В Киргизстані почалися заворушення.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 8 кві 2010.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Вспоминаю прошлую пятницу перед баном.
    Дежавю.
    Ведь опять этого мудака за сказанные слова никто не накажет.
    А меня забанят.
    Товарищи, прощайте!
    Врага постараюсь забрать в баню с собой!

• Подобається Подобається x 8
  2. terrible

terrible Well-Known Member

та навряд. до побачення :)

яким же чином виконувати обіцянку будете? ;)

і без істерік, якщо можна.

• Подобається Подобається x 1
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Проставлюсь в любом кабаке Львова на Ваш выбор.
    Достаточно?

• Подобається Подобається x 4
  4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ви, звичайно, вважаєте, що це погано. Спробуйте подивитись на це з іншого кута зору. Виявиться, що це добре. Не тільки одна політична сила виявилася організованою (ця перша, то - ОПГ), але і інша. І радійте, що не було мародерів, не було кровопролиття, та "русской революции безумной и беспощадной".
    І взагалі, пам'ятаєте що у 1993 було у Москві? А у нас якось Кравчук віддав владу Кучмі мирним шляхом. Радійте з того.

---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 18:54 ----------

5. Полковник

Полковник миється в бані

Не дождётесь!

• Подобається Подобається x 5
  6. ograda

ograda Well-Known Member

Дівчата, свідомо, за власний кошт (за стипендію, наприклад) купили квіти ?

Давайте об’єктивно: мітингуючим платили. Навіть якщо це був свідомий вибір. З нашої області їздили на мітинги за 100-150 грн день. Студенти (вузи не називаю, але можу) одержували в ті роки 50 грн за 3-4 години і вони були нерозбірливі в кольорах стягів. Зараз це потихеньку упорядковується:

Народом маніпулюють як (мовчу).
    Нічого особистого.

• Подобається Подобається x 3
  7. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Не ново:
    http://www.youtube.com/watch?v=mGT6-pm758Q

"Квартету И" надо подать в суд за воровство идеи. :)

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Интересно, революция тюльпанов в Киргизии была в 2005г. практически одновременно с нашей. Но, тогда все ассоциировали оранжевую революцию с революцией роз в Грузии. Киргизия казалась тогда чем-то несеръезным. А зря. Потому что среди азиатских деспотий Казахстана, Таджикистана и Туркмении маленькая Киргизия оказалась просто светочем демократии.
    Это - из видеомоста Москва-Бишкек:
    (получится длинно, но интересно. Особенно об исторически сложившемся характере народа):

• Подобається Подобається x 2
  9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А ось цитата із вас, шановний, про ваше невдале кохання, і невдалі намагання поправити особисту ситуацію чи що там ще:

Не кидайтесь на людей, будь-ласка. Особливо, якщо ви це сами визнаєте. Якось тримайте себе в руках.

10. terrible

terrible Well-Known Member

та вже ж і так тримаюсь "із сил і із всех сухожилій"...

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

12. Полковник

Полковник миється в бані

Ну, допустим, не на кого завгодно!
    Это точно!

13. Ома

Ома Дуже важлива персона

Бессмысленной и беспощадной.

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Брехня. Я ТАМ - був. Ніхто нікому не платив. Платили моєму знайомому, звичайні "командіровочні" - він їздив спостерігачем на вибори. Гроші отримували польові командири, якщо треба було щось терміново придбати. Були пожертування, немалі. Люди, городяни, також привозили їжу й напої. Мій знайомий приволік пару кубів дровиняк на дрова, десь із підвалів. :)))
    Сам я придбав за власний рахунок і привіз кілька ящиків печива. Ну кільканадцять. :)))
    Там же люди мерзли і були голодні!
    Абсолютно всі заклади на Хрещатику запрошували погрітися, в туалети, та пропонували чай. Пропонувалася дешева їжа. НІХТО ЦЬОГО НЕ ЗАСТАВЛЯВ! Вам цього не зрозуміти!

