в Польшу прибывают первые американские ракеты ПВО Patriot

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Stix, 23 тра 2010.

1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Яка влада,такий і гімн має бути... все вірно!!
    Якщо прийдеться міняти знову і після них,то...таки треба буде міняти ВСЕ!
    А міняти треба ...Все і Всіх!

Який міняйло візьме в руки обмін,то так воно і буде.
    Слідкуймо за Польщею,по-ній добре видно буде і Нам...куди нас несе!
    Люблю я Цей Страждальний Нарід,як Свій!
    A Гімн Hехай міняють,для Донбасу приходиться ...в кращому випадку!... Hа сталінський оптимістичний,типу: Союз Нєрушимий...То така комедія,як і той президент!Нагадує жарт жаб'ячий...Я бєлая і пушистая,но...сейчас я болею!
    Скоріше всього візьмуться відновлювати Гімн УРСР написаний харківською групою композиторів під кер.Лебединця(до речі один з співавторів В.Жук,був моїм викладачем в Харківському інституті)
    Гімн УРСР - копія Гімну СССР з тою нерушимістю і рішучістю,з якою Той СОВОК і...розвалився!
    Бо їм по-розвалі СССР,Югославії,і поперед РФ дуже хочеться Україну розвалити.
    От і з гімна починають...гівном і закінчать!
    Ну,яk тi секретарi,котрі розвалили "Союз Нєрушимий",відкривши очка поширше і побачивши,що з того роя...ніц не вийде!
    А нові ще до того не доперли....
    Ще не вмерла Україна,
    але може вмерти,
    як вестимуть Регіони
    державу до смерти!
    Тому мусимо бути Уважні,як поляки,в цей відповідальний історичний час!:preved:

2. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Да опечатка это была с доходами на душу на селения!
    И всем, кроме вас, почему-то, это было понятно. %-)

3. ull9

ull9 Дуже важлива персона

а мне нопнятно
    вот такай я зануда.

дальше что?

4. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

:preved:Можем продолжить...Почему данные вики на русском отличаются от вики на английском?

5. ull9

не совсем понял, что вы имеете в виду?

6. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Це сьогодні:
    МИД РФ: ракеты Patriot в Польше не способствуют развитию доверия.
    Размещение американских ракет Patriot на территории Польши не способствует укреплению безопасности и развитию отношений доверия. Об этом заявили в министерстве иностранных дел России.
    «Подобная военная деятельность не способствует укреплению нашей общей безопасности, развитию отношений доверия и предсказуемости в этом регионе», — в департаменте информации и печати МИД РФ.
    http://news.mail.ru/politics/3869048/
    А завтра може і так:
    ...г'Америка заявила,що ракети розміщені в Польщі,то...то лише муляжі,а чи то макети.Макєти,макєти...горобців страшити.Та і літак Качинського пілот угробив,а не хтось-шось...
    Всяке буває...
    Дивний є Той Наш Світ,я Вам повім! :preved:
    Як співав колись мій найулюбленіший співак Чеслав Нємен в старі-давні часи...
    I сльози накочуються на очі,як колись...
    бо Найвищий Час Наступає!

Czeslaw Niemen
    http://www.youtube.com/watch?v=gzACDJCfQvs

7. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Та ничего страшного, я лично благодарен... Я споткнулся, чуть не упал, а Вы подняли... Все нормально... Я не в претензии.

8. ull9

молодец тивер, держиш удар.
    я тоже иногда ошибаюсь

9. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- С кем не бывает... Главное, не врать...хотя бы себе... Ошибиться? А не ошибается только тот кто ничего не делает.
    Вот Рикоша, например, никогда не ошибается и Тан, тоже не особо растекается мыслиями по древу... им хорошооо... стой себе и наблюдай, как другие ошибаются. Но я рад своим ошибкам, ибо: - не ошибешься, не познаешь...

а де твій аватар? :)