"
    (Евтушенко)

20. Lika20

Lika20 Well-Known Member

А як можна бути патріотом? Ну хоч би любити свое місто,його архітектуру,людей які в ньому проживають?

Останнє редагування: 8 лют 2009
а де твій аватар? :)