Каву попили...і то Вас і поєднало певно.... П.С.: ну а взагалі з Іспанкою важко не зійтись...хароший чєловєк
Тому Сявич на форумівках завжди такий мовчазний ....ой,як я зараз дістааану:shutup::ninja: Нє,то була не кава Дякую,Натусюзавстидала наніц
Нє, ну дивися. Впала мені в око Зорянка. От ти бовкнула, а вона собі може подумала "Фі, Т. його звати! Як я не люблю того імені, все Т.си такі противні попадались". І вже має людина підсвідомо упередження до мене, зовсім зі мною не контактуючи. А от побачимось ми, приміром, колись, поспілкуємось, я скажу "Так і так, люба Зорянко, а знаєте, я зовсім і не Самуїлович?! А на ім"я мені Т." І вона собі подумає "Хм, ім"я звичайно фігове і мені невезуче, але зато подивись який він кльовий і гарнесенький! Ну і Бог з ним, з ім"ям - може цього разу з Т. заканає..." Отак от. Так що Зорянко, може мене зовсім і не Т. звати, ви Ліліан не слухайте.
Загалом не кваплюся переходити на "ти". І досить часто буває, що якщо не перейшов на "ти" десь спочатку знайомства -- усе, запізно. Вік/стать/тощо неважливі. ЗІ: вважаю також, що трохи підкресленне спілкування на "ви" з гарною дівчиною додає фліртові шарму
Прочитала я це все і в мене тільки питання виникло: це все після аварії? ти що, прищепитися забув? :ninja:
Нє, я ж написав "заміняю", а не "викидаю"... А мовчазний бо краще розвинулись м'язи пальців, а не язика Зараз точно ні, а от на наступній форумівці...
Зорянко, є ще кращий варіянт. Самойлович якось підписався під їдним повідомлення "Охрім Самойлович Півкожуха". Ото фантазія в чоловіка. ) ) )
Ну та,то по фото з форумівок видно Ги-гифсьо,на наступну форумівку беру каску і броніжилєт:ninja::ninja:
Дозвольте виправити - "Півторакожуха". Автентичне козацьке прізвище. Помилки на цілий кожух допустилася.
Ладно, Ліля, "Вольно! Отбой!" Пожартували і буде. І чого ти ту кумедію з іменем розпочала?! Т., чи не Т. - насправді в мене найкраще в світі хлопчаче імено. Воно мені всім догодило!