В Харкові зруйновано памятник воїнам УПА!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Stanley, 22 гру 2006.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: В Харкові зруйновано памятник воїнам УПА!

Іване, про літак я дам відповідь на Оффтопах.

Маріє, мені доводилося (віртуально !) зустрічати людей, які полюбляють слова "америкоси", "піндоси". В основному на рос. комун. форумах. Тих персонажів наші студенти описують у рефератах з психології :)
    Не переймайтеся !

2. Дядя Ваня

Дядя Ваня Well-Known Member

Если говорить о российских форумах, то там такая терминология употребляется не только на форумах имеющих отношение к коммунистам. Зачастую этими словами пользуются люди и далекие от коммунистов. Например молодежь которая при Союзе толком и не жила с коммунизмом не имеет ничего общего, но слова типа "америкосы-пиндосы" с удовольствием употребляет.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

В основному, такі слова вживають ті, для яких всі кругом є вороги, тільки зірка, що на Кремлі все їм світить.

4. Дядя Ваня

Г-н Мих, а знаете сколько украинцев пользуются подобными терминами? У-у-у-у-у-у-у....!

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Українців, чи громадян України?

6. Boris_Kiev

Дядя Ваня,
    не треба розписуватися за "молодежь".
    Коли я був школярем, то нам, за залізною завісою, Штати були маяком усього прогресивного. На протилежність "совку" (пам"ятаєте вітчизняне взуття, штані та інше лайно ?)
    Недарма Кісінджер сказав "Коли на Красну площу вийде підліток в джинсах з американським прапором на кишені - можна вважати, що холодну війну виграно!".
    Практично кожен ладен був продати з потрохами "совок" за віниловий диск. наприклад "Chicago". Хіба не так ?

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось про це я вже колись писав. Рахувалося ознакою поганого тону щось казати добре про СССР і погане про США. І не тільки в нас на заході чи в Києві. Навіть на Східній Україні. То ж де взялися оті багаточисельні защітнічкі совка чи нєпрімєріміє врагі всього що звязано з Америкою чи Заходом взагалі?

8. Boris_Kiev

Pedro,
    це вплив пропаганди вбогої меншості хабітантів сусідньої країни. В основному "захисників" контингенту лузерів, нездатних навіть на дитячий велосипед заробити.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну чому? Саме тою пропагандою вони й заробляють, а матушка-Расія платит. Звідки народилися Вітренчихи, Симоненки,Морози? Чьйо сало кушают?;)

10. Boris_Kiev

Миху, я мав на увазі саме Російських лузерів. В них там є свої "захиснички інтересів" у порівнянні з якими Вітрянки - то бліді тіні. Не засмічую свою пам"ять прізвищами та назвами партій - але хтось зумів вкрутити їм образ ворога. Нехай варяться у власному соку - місцеві переспівувачі де достигають навіть 25% їхнього рівня.

11. Ivan

Ivan Well-Known Member

До теми. А пам"ятник УПА таки відновили в Харкові. Причому за участю представника офіційної міської влади. Таки допер Бобкін... тьху... Добкін, що з нього для пониження рейтингу й тарифів вистачить... Бо повномасштабна війна пам"ятників якийсь час може й захопити учасників, але з часом виявиться, що пам"ятники всі "в кусках", а "счастья всьо нєт"... Ті самі тарифи нагрянуть... і тут люди можуть згадати, хто це все починав... Браво, Міша! Сам допер чи Кернес з Шурмою підказали? :D :D :D

12. Дядя Ваня

Г-н Борис! Но сейчас молодежь-то другая! Она стала какая-то... слишком разношерстная что ли? В ТО время конечно почти каждый готов был продать Родину за пару бобин западной музыки и крутить их на дребезжащей "Комете" сутками до полного запила. Сейчас молодые как-то все про-разному заморочены. Я бы не стал делать однозначных выводов по поводу нынешней молодежи. То о чем я сказал это лишь пример как частный случай.

13. Boris_Kiev

1. І Ви теж ? Чесно скажіть !
    2. Не "Родину", а СССР. До 1991 року поняття "Родины" де-юре в нас не було.

Просто справа в тому, що нинішній молоді все доступно.
    Я ще в середині 80-х помітив, що молодь стає якоюсь пасивнішою (у порівнянні з нами). Протидії не відчувалося мабуть.
    Проте на початку 90-х - за нових можливостей - молодь стала більш ділова і на романтику часу не вистачало.

Про це - потім. Зараз треба збиратися в Маньківський район - той самий літак перевірити. Скільки зараз дають у "Вторсировині" за 1 кг алюмінію ?

14. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Для кого как....
    Угу... особенно верхнее образование... особенно если у папы с мамой бабки есть...:D :D :D
    Поздноватенько...там уже разкрали все до Вас....
    :cool:

15. Boris_Kiev

Читателю.
    1. Мій батько зміг вступити до ВУЗУ тільки після фронту. Інакше, як син ворога народу ... самі розумієте.

2. Євреїв практично не брали до київських ВУЗів (політика Щербицького). Мої однокласники їхали до інших республік. Навіть медалісти. Хіба що папа - начальник автосервісу або директор крутої бази.

3. в багатьох вузах навіть у 70-ті роки цікавилися близькими і далекими родичами абітурієнтів. Траплялося, українця не приймали через прізвище дідуся. Не єврейське.

4. Читателю, ми знаємо, що у краю Вашого дитинства трапляються дуже ... оригінальні люди. Будь ласка, не переносьте стереотипи ВАШОГО дитинства на менталітет тих, хто виріс в Україні. Це зовсім інша планета.

==================
    Модератори ! Будь ласка, перенесіть №92 - №95 на Офтоп. Дякую.

16. Ivan

Ivan Well-Known Member

Ну це ти, Борисе, вже занадто узагальнюєш... За 70 років відомими всім методами коммі таки виплекали певний прошарок "радянських людей". На ЛФ, зокрема, чимало таких характерних репрезентантів... Для них СРСР - таки Родіна... Сироти вони... :)

Вливаємося у широкий світ. А у широкому світі саме владарює суспільство споживання. Ми не виключення.

От оце точно вже всі у Маньківці забули =- скільки давали, коли той літак продавали. Давно діло було... :D

17. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Кстати о Бандере.
    Может кто-то подскажет, за что он оказался на курорте Заксенхаузен?
    А оказался он там за банальную растрату денег третьего рейха, выделенных на организацию бандформирований.

18. Ivan

Ivan Well-Known Member

Тобто, все питання у світломи чи темному обліку Бандери, так? :D

19. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

20. Дядя Ваня

Гонялся конечно, чем я хуже других? Но до продажи Родины не доходило. А дошло бы, так не продал бы.

У Вас. Не расписывайтесь за других пожалуйста. Я не в восторге от СССР и советского периода нашей истории, но он был и вычеркнуть это из жизни уже не удастся.

а де твій аватар? :)