В разі від'єднання "неукраїнських" регіонів Росія б вже ніколи не становила загрози

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 10 лют 2011.

1. Kirax

Kirax Well-Known Member

а если не "сдача", а продать за $ ? :)

2. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

А вы уже пробовали?

3. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

В Конотопе не был, не знаю. А в Крыму был, знаю.
    Глупости.

4. ostrov_Norman

Разве? А ваши предложения лучше?

5. Balaganoff

В некоторой степени.
    Извинительнее в неприличное место сходить, чем к этому Плюшкину(С)

6. Balaganoff

То, что вы предлагаете, уже воплощено частично.

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Толерантністю з нахабами не відбудешся. Вошу на тілі не умовляють, її знешкоджують.
    А з війною не потрібно поспішати. Для початку потрібно дати ясно зрозуміти наміри, як Наполеон євреям. Хоча би на рівні акції Кравчука (єдина достойна дія за його правління) - за часи мєшковщини СБУ розповсюдило звістку про моментальне від'єднання дніпровської води при проголошенні приєднання до Росії. Як результат всі трудові регіони Криму при головуванні засідання Куніциним проголосили про намір приєднання в цьому випадку до Херсонщини.
    Висновок. Я б цьому Шкляру й квартальної премії не дав, бо він так і не зрозумів дух народу Холодного яру.

8. Оникс

Оникс Well-Known Member

Проверено - не сработало. :) Я в Крыму часто хожу в батистовой вышиванке :) И с мужем разговаривает по-украински. Пару раз за все время местные пытались "острить" , я сразу же переходила на московский или питерский говор или на английский и ... С нами начинали говорить по-украински. Некоторые так, как кровосися, но все равно старались :))

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Їздив, був, говорив в формі офіцера СА. Дивилися як на інопланетянина, зціпивши зуби, але терпіли, бо ... залежали від мене.
    Не плутайте всіх кримчан та імперських яничарів, яких там поселяли на пенсії. Останні - це вихідці з якоїсь забитої дєрєвні (села), яких в зашореному вигляді провели по життю під дудку "вєлічі імпєрії".

10. Balaganoff

Вам "не повезло", значит. И вы не в Севастополе были. Там основной шабаш зарусских орков.

11. Balaganoff

Ну вы даете. Это ж было при совке. А уже в 90-е там наши офицеры белым днем без фуражки ходили или со звездой, шоб морду не набили.

12. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

Ой, не розказуйте про це, бо хочеться пролити чиюсь кров [​IMG]

13. Balaganoff

Порежьте палец, будет кров.
    А рассказал я чистую правду, ибо видел это сам, как офицеры фуражку одевали только за проходной, а до нее несли либо в пакете, либо в руках, кокардой к себе. У особо неуверенных в себе были две фуражки.
    Форма-то была еще советская, поэтому различия между россиянскими вояками и нашими была в мелочах - кокарды, шевроны.

14. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Я в Севастополе не был, но мой товарищ, бывший военный моряк, служил там в середине 90-х в российском флоте и рассказывал, что к морякам украинского флота отношение было очень агрессивное и презрительное. Про мордобои не рассказывал, но если тогда было так, то нетрудно представить какое отношение сейчас.

15. ostrov_stranger

Та я знаю про це!!! Написав про свій емоційний стан, який охоплює, коли згадую атмосферу тих часів. І хочеться дійсно випустити комусь кров, тільки не знаю, кому: тупим гоблінам, що фізіологічно ненавидять тебе за сам факт твого існування, чи нашим бездарним керівникам, які нічого не роблять для того, щоб відстояти честь і гідність своїх громадян і військовослужбовців у томуц числі.

16. Forpost

Forpost Стоїк

а туть всю дорогу дехто, не будем тицяти пальцями, переконує нас ,що то наші кровні браття і треба їх в дупу цілювати!,лібералізьм ,хех...

17. ostrov_stranger

Севастопольські орки нікому не можуть бути братами. Навіть і росіянам. Знавіснілі совки. Їм ненависть до всього світу вже виїла нутрощі. Коли приїжджаю до Криму, це місто оминаю стороною.

18. ostrov_Norman

Если офицеры боятся ходить одетые по форме у СЕБЯ в стране, то это не офицеры, а дерьмо.

19. ostrov_stranger

Не треба судити тих офіцерів. Севастополь український тільки де-юре, треба визнати цей факт. Наші військовослужбовці там і досі, як на ворожій території.

20. ostrov_Norman

Треба бути господарем всюди де ступає нога українця. Наші хлопці їздили в Москву і фотографувались в футболках з тризубами на Красной площі. Не великий героїзм, але факт. А якщо військовий ссикун, то як він буде захищати свою країну?

а де твій аватар? :)