Визначення совок-рок існує ! Це гівномузика з дешевими рифами , совко- мелодіями , які виникли в ЧіЧіЧіПі під впливом західного року , але вона є жалюгідною копією-дешевкою , яка корестується попитом лише в країнах совка ! Мені не потрібно чути текст , я з перших нот чую , це совок гімно рок , або це справжній музон ! На величезному форумі guitaplayer.ru є тема якій вже сто років : Почему российские музыканты не могут достичь уровня зарубежных ! Я не можу зайти , тому що в мене там пожиттевий бан , але там саме про совокгімнорок ! Дебілоїди з Саратова і Воркути не грають таку музику як я , вони грають саме совокгімнорок , як би важко не були налаштовані дісторшени , совокгімнорок це тупий совковий мелодізм , від якого вони не можуть позбавитися ))) , це на генетичному рівні Мені дуже цікаво почути якусь совок команду , яка грае совок-рок та корестується попитом на Заході .....
Не чую ничого спільного )))) це Death metal тількі дуже ниякій ..... один жалюгідний рітм і все ))) , це е дешевий закос під західні death команди )
@Radu, шляк з ним, з совок-роком. Його вже нема. А от що ви скажете про, наприклад, "Океан Ельзи"? щось ця група вартує, чи нє?
Дякую )) , але це мені не цікаво . Це було 300 років тому і за них в совку поговорили зовсім недовго , а на заході вони не були відомими , хоча працювали там .
Так я майже нічого не знімав , це лише видео факти під музон ! Ви вважаєте що війна з Мордором це лупина ? Можливо ви зробили щось набагато корисніше для країни ? Або можливо ви тількі накопичуєте енергію і потім всі будуть аплодувати герою поціновувачю совокгімнорока ?
АрЄя наше фсьо , це є справжній монстр совокгімроку View: https://www.youtube.com/watch?v=XbydMk2DZqg
Ну практично весь руский мєтал - гівно. "Аліса" мені місцями подобалася, але навіть їх перестав слухати через їх ватні висловлювання