В Москві почали збір підписів за об"єднання Росії, України і Білорусі

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем bayard, 3 жов 2012.

1. Robert

Robert Well-Known Member

Та не можете ви самі, як діти без тата, :mocking: хоч з кимось, але стараєтесь об"єднатись.

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Особисто я,майже(на превеликий жаль,майже),соборний і незалежний.
    А мрію бути повністю соборним і незалежним.
    І ні з ким не хочу об"єднуватись.
    Нафік мені то треба.

Останнє редагування: 6 січ 2013
  3. zherech

zherech Well-Known Member

Лично я не с кем не стараюсь объединится. Мне оно не надо. На заработки я к вам не езжу, вопросов связанных с моей работой тоже на Украине нет. Так что мне объединение не нужно.С родственниками я как то и без объединения увижусь. Так что не переживайте ,лично мое мнение ,что объдинения не будет.

• Подобається Подобається x 1
  4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

я бы над этим не особо веселился ... про методы объединения не забыли? отож ...

5. Lutra

Lutra Well-Known Member

Не хочу до Росії. Україна має бути вільною і незалежою, і багатою країною. Тож в ЄС я теж не дуже хочу. Більше того, я б хотіла приєднати до України всі наші втрачені землі. Зараз це цілком можливо. Шкода, що наші посадовці зайняті лише збільшенням своєї приватної власності =(

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

А для чого? Імперії зараз вже не в моді, одна Росія залишилась, і та тріщить по швах....

7. zherech

Вы не переживайте. Никто вас само-собой присоединять не будет.А втраченымы землями,Вы какие земли считаете,если не секрет?

8. kjk

kjk Дуже важлива персона

неможливо

9. krzyslp

krzyslp Active Member

Проблема в тому, що є багато країн, які втратили земли, та планета тільки одна. Не досить, щоб розділити.
    Ми запрошуємо Вас в Ряшів і Краків (Галичина). Може бути і Вроцлав, майже Галичина. Але без танків і гармат, якщо могу запитат.:)

10. Lutra

Lutra Well-Known Member

А щоб мало не було. І вороги не раділи. До того ж може вона і тріщить по швам, проте, це не заважає їй проводити дії по захвату нових територій. Навіть, якщо вона і заперечує це. Говорити одне а робити зовсім інше якраз в дусі Російської політики. Коли це вона жила мирно і без війни? Навіть цей референдум мені не подобається. Я ще не бачила росіянина, який би не вважав українську історію і культуру своєю. Більшість з них вважає Україну частиною Росії і це факт. Я не переживаю, але цей факт мені неподобається.

Та всі, що по краям обрізали. На вікі карта є.
    Але певно ви праві. Це неможливо.

Останнє редагування: 21 бер 2013
  11. zherech

А что у вас отрезали? Вон в 39-ом и 54-ом даже присоединили и немало:)Например,я не считаю Украину частью РФ.

12. Фауст

Фауст Well-Known Member

Газ им отключалы в 2010 годе.

13. Lutra

Lutra Well-Known Member

Ну тоді ти - перший:)І боюсь, якщо зарвешся із своїми думками на російський форум - тебе просто заклюють. І газ мене мало хвилює. Хоча я впевнена, що більшість росіян на це подумали: "ха ха , так їм і треба." Я не політик, тож говорити це без толку. Але дуже багато росіян живе в україні і в росіі українців і проти своїх я воювати не буду. Я ненавиджу Росію як країну, проте невідчуваю неприязні до росіян як до людей. Наприклад, коли бачу людей з різних країн і говорю з ними, то росіянин сприймається як свій і зовсім не тому, що російську я знаю краще ніж інглиш. Парадокс, але тим не менше у відносинах з Росією я дуже насторожена. Надто вже багато крові пролилося між нашими народами. Дуже багато проблем і неприязні.

14. Фауст

Фауст Well-Known Member

Ради Бога извините, не прилично спрашивать у дамы возраст, но тем не менее, откуда такая ненависть !?
    А безоговорочное утверждение "Слишком много крови пролилось между нашими народами."??
    Вы откуда это взяли?
    Или действительно это Ваш личный опыт?

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

з історії спілкування з рашею :russian_ru:

16. zherech

А я не ненавижу Украину.К чему бы это? Может у меня психика более здоровая?:)Какие у Вас лично проблемы с РФ и россиянами в частности? :)

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

у нас с россиянами никаких
    но с российской властью....уууууу, куча

• Подобається Подобається x 2
  18. Romko

Romko Дуже важлива персона

А чому вічні асоціації росіян з совками?
    Я розумію,що процент тих комуняцьких виродків в Росії доволі великий.
    Але ж не можна так упосліджувати всю націю.

19. zherech

А с российской властью какие проблемы??? В частности у львовян? Вот у меня нет никаких проблем с украинской властью. Вообще никаких. Может вы сами пытаетесь найти какие то мифические проблемы?

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Російська влада їх вбивала.

Українська влада вас не вбивала.

а де твій аватар? :)