Вам ещё не стыдно за свой выбор? Тогда дышите глубже.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 7 бер 2010.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

[OFFTOP]Ну-у-у, формальна логіка до формального спілкування ніякого відношення не має. Навпаки. Наприклад, якщо ми з Вами про щось дискутуємо, то потрібно переконатися, що ми вживаемо терміни у однакових поняттях.[/OFFTOP]

2. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

ненавижду фомальності...
    так що, Росія для вас є держава (або страна) на яку треба рівнятися?

3. bayard

bayard Дуже важлива персона

аааа, больше не буду...:o

4. Luna

Luna Guest

Робіть, що хочте, але не дивуйтесь, що Ваша, вибачте, задниця смішить всі вила, які тільки можна. Бо це таки смішно, як дорослі люди раптом ПРИГАДАЛИ, хто у всьому винний. І замість того, щоб своє відбудовувати витрачають енергію на пошук винуватців. Бачте, Росія байдужа? То й не згадуйте її на кожному слові, та ще й у віршах.
    І не гримайте на мене, перепрошую, бабцю згадуючи, бо як гримну - грошики у гаманцях поплавляться:rose:

5. Степаныч

От бачите... з наукою не посперечаєшся.:) Так от, державний устрій РФ мені мало цікавий. Тільки були б між нашими державами нормальні, цивілізовані стосунки. А от країна Росія, її "руська" частина, мені близька по традиціях, звичаях, історії, мові, менталітету, способу життя, природі і т.д. Вона для мене СВОЯ. Так як і країна Україна за цими ж ознаками. До речі, українська держава як структура управління суспільством мені не подобається. Але то вже інша тема.

6. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Марне питання, бо ти вже зрікся.

7. Степаныч

Якого?

8. Luna

Luna Guest

Почему Вы так думаете?
    Вы не оставляете человеку выбора - он в таком случае предатель без вариантов. К счастью, все совсем не так...

9. White Snake

вас не цікавить питання, чі є ви для них "свій"?
    менталітет в нас такі трохи різний, а також традиції і звичаї...

10. Степаныч

Свій, свій.
    Значить, у мене він, так би мовити, багатший, якщо такий вираз підходить щодо менталітету.

11. Mr. Blick

Він вже свій вибір зробив. Точніше за нього зробили, коли за довгі роки радянської влади урбанізація та великі міста перетворювали людей на російськомовних, а ідеологія на радянськіх. І він з цім вибором погодився. Як і багато тих "напівукраїнців", які про свою українську половину згадують тільки коли борщ їдять. :)

12. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Моцно...з характером,нервом і знанням діла.
    Як у Тимошенко-премєрші,будувавшій і неперестаючій будувати Собі,Нам,Своїй бабці,Їм,Вам,Мені...ОТ-ТАКУ Вкраїну.:preved:

З святом Вас і Прем'єршу також...з березневим Святом космополітичної Кобіти "а-ля совєтікус",котра зуміла стати захисницею свого краю в інший в свій час і...відгризти голову ворогу,спасаючи Вітчизну.
    http://ru.wikipedia.org/wiki/Юдифь

Сандро Боттичелли, «Возвращение Юдифи в Ветилую»

13. Степаныч

І все ж то Ви знаєте! Звідки, цікаво? Ми знайомі? Я десь щось колись писав проти українськості?

14. Luna

Luna Guest

Вмію. Вибачте - така робота...
    А щодо прем"эрші, то хай хоч жінка покаже МОЦНО, як ви тільки на Росію натякати взмозі.
    І хай буде ОТАКА Вкраїна, тільки задля цього не треба брехати, що Росія зменшилась та зникла. Бо ж не вірять...

15. Luna

Luna Guest

Нуууу...Тут все просто, Степаныч, как дети в школу: кто не с нами, тот...козёл.

16. Luna

Luna Guest

А от навчіть мене: як я повинна свою українську половину ЗГАДУВАТЬ?
    Бла-бла-бла...

17. White Snake

цікаво - як це ви визначіли?
    я бачу Тан То, Рукошу и розумію, що я ім не свій коли я кажу про україньску мову, про свое особисте право на самоствердження, про право на те що руська (чі російську?) в Укріїні повинна бути другою, а ні першою і т.і.

18. Mr. Blick

Є багато непрямих ознаків за якими можна судити. Ну, наприклад, коли людина дивиться якесь там російське телебачення, і по ньому чи то Україну "малоросієй" називають, чи радять президенту України "сала привезти", а людину це зовсім не обурює. Тож брате "старший" по потилиці тріпає. Чи сам Путін мудрий. :pardon:

19. White Snake

у вас можливо, а у "братів"?
    чому їм "в западло" вивчити українську?
    вам це зрозуміло? мені - ні...
    я про тих з якими ми живемо в однієї країні

до речі, Степанич, ПР не бреше николи?:))

20. Mr. Blick

По поводу "козлов" это к януковичу и сочувствующим, пжлста. :)

а де твій аватар? :)