В Украине ожидается землетрясение ...

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Dr.Watson, 8 бер 2010.

1. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

Явище буде, а землетрус - ні.

2. bars

bars Well-Known Member

Трясти будет строго по карте результатов голосования во втором туре!:ireful:

3. Князь

Князь Капитан Белый Снег

как сказал Задорнов:"(в юморе) Украина сегодня - это десерт"

4. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Але добре сміється той, хто сміється останнім, так? А по Вранчу доволі погані справи. Поки що іде серія легких струсов у 2-3 бали.На балканах теж так було, а потім 6.7 балів... Але це ще іграшки, бо всі ті струси коротеньки. На нас чекають струси хвилинні у 7-8 балів по Рїхтеру, а це дуже погана річ. Мало які споруди витримають такі землеструси, бе це вже не поштовх, а справжній землетрус буде. От така от увертюра до календаря майя на нас чекає. Але само дійство ще попереду...;)

5. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Це явище може бути тільки таким: Якщо нам не допоможуть, то тоді всім гаплик. І Путіну, теж.
    - Адже ми не витримали головного іспиту. Були вимоги до людства(хомо) 5000 років тому, які ми повинні були виконати, як сапіенс, але не впоралися, на жаль. Одна із вимог, - зробити справедливу судову систему... Зробили? Ні. От і відповідь. Гралися, гралися і догралися...

6. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Точно! В Донецке и Луганске баллов будет больше всех, пропорционально голосам... Сколько в Донецке? 99% за Яныка?, ну значит и баллов столько же, 99!...:)

7. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- В смысле, вкусное на третее?;)

8. mavka

mavka Well-Known Member

он на сході Туреччини в понеділок 50 людей загинуло, після чого в пресі хвиля дискусій. найбільше переживають за Стамбул, - він знаходиться на стику двох тектонічних плит, які сунуться щороку на непомітні 3 см. турки чекають великого землетрусу в районі Мармурового моря.

але це далеко від Одеси.. чи ні ?...

а що таке "справедлива" ?.. відрубати руку за крадіжку ? але ж воно є ! за гвалтування й вбивство лишити живим-неушкодженим й годувати в комфортних умовах, бо воно хворе на голову ?... теж є !

9. Forpost

Forpost Стоїк

а шо то Ви прирівнюєте дівочу пліву до людського життя?

10. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- А це залежить від того, чим їхати чи плити. Якщо морем, то, десь, 30 годин, не можу сказати точніше, бо ніколи не рахував, може хто підправить...
    - Але вчора було вже 2 землетруса у нашому регіоні:

1. 40.49N /25.19E - AEGEAN SEA - ML=3.4 - 10кМ - 10/03/10 08:44:03 UTC

2. 42.75N /20.56E- NORTHWESTERN BALKAN REGION(Приштина)- ML=5.2 - 09кМ - 10/03/10 13:38 UTC

- А в цьому і є вся справа. Нам дали 5 тис. років, щоби до нас дійшло, але, таки не дійшло, нажаль.
    - Суд - це не є покарання. Суд є суд. Чи то крадіжка, чи хто поспорився з ким... не має значення. Суд повинен бути СПРАВЕДЛИВИМ, як Божий!
    - Якби ми виконали завдання, ми змогли би називати себе "сапіенс" по праву, а так ми загалом, не більш ніж "хомо"... Може трохи більше ніж мавпа, але дуже трохи... А мавп рятувати ніхто не буде, як ніхто не рятував динозарів...
    - У нас був шанс і Божа ласка була, коли був Майдан. Всі відчували на Майдані Божу Ману небесну, не матеріальну, але духовну. ВСІ ВІДЧУВАЛИ!
    - Але? З'іли і ще захотіли. Але таке дається тільки один раз, як і євреям давали ману матеріальну, бо треба було спасти. І спасли, бо ніхто не постраждав і ніхто не зміг нічого поганого зробити Майдану. Але як хотів... Але не зміг... У такий спосіб, нам було показано як треба жити і спілкуватися. але розійшлися і забули... У чей час тільки від нас залежить майбутнє всього людства. Ще не прийнято рішення щодо нас і в нас ще є деякий час, але якщо ми не впоралися за 5000 років, якщо ми, українці, не впоралися за 5 років, то як ми впораємося за той рік, що нам зостався. Зрозумійте, ничого не залежить ні від кого окрім нас. Ми повинні взяти на себе відповідальність за все людство. Великий тягар, але другого шляху немає.
    - Ви помиляєтеся. Нічого немає. В Америці дуже хотіли з цим впоратися і суди у них непогані, але не справедливі. Нажаль...:sad:

11. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

почему только год?:)

12. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Потому что дальше уже все... Всем будет уже не до судов и не до нас. Если кому и удастся пережить, то наврядли он выживет ПОСЛЕ того... при -50(самое жаркое) и без ТЭЦ... не знаю, может кто и выживет, но только не человек.

13. НаСекундуЗагляну

ближайший армагедон вроде как на 2112 год назначен..
    че эта ты сокращаешь?%-)

14. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Вы, наверное, попутали. Календарь "майя" заканчивается в 2012. Но до конца календаря доживут немногие. Уже много не дожило, а это только начало...конца...;)

15. Князь

Князь Капитан Белый Снег

2012! - Даа)) подкралось незаметно :))
    Так и что, клумак паковать на -50? Или с шиком дожить оставшиеся года полтора.
    ПЫСЫ под шиком понимает каждый свое, но в любом случае то, на что не решаешься "по будням" ; )

16. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Ну да! Как обычно, хоть видно было издалека. :)
    - Куда? Зачем? Смысл?...
    - а что такое шик? Огонь, вода?, а може медные трубы? Все это будет и без потуг. Я, например, просто живу и все. Ну в конце-концов, все равно когда-то надо отправляться в "мир иной". Так какая разница когда? Все равно вечной жизни не существует у современного человека. Вот если бы такое было, тогда был бы смысл попробовать "шикануть" по крупному в надежде на спасение.
    - Вот и я о том же. По будням у нас нет привычки заниматься своим здоровьем в целях выживания...;)

17. НаСекундуЗагляну

та эти майя просто не успели календарь дорисовать.. вымерли ж усе:rolleyes:

Я вот тоже дела тока на ближайший месяц спланировал - дальше влом)))

18. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Вы верите, что какие-то там дикари нарисовали календарь на 25000 лет? точно и без единой апшипки? Я не верю. А 25000 лет это цикл, который состоит из 5000 циклов. Т.е. каждые 5000 лет происходит ВСЁ! Ну там потопы, тряска и прочая лабуда. Но неравномерно. 5000 лет назад уровень мирового океана поднялся на 60 метров, 10000 лет, на 120. А 25000 лет назад, больше километра. Вот и приходится думать, что будет в этот раз, 60, 120 или 1200...%-). Если в порядке очередности 5000 цикла, то должно быть 120, а если 25000, то... [OFFTOP]Не надо, сам не хочу...[/OFFTOP]
    - Пока переживать особо не о чем. Пройдет март и все успокоится до осени. Но после осени, будет ли покой, не знаю, но после следующего марта покой нам(живым) будет только снится... Ну, это если я нигде не промахнулся в своих расчетах...:)

19. НаСекундуЗагляну

Поделись расчетами:rolleyes:

20. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- И оно вам надо? Это долго и скучно... Можно сказать, что суперзанудно, сам еле выдержал, а у меня терпения и настырности хватает. Если в обобщенном виде, то можно даже в виде романа преподнести, но цифры, цифры, цифры... Кому они нужны? Важен результат, а не процесс...
    Не, не буду...уж, извиняйте.

а де твій аватар? :)