В разі від'єднання "неукраїнських" регіонів Росія б вже ніколи не становила загрози

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 10 лют 2011.

1. tanna

tanna Дуже важлива персона

А это еще зависит, чем торгуете.
    У меня в районе есть уже очень много лет довольно большой промышленный рынок. Раньше там можно было купить действительно неплохие вещи российского производства, попадались польского и даже турецкого. Последнее время ходить туда стало невозможно, продавцы чуть-ли не за руки хватают, чтобы покупатель зашел. А заходить не за чем. Где они берут этот товар я не знаю, но это что-то страшное и по виду и по качеству. Эти свитерки, кофточки, блузочки и так далее вообще не носятся. Никак. Я перестала туда ходить и я так понимаю не я одна. И дело не в благосостоянии совсем. Всякие навороченные бутики мне тоже дорого, но рынок это просто выброшенные деньги.

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Не знаю про які базари Ви говорите, але те що вже два тижні в супермаркетах немає в продажу гречки - то це правда. взагалі ніякої, ні дорогої ні дешевої, ні китайської ні будь якої ще. Овочеві відділи та бакалія вражає скудністю бибору, і вже є випадки взагалі відсутності такого. Це вже Україна прийшла до точки. Привів її туди донбаський менталітет і суто савєцьке гасло "всі рівні в жебакуванні."

3. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

А еще слыхал, что растаможка( взятка) барахла после голубой победы поднялось в два раза.
    А мой товарищ, первый помощник кэпа, недавно на семинаре компании узнал, что украинские порты-таможни в 2010 г. вошли в тройку самых коррумпированных в мире и принято решение по возможности избегать захода в украинские порты.
    Вот-с, убедитесь сами:
    http://censor.net.ua/ru/news/view/1...hiki_otkazyvayutsya_prognozirovat_riski_v_nih
    Поздравим себя, товарищи.

4. tanna

В мене найближчий до дому супермаркет АТБ. Там гречки не було всього кілька днів, зараз по 14 грн. без проблем, крупа яка завгодно різних фірм від дорогого рису до манки і перловки. Із овочів та фруктів як звичайно. Все на місці від бананів до цибулі. Може це щось у вас на місцевому рівні вирішувати треба.

5. ГРАНД

Ну тоді це те про що говорив і обіцяв янукович Киянам і іншим антидонбаським областям, особливо тим де ростуть каштани.;)

6. Forpost

Forpost Стоїк

на кого розрахований той товар ?

7. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Да просто новая власть застпорила процесс товар-деньги-товар.

8. tanna

Невідомо. Багатим він не потрібен, а бідним теж ні до чого речі, які на один сезон поносив і знову купляй.

9. Albol

Albol Member

Очем шумим.Крым давно уже русский.Проедте по набережной и увидите большенство
    территорий куплено русскими и на них построены пансионаты и дома отдыха.
    И я отдыхал доме отдыха Черномырдина.Скоро вся земля будет не Украинская,
    а росии,германии,США и др.а мы будем рабами просить у них кусок хлеба/нищенскую\
    зарплату.

10. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Да ладно. В Нью-Йорке, слышал, вся земля японцам продана. И ничего, живут.

11. tanna

А не надо быть рабами. И тогда не придется никого и ни в чем обвинять.

12. forester

forester Well-Known Member

А какая разница рядовым украинцам, как фамилия владельца куска земли за забором: Иванадзэ, Иваненко или Иванов?

13. ГРАНД

Рядовим то справді немає різниці. На те вони і рядові. А як бути не рядовим, свідомим Українцям?

14. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Хто такі? Скільки їх? Чим займаються?

15. forester

А свидомые, как раз, должны чётко понимать, что механизм получения государством выгоды от этого участка земли закреплён законом в виде налогов. И ни коем образом не связан с национальностью владельца.

16. spice

spice Дуже важлива персона

А в Києві на якому рівні треба вирішувати? У мене в Великій Кишені гречки НЕМА взагалі, і цукор лише білоруський :ireful:

17. ГРАНД

Я як свідомий українець нікому нічого не винен. Давайте від цього відштовхуватись.

От тут як раз справа в тому, що свідомі надто чудово розуміють куди і кому підуть ті вигоди, саме тому їх (нас) не влаштовує такий підхід. Держава в особі декількох осіб що вдерлися до вищих щаблів остаточно дискредитована ними, їх моральним обличчам та і взагалі відношенням до самої уявної держави. Тому таке трактування не принятне. Думаю в московщині такі ж проблеми з умовною державою та її очільниками.

Безпосередньо пов"язане. Коли особа певної національності яка уособлює в собі ворожу країну, апріорі не може бути допущена до матеріальних благ країни проти якої і діє та особа. Так само є хибним твердження, що інвестиції не пахнуть. Пахнуть і ще й як.

18. forester

А вот и нет. Если уж "объявил" себя сознательным, значит готов отвечать определённым требованиям, более высоким, чем предъявляемые обществом к обычным гражданам.

Ну, так меняйте законы.

Шутка? Не удачная. Сначала государство зовёт к себе бизнесменов, а потом "переводит" их в разряд "олицетворяющих врагов".... Сразу вспоминаются черносотенцы с их еврейскими погромами.

Если у вас они "пахнут", значит сами виноваты. Не можете создать в стране такие условия, когда "мухи отдельно, котлеты отдельно". И нечего тут жалиться.

19. tanna

Класно! :)) Для мене давно було загадкою, хто це такий свідомий українець, особливо коли на одному проросійському форумі це слово в мою сторону часто вживали як образу. А це виявляється такий українець, який нікому нічого не винен. :preved: Ні, вони помилялись. Я стільки всього і всім повинна, що не відповідаю цьому визначенню.
    До речі, пан ГРАНД, не пропонуйте відштовхуватись. Тому що нікуди відштовхуватись з людьми, які нікому нічого не винні. Це тупік.

20. Оникс

Оникс Well-Known Member

АТБ у нас називають "оранжевым" и пов*язують з Тимошенко. )))

а де твій аватар? :)