В разі від'єднання "неукраїнських" регіонів Росія б вже ніколи не становила загрози

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 10 лют 2011.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А нужно переделывать?
    Вам?о_О%-)

2. Forpost

Forpost Стоїк

а шо дають в писок за таке?

3. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

Цікаво, а Буркіна Фасо має справжню незалежність? А Гватемала? Може її має Коста-Ріка, чи Ангола? А шо ви можете сказати про Ліван? Там перманентно йде громадянська війна, так само і в Колумбії і в Непалі...Таких країн дуже багато і навіть наша сусідка Молдова виглядає з точки зору незалежної держави доволі кісло...20 років ми протримались, дасть Бог, протримаємося і ще. А якщо будемо вирішувати проблеми, то й зможемо стати розвинутой країной.

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Переробляти повинні самі вони. Бо від того і залежатиме умовна єдність.

Не вгадали.:pardon:

5. Степаныч

А воно їм треба?
    :pardon:Ну тоді не знаю...:sad:

6. ГРАНД

Цікаві еталони Ви вибрали для того щоб рівнятись. але молодь чомусь ті країни в розрахунок не бере. і правильно робе. От коли взагалі перестануть копіювати чиїсь державні моделі, і прагнутимуть на національне будівництво - тоді і буде толк.

молдова йде тим же полем засіяним граблями що і ми. тому теж мимо.

краще жах без кінця, чим жахливий кінець? мозахічно. Нічого не скажеш.

Для цього реба вирішити одну маленьку проблемку. Але саму головну, без вирішення якої решта не вирішиться ніколи. Це самоідентифікація. А вона на сьогодні є нерозрішимою. тому треба зміцнювати те досягнення що вже є (центрально- західний етнічний мейнстрим), а вже потім запросити до українства східний омосковлений, а в разі неспроможності - відрізати і нехай ідуть на вільні хліба, самовизначаються.

7. ГРАНД

Думаю що треба. А в разі як що вони думають що ні, то тоді і немає чого огород городити.

Підказую. Це класичний приклад 5-ї колони, що висить гнітом на українських ногах і намагається тягти всю країну в позаминуле.

8. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

Ваш кумір Ющенко вже здав румунам 6000 кв.км нашого шельфу, просто так, без тиску, бо демократ:bad:
    Такі "патріоти" як ви, здавали Україну без бою, а потім в віденьських та паризьких кавярнях розповідали про свою афигєнну любов до неньки. Щоб Україна була, треба битися за кожен її камінь, за кожен сантіметр землі, яка полита кровью предків.
    Хоча з ким я розмовляю, хіба ви патріот? - типовий провокатор школи КГБ.

9. ГРАНД

Та немає у мене ніяких кумірів. То Ви марите. Ющенко був лише тією данністю яка була. При чому самою кращою серед самого найгіршого. І це не спростує ніхто особливо виходячи із порівняльного аналізу того що від булось в 2010 році, і того, що могло відбутись в разі іншого варіанту. Ющенко мене влаштовував своєю фактичною бездіяльністю після встановлення проукраїнського мейнстриму і віддавши вирішення проблем громаді (яка з ними не впоралась, а вирішила покладатись на т.зв. сильного дядю, чи тьотю). І в тому що сталось винне пердусім суспільство, а не Ющенко. і ще мене власштовував Ющенко тим, що він не заважав виростати молодим політикам.

Дурня. Ахінея яку осідлали донецькі бандити, і власне завдяки якій одурили і Вас.

Супер!!!:good: Коли слід очікувати від Вас активниїх бойових дій? Ну принаймні в Одесі? Присягаюсь, кину все і приїду Вам на допомогу. але ж мабуть не дочекаюсь. Чи .......:) Мєлі ємєля твоя нєдєля.

У-у-у-х-х-х-х.:yahoo::))

10. Степаныч

Українською нічого не знайшлось? А Ви кажете про велику і могучу українську мову.:sad:

11. ГРАНД

Коли я казав? Звичайна мова. Ніяка не велика. Красива і співуча- так , безперечно. Самобутна і стародавня- так , безперечно. Але про великість і могутність нічого не казав і не міг казати.

12. Степаныч

Це за ознакою. Якщо Ви не знайшли нічого кращого, як російська приказка "Мєлі ємєля твоя нєдєля", то що ж з українською? Не передає усіх відчуттів?

13. Forpost

Forpost Стоїк

[OFFTOP]Мели, Емеля, твоя неделя. 1. Мели, Іване, доки вітру стане. 2. Плети, плети, я чув таких, як ти. 3. Говорив Мирон рябої кобили сон. Є ще нецензурні
    ПиСи о нарешті загадав наше львівське: Плетеш як небіжка ногов
    так шо Степаньіч опростоволосились аднака.інваріантність української безумовна[/OFFTOP]

14. Forpost

Forpost Стоїк

[OFFTOP]до речі без підглядування в Гуглю, що прислів"я значить,Ґа?[/OFFTOP]

15. ГРАНД

Подивіться на Донбаську революцію. Саме цікаве та смішне виділене жирним шрифтом та зростаючим розміром. Таким чином я хотів передати шкалу наростання дурі та апогей совкововтсі і московськості.
    Скажіть будь ласка, ну як можна з цими людьми будувати вільну демократичну країну? Про інтеграцію до ЄС взагалі можна не згадувати "кагда в странє савєцкай, такіє люді єсть"!!! :)):)):))

16. Heartland

Heartland Well-Known Member

Ну в те годы, в Украине не было классической гражданской войны, какая например вспыхнула в Раше, была банальная оккупация российскими, большевистскими войсками.
    Потому не стоит говорить штампами из учебника по истории уссср.
    И виноватых искать все равно, что искать виноватых в татаро-монгольском нашествии, кто в этом виноват?

Поэтому Чехо-Словацкий вариант считаю для будущего Украины вполне приемлимый. Консолидация нации на своих историческо-культурных землях даст возможность сплотиться и выработать собственную украинскую модель государства, без русколобого элемента и совковой парноменклатуры, которая должна быть полностью люстирована и отлучена от власти.
    А сейчас реально идет противостояние между русской моделюь постоения власти, коррумпированной,чинопочитающей, жесткой вертикали власти и либеральной, выборной, европейской или украинской.

Так зачем эти бесконечные толкания?
    Жизнь проходит у целых поколений, которые могли бы пожить по человечески, а не так как сейчас.

17. Forpost

Forpost Стоїк

але чому ж тоді ідея бидлячої України проросійсько налаштованої проходить скрізь покоління? звідки беруться ті уроди молоді, що тягнуть мене назад до велікай Росії (СРСР).Ну їдьте в свою любиму Росію ,хто вам боронить ,нє вони Росію до мене хочуть привезти.Може взяти" да ручки- ножки им то пообрьівать"...

18. forester

forester Well-Known Member

А что значит "классическая" гражданская война? Уж не та ли "классика" описана учебнике по истории СССР за 5-й класс?

Как вариант... Или согласится с окружающими. Тут уж у кого "дыхалки хватит".

19. olegp

olegp миється в бані

она была масштабнее, чисто по % охвата территории
    хотя смотря что Вы презюмируете под Украиной в те годы, неужто current Украину?:))
    Россия тоже, ими
    ну, тут верно

отличная мысль
    и туть логично
    [/QUOTE]а тут рассмешили, спасибо:))

20. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Ну зачем такой пафос. Был приказ избегать провокаций. Это был, если не ошибаюсь, 94 год - пик крымского кризиса.

а де твій аватар? :)