При чем тут танки? Помнится в 2004 Ющенко, как лидера победившей оппозиции, никто пламенно не поддержал из верхушки РФ.
Ома, У меня вообще проблем нету. Резина и цепь новые, бак полон, а бетон проносящийся в 5 дюймах под ногой - вполне реален. Рекомендую: http://vladivostok.com/Speaking_In_Tongues/Zen.htm
"Судьба ласкает молодых и рьяных, Весь мир для них, Весь мир для них, Для них!" Борхес, вы мне нравитесь. Только зачем вам этот политический форум?
Понимаю вашу обиду, но её как доказательства "русского следа" - мало. ---------- Додано в 01:04 ---------- Попередній допис був написаний в 01:02 ---------- Ома, вы столько мне написали прежде, что мне даже не верится, что я это читаю... Вы точно не прикалываетесь? Пусть это будет моей маленькой тайной. Такое удовольствие иметь тайну там, где её нет.
Шутите? Я в 2004 голосовала за Януковича. Я вполне серъезно. А политический форум для того и существует, чтобы "подраться" немного.
Я то грешным делом воображал для того что бы примерить корону и поиграть в умного( просвещенного государя). Лозунги местного пахана -За мной стоит Медведев или Обама направлены на местную аудиторию для усиления авторитета шефа. Он- крутой с самим китайским председателем травку курил, китайцы нас не тронут -пустить такой слух современному незалежному политику полезно. Самих главных поцанов региональные паханы мало интересуют надо будет купят нового в самом тяжелом случае разбомбят.
Конечно, надо убрать пиндосов из Дружеской Киргизии. Нам есть что там поставить вместо дурацких топливозаправщиков.
ага, я при таких словах все згадую мультик "Падал прошлогодний снег" де мужичок ганяв і все кричав: "Маловато будет, ма-ло-вато", "Умолкни, зануда!", "Кто тут в очереди последний в цари? Никого? Так я первый буду!", " Ой, руки твои загребущие! отут знайшов його http://mult-online.ru/ccp/157-padal-proshlogodnijj-sneg-smotret-onlajjn.html
О! Це вже кавальчик відповіді на питання "Кому вигідно?". ---------- Додано в 08:45 ---------- Попередній допис був написаний в 08:36 ---------- Так, повстане, але не по "барабану". Тут головне, хто і куди поведе цей народ. "Дікій народ - дєті гор" - тут не підходить. Коли лідер розумний і енергійний, коли діє чітко і чесно - юрба його слухає. А тут натовп наче стимулювали до грабунків і підпалів. Причому - повідомлення є - до вибіркових підпалів! Зверніть увагу на це! Коли стихія - громлять все підряд... Ще раз згадую Майдан, де нічого подібного не було і горджуся нашими! До речі, коли наші дівчата роздавали квіти спецназу біля адміністрації президента (я там був присутній) - от мені тільки зараз цікаво стало - раніше, під час схожих подій, щось подібне було?
Ой...щось давно від Вас цього "чудєсного слова" не було чути... Я то думав що Ви його вже забули..... Нічого , ще прошки почекайте (на Ваш вік стане) і "піндоси" обложать вашу родіну зі всіх сторін. Буде літати і навіть їздити через іхні (НАШІ) коридори.
Вот. И я о том же. Сволота! А Горбачёву обещали, что будут чемно себя вести... Не даёт покоя загарбникам Русь Святая. ---------- Додано в 10:10 ---------- Попередній допис був написаний в 10:05 ---------- Не могу не согласиться. Медведев Д.А. - НАШ Президент!
Святая Русь - це Київ. Я пустив сльозу від вашої турботи про нього. Щодо "піндосов" ("пєндосов"? - как там словарь Ожегова или Даля говорит?), то ось вам повідомлення з форуму УНІАН: А ось офіційно з російського ресурсу: Я навмисно зеленим кольором, для вас. Такий колір, кажуть, заспокоює.
Patrick, это просто весенне-летнее обострение "грудной жабы". Существует ещё один вариант. Коалиция выводит войска из Афгана и через пару месяцев талибы совершают намаз на Красной площади возле пятизвёздочной гостинницы "Кремль".
важко не погодитись. взагалі-то, наш Полковник він "дурак-дурак, а умній!" (с)... щось як скаже, так відразу все стає ясним... і питання "Що там в Киргизії" вже вирішене, і тему можна закривати
це буде своерідний тактичний хід. доки таліби творитимуть намаз, Полковник, Борхес та інші герої отечества накинуться зі спини, з Західної сторони, і перебьють їх всіх. і проблема міжнародного тероризму вирішиться одним махом.
А я помічаю, що як тільки Кремль з Гамерикою скорочують озброєння, (що я вітаю) - одразу в полковників починається просто істерика. І в пенсіонерів, і в президентів. І негайне бажання десь-щось "наростити" після скорочення... В Киргизії, наприклад... Або ну хоча б на ЛФ...