В Москві почали збір підписів за об"єднання Росії, України і Білорусі

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем bayard, 3 жов 2012.

1. Фауст

Фауст Well-Known Member

А я сторонник другого слогана- "Моя Украина-от Карпат до Сахалина!"

---------- Додано в 12:20 ---------- Попередній допис був написаний в 12:17 ----------

Лучше бы и не отвечали вовсе. По теме вопроса -н0ль.Только запутали совсем.

2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Вас так легко збити з пантелику?:)

Просто Ви собі витворили образ міфічного єдиного народу, який поділили гнусні політики на українців, росіян та білорусів.
    А всі інші слов'яни - то, мабуть, узагалі жертви масонської змови.

Як Ви собі внутрішній устрій такого утворення уявляєте?

• Подобається Подобається x 2
  3. krzyslp

krzyslp Active Member

Не має значення, яким він уявляє, закінчиться як завжди - абсолютизм, я сумніваюся, що освічений.
    (Абсолютизм це стара традиція Москві. Традиции треба шанувати)

4. - помечтайте...

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

mrochkizm, ну одне штучно-примусове утворення ми вже знаєм.

• Подобається Подобається x 1
  6. Фауст

Фауст Well-Known Member

Противоречивыми и не логичными ответами сбить с толку можно любого.
    Я себя ничего не создавал, я это знаю.

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Читав якось інтерв"ю - ветера кгб розповідав про Львів 1946 року. "Йдеш по вулиці і з кожної брами на тебе дивиться зміїна голова".
    Погано мабуть спалося таварісчу!

8. zherech

zherech Well-Known Member

А я против. Не хочу никакого объдинения.Вот что у меня общего может быть с сторонниками всяких во свобода,с теми,кто почитает гауптмана немецкой армии Шухевича и внештатного сотрудника абвера Степана Бандеру-ничего.А поскольку это на данной момент в тренде среди определенной,повторюсь,определнной части населения ЗУ-мне такого объединения не надо,в частности по вышеуказанным мотивам.Да и вообще не вижу смысла объдинятся. Лучше быть добрыми соседями.

• Подобається Подобається x 3
  9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ну хоч шось до вас дойшло

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А що у нас може бути спільним із народом, який добровільно ліг під інструктора Штазі Вову Путю - суб"єкта із деформованою з дитинства психікою, до того ж педофіла?
    Маючи таких сусідів, треба додаткові замки на двері ставити.

11. Захидноукраинок долюбливать - это как-то более естественно.
    Даже честно, я бы сказал.
    Взялся любить - долюбливай!
    Такой принцип.

Но можно и не браться.

Вы тут (в холиварных темах) не молчите, мягко говоря. Видно, хотите кому-то что-то объяснить? Не иначе - западноукраинцам? :)))

12. mrochkizm

13.  
  14. mrochkizm

Невстранец,

15. Lutra

Lutra Well-Known Member

"Моя Украина-от Карпат до Сахалина!"

Фауст, спробуйте подивитись на цей ваш погляд очима українця. Почитайте історію України з українського шкільного підручника, знайдіть сучасні статті про українські міжнародні відносини зокрема про відносини з Росією для порівняння. І про злочини Росіїї проти України визнані усім світом як доведений факт, окрім Російської влади і, як це не дивно, невизнані українською владою теж. Можете ознайомитись із сучасною історією України, зараз про це є багато книжок і статтей. І вам відкриється істина. Цей ваш слоган - западня для України. Бо якщо від Карпат до Сахаліну, не дай Бог, буде 1 держава, то Україною вона називатись вже не буде. І ви це знаєте. І ви не проти знищення України як незалежної держави бо думаєте так само, як і більшість росіян, що Україна - частина Росії. Що Українська мова - це лише діалект чи суржик і т д. Цією думкою ви перекреслюєте всю історію боротьби Українців за волю і підтримуєте ідею російської імперії. Це дуже добре для Росії, але не для України. Фауст - ви або наш друг, або ворог. Або ви любите українську мову і культуру, визнаєте нас окремим народом і підтримуєте нас, або навпаки, стараєтесь відвернути наших неосвідчених людей від шляху української національної ідеї і, тим самим, ставите палки нам в колеса. Ви хочете знати чого українці не люблять росіян? Відповідь дуже проста - ми просто любим Україну. Невже так важко зрозуміти очевидні речі? А що, як я скажу, що я за, але буде 1 мова - українська і держава 1 - Україна. Ви теж не проти? А як ви поставитесь до того, якщо я назву балалайку - українським інструментом, як бандура?

Останнє редагування: 27 бер 2013
    • Подобається Подобається x 3
  16. :crazy:

Пани mrochkizm, это была фантастика или утопия? :))) Не желаете узнать, что пани Lutra имела в виду, подискутировать, не? :)))

Я уж у самой пани не буду спрашивать, только невежество проявлю, очевидных и доказанных вещей незнание...

- Вы сильно ошибаетесь. Ничего хорошего для России в этом нет. И потому можете быть спокойны: не допустим преступного слияния с чужеродным элементом.

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Фаусту скажіть. :)

18. Фауст

Фауст Well-Known Member

Щё?

19. Lutra

Lutra Well-Known Member

Особисто до мене це відношення немає, тож я спокійна, як удав. Думайте як собі хочете, а я своє знаю і переконувати вас у чомусь бажання в мене нема. Сам факт збору підписів на цю тему у Москві про себе говорить.

20. mrochkizm

Пане Невстранец, я взагалі-то мала на увазі саму ідею теми - про славянскій мір/союз і т.д. :rock:

А хочеться Вам мої слова припасовувати до конкретного допису з маніпулятивною метою - та будь-ласка, як не маєте чим зайнятися :pardon:

а де твій аватар? :)