В Москві почали збір підписів за об"єднання Росії, України і Білорусі

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем bayard, 3 жов 2012.

1. forester

forester Well-Known Member

Чудеса алогизма...

2. Lutra

Lutra Well-Known Member

Бачу ставлення росіян до українців, інколи дивлюся російське ТВ, вчила історію в школі і з цього всього зробила висновки. Нічого особливого. Це все.
    P.S
    Мені скоро буде 25. Я досить врівноважена людина, тож щоб щоб вам стало трохи легше, то скажу, що теперішню українську владу я ненавиджу чи не більше ніж російську. Хоча ні. Це почуття більше схоже на зневагу ніж на ненависть.

• Подобається Подобається x 3
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Та якби то тільки до українців....в них таке ставлення до всього світу, а особливо їх тіпає на пострадянські країни....
    Але є звичайно країни з якими Росія дружить...Північна Корея, Китай, Венесуела, Куба, Іран..........Як то кажуть ...Скажи хто твій друг..:mocking:

• Подобається Подобається x 1
  4. forester

Разве так? ТОгда стоит вспомнить, как Путин постоянно западные страны да Америку партнёрами кличит. Видимо теперь у России новые друзья...

5. zherech

zherech Well-Known Member

Все-таки непонятно,за что именно Вы ненавидете власть РФ? Вы здесь живете? У Вас проблемы с работой в РФ? За что власть ненавидете?

6. консультант

консультант Дуже важлива персона

Це щось на зразок рівноправного проживання кількох сімей в одній просторій кімнаті, де все для всіх є спільним. Мені чомусь більше подобається добросусідські стосунки між людьми із збереження суверенітету.;)

• Подобається Подобається x 2
  7. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ага, і ще члени цих сімей мають дуже різні погляди, конфлікт неминучий :)
    Взагалі, вступ у будь-які союзи з Росією, які передбачають формування наднаціональних органів влади, може стати смертельним для України.

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Москальська влада знущалася і вбивала українців і знущається до цих пір.

9. zherech

Каким образом московская власть на данный момент издевается над украинцами???

10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

фактом своего существования .. сидят там и гадости про нас всякие думают ...

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Треба бути дерев'яним до пояса, щоб не знати.

12. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

14. zherech

Ну да. Сидит Собянин и думает с утра до ночи,как бы насолить Незалежной Украине. Какую бы гадость сделать?:)

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Баянометр зломався давно. Всі москальські аргументи - "Да нафег вы нам упали, мы то и знать не знаем кто вы такие". Але чомусь сидять тут днями і ночами, доводять байдужість не словом, а ділом.

16. zherech

Ну я же написал. Все здесь (в РФ) заняты только одними мыслями. Как бы насолить Украине.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Всі не всі, але багатенько назбирається. Навіть на цьому форумі. А в альфа-самця вашого плани насолити не тільки Україні, а взагалі кому тільки можна. Тому і будете з колін вставати до скону.

18. zherech

100% Все враги Украины.Не дает северный сосед працьовытым Dzeko cпокойно жить. Все мешает и мешает.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як можна цілий день одне й те саме говорити? В ігнор.

20. forester

Когда я читаю подобные жалобы на то, что ему кто-то мешает жить, то начинаю понимать, на сколько глубоко Украина засела в жёлтую жидкую массу. Что-то подобное вспоминается ещё со времён СССР, когда алкаголики на производстве, гонящие брак всё списывали на происки врагов из Америки...

а де твій аватар? :)