Будет хуже, если оппозиция не пересмотрит, извините за тавтологию, свои позиции. Если их идеи и лидеры, будут привлекательны, ни какие административные методы, власти не помогут. Ну не нравятся они людям(ни идеи, ни лидеры ), ну кто тут виноват, наверное мы, не доросли мы до них. И если так и дальше будет продолжаться, то "ЕР", так будет "руководящей и направляющей силой".
это единственная причина? я, к примеру, считаю это нормальным, а не люблю не за это, кстати, и УССР не любил, до того, как покинула империю) ну, не так уж и мало)
так что на всю страну не нашлось порядочных людей на одну оппозиционную партию? будем делать вывод о генетической тупости русских? или ответ в другом?
Порядочных людей в России достаточно, именно поэтому никто пачкаться не хочет. Ну наконец то, а то я уже заждался. Ну не томи...
так вместе с тобой ответим. xex начнем. я спросил об оппозиции. я не говорил об оппозиции новодворской или лимонова или жирика. я говорил об оппозиции, как таковой ты отвечаешь, что никто из порядочных пачкатся не хочет. ПОЧЕМУ ОППОЗИЦИЯ ДЛЯ ТЕБЯ ГРЯЗНОЕ ДЕЛО?
она еще неказистее, чем кажется на первый взгляд Медведева не назначили, а вот Ющенко - назначили и причем аж из США чего заморачиваттся, сказано "люминий" - значит "люминий"
Вона (оппозиція) для нього , перш за все справа НЕБЕЗПЕЧНА. І саме на цьому базуються всі решта епітетів та суджень стосовно оппозиційності до влади. Страх. Ось головний лейтмотив такого ставлення до будь якої оппозиційності. Це все рівно,що постати перед вибором бути цілим і здоровим та ще й при столі хазяїна, чи песпектива бути покаліченим (фізично і морально) або взагалі убитим на смерть. Третього немає. Тому рядовий москвин цілком справедливо вважає маргіналом та і взагалі несповна розуму тих, хто обирає каліцтво та смерть замість очевидного , відносного благополучча. Тоб то рядовий москвин думає як звичайна жива істота не переобтяжена такими властивостями , як почуття людської гідності та право кожного на незгоду. Як в собачій стаї, хто відбивається та чинить опір альфа самцю, той повинен бути вбитий, або вигнаний зі стаї.
Они не пачкаться не хотят - они элементарно БОЯТЬСЯ за свою жизнь. Потому что такие у вас "гражданские свободы" и "демократия".
Правильно. Саме тому і створюються опозиційні рухи та партії по-за межами імперії. Адже ж ніхто не спорить ,що в Росії ще є достойні люди, які живуть не стадним принципом і мають людську гідність. вони чудово розуміють, що їх діяльність в собачій стаї закінчиться кров"ю та мінімум вигнанням. От і відповідь, чому в Україні створюється інша Росія. Такий собі необілогвардійський рух. слід відмітити, що не Україна її ствоює, а вона просто не заперечує проти того, щоб він самостворювався на її території, як свого часу Франція не перешкоджала створенню білогвардійського еміграційного руху. Тут цікава інша річ. Чи сучасні більшовицькі кремлівці будуть поводитись як їх предки борці з білоеміграцієй, чи щось вигадають інше.
Ну еще нехватало, что бы кого-то за это грохнули или отправили снег убирать в Воркуте. Видимо всё решалось элементарной угрозой.