Ви тикаєте тут повідомлення за 2010 рік про "мітингове агентство", яке організовує мітинги навіть не регіоналів, а дрібних партєєк... Так, і в 2004 році сюди привезли "організовано", за гроші, хлопців з Донбасу. Я добре пам"ятаю, як вони п"яні ходили по Майдану та обнімалися з тутешніми. Все було досить смішно і весело! Це "агентство" та його порівняння з Майданом - також дуже смішне. :)))

Шановний, ви незадоволені, що тут не було пострілів, як в Москві чи Бішкеку? То перепрошую. Якось нє сложилось. :)))

15. Salata

Salata Well-Known Member

Я-таки Вас умоляю. При -15 по Цельсию печенькой и дровенюшкой не спасешься. Сколько там было людей? Около 500 тыс? Ну пусть 100 тыс. - постоянный состав. Вы когда-нибудь на 15 человек хотя-бы готовили? Затраты знаете?

Можно начать с того, как туда воду подвозили, в чем кипятили. Если каждый сам за себя, это вылилось бы в горы мусора и хлама (у каждого котелок, кружка, ложка и еще рюкзак "мелочей"). Если централизовано, то кто оплачивал "банкет"?

16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Та не смішіть! :)))

Я зі своїм печивом був один серед тисяч, таких як я! А взагалі - є тисячі годин відео, якщо не десятки тисяч, є записи - поцікавтеся. Та все одно, у вас не вкладеться в голові, як люди повстали за правду і прийняли участь в революції, яку ваші пахани назвали антироссійською, проамериканською і т.д., НАТОвською... :)))

До речі, вчора Міністр Оборони, регіонал Єжель заявив (з дозволу Януковича - це ж очевидно) - що українська армія співпраюватиме з НАТО, з метою постійного наближення до стандартів НАТО. Це - також результат Помаранчевої революції. Хоч воні відкрила очі на очевидні речі - Євросоюз і військово-політичний союз НАТО - краще, що потрібне Україні. :)))

Додам - і Росії. Просто в Росії на це не відкрили очі. Бо вони заклеєні, як і роти.

Жаль, що результати революції - не виконані на 100 %. І навіть на 30% - ні. Але я гордий і за 10%. З часом буде більше.

17. Полковник

Полковник миється в бані

Я перед Уважаемым Сапёром извиняюсь, конечно.
    А что за Армия?

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Не було 15 по цельсію, як я пам'ятаю - до 25 грудня навіть сніг не падав. На Франківщині бетон ляли. Похолодання було - факт. Але люди приїздили часто лише на кілька днів. Спали теж по черзі. Як не в палатках то в приміщеннях.

---------- Додано в 12:19 ---------- Попередній допис був написаний в 12:18 ----------

:)))

Які ложки вилки? Ви би ще про серветки і підсвічники написали...
    ------------------------------------------------------------------------
    Не офтоп:

В Киргизії недавно народ теж з лошками і каструлями бігав?

19. Salata

Salata Well-Known Member

По телику говорили, что было. Это меня тогда больше всего удивило. При такой температуре стоять непонятно зачем - талант надо иметь.

А откуда помещения? И чтобы такое кол-во людей менялось каждые 3-4 дня, транспорт должно было парализовать. Они же не организованно в автобусы кем-то грузились, а по воле сердца с котомкой общественным транспортом. ?

Ну если те, кто был на Майдане в 2004 одних привычек с киргизами из сельских районов, тогда да. Все вопросы снимаются.

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ви завжди вірите тєліку?
    Порада - не дивіться більше цей канал...

---------- Додано в 15:34 ---------- Попередній допис був написаний в 15:32 ----------

Добре, що палаців в Києві понабудовували. Про палац-Україна чули?

---------- Додано в 15:37 ---------- Попередній допис був написаний в 15:34 ----------

Тільки не треба ображати тих, хто приїхав з регіонів, PLS

Київських, напевно, там було чи не більше половини...

а де твій аватар? :)