- Русь довольно широка, да у кого-то больно длинные... щупальца поотростали. Правда, так и не доросли пока
шо ж так слабо? раніше, схоже, були більш красномовні. ісссякаєте потроху, ага? PS ось так ось подумалось, а... що ми взагалі знаємо про Киргизію? про її владу, опозицію? про вектори політики. особисто я якось звернув увагу на цю маленьку гірську країну лише тепер, після революції. то що ж відомо?
Полковник, щось ви відстали від життя. Ось вже 2-й день ВВС показує Мєдвєдєва з Обамою в Празі які мало не цілуються, а Медвєдєв таким закоханим поглядом дивиться на Обаму, що я вже щось неладне подумав. А ви якимись тупуватими москальськими фразами американців обзиваєте.
Иссякнешь, когда на тебя сзади удавочку набрасывают и затягивают... Ваша ведь тактика. Не мне Вам об этом рассказывать. ---------- Додано в 14:13 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ---------- Я свой москализм никогда и не скрывал. Мне странно, что рагули в своём рагулизме признаться бояться. Вот, ведь задачка какая!
не, я розумію, у Вас-то зовсім інша тактика. спершу сунутись в ще одну малесеньку гірську країну, налажати там по-повній, так само відгребти сповна, опозоритись. потім повернутись туди ж вдруге, і на протязі 11 років тицькатись і все так же в принципі без толку це звичайно, Ваша тактика. не мені Вам розповідати.
А для чого признаватись? Досить прочитати дописи. А там все видно як на долоні... І розум, і виховання, і культура...
Не обижайтесь, "Полковник". Это он не со зла. На украинском языке выражение "жаба давить" обозначает приступы зависти или жадности. А в русском языке "грудная жаба" обозначает заболевание сердца - стенокардию. Он перепутал. Я уверен, что он имел в виду не сердечное заболевание, а ту вашу "жёлчь", которая, в конце концов, вполне может повлиять на сердце, если не успокоиться. То-есть, он за вас, можно сказать, так специфически переживает.
та нервішкі в Полковника здають. його і так в сейрозній суперечці вистачає на 2-3 дописи, а тут взагалі затравали, бідолаху вид спорту такий на ЛФ відкрито. "Забани Полковника" називаеться. PS але досить офотопити. ця ніч в Бішкеку-війна з погромниками і мародерами=50 постраждалих. весело...
Внутренние причины переворота были очень сильны: Всегда сравниваешь ситуацию с "бывшими". Вот пример сравнения:
Ага. Я пам"ятаю, як все було... По тєліку Юлька сказала - "всі - на Майдан Незалежності!". Я подумав і наступного дня вийшов. То що я, кочівник? А там - вже десятки тисяч народу були! Пам"ятаю, кримський татарин там був, невисокий, ім"я не пригадаю... Я питаю - а ти як тут опинився? "Стрєлялі?" Він сміявся - нєт, ми суда просто виступать приєхалі. Ансамбль. А тєпєр палатки купили і здєс стоять будєм, чтоби всьо правільно на Украінє било!
Я, все-таки, думаю, что у нас не было крови во всех этих перетурбациях благодаря и медлительности и неагрессивности характера людей. И еще одна аналогия: У нас тоже самое. Сравниваем только себя с Россией.
Полковнику, знову москалізм? Який шанс що вас забанять за це? Залишіться хоч раз на вихідні... Забудьте про москаля. Ви ж львівянин!!!