Так , дійсно російськомовне місто ! Я теж краще володію россійською і ще пятьма )) , але це не означає , що в Ужгороді люблять москалів .
І шо, якісні ж були групи. Взагалі не в приклад Slipknot, Korn, Limp Bizkit, і іншим треш-клоунам розумового молодшого шкільного віку (з фізичним віком за 40).
Де лайки відключені? Цей кліп розтиражований повсюди. Візьміть познаходьте всі копії і додайте всі лайки.
У мене слів немає )))) Порівнювати совковий сурогат з качевим музоном )))) , я взагалі про совок рок в цілому , мені від совок рока ...... не хочу висловлюватися ! Ось це дійсно клоуни ..... View: https://www.youtube.com/watch?v=eljy-2iO68E
Та яка різниця, совковий, не совковий. Хоч Буркіна-Фасовий. Від цього нічого не залежить. А отой другий жанр шо ви назвали - вперше чую. Всі ці нью-металісти - збіговисько безталанних, які нішу зайняли, котра стрімко опустіла в один момент. Виїденого яйця не варті.
Едріть мой путин )))) , совковий сурогат , це гівномузон , я з дитинства не сприймаю ці тупорилі патриотосовкогімно мелодії , совок рок це повна ....... , жодноі групи не знаю щоб ціпляла музоном , ЖОДНОІ !!! З перших нот я чую що грає совок , совок і є клоуни , які намагалися копіювати , але наклався тупий колоріт і вийшло такє замкнуте коло , повторююсь , жодноі команди не знаю , яка би качнула музлом ! Жодна метал совок команда на заході на..й нікому не впала , така реальність ... Хоча ставлюся з повагою до всіх , але зараз розмова за КАЧ і за мурахи на руках ...
Буває , особливо якщо зустрітися з Марі та Хуаном і бульбіком , але я більше за ТЯЖМЕТ , нема у нас такого тяжмета як у фірмачів ! Я буду першим