В Киргизстані почалися заворушення.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 8 кві 2010.

1. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Что именно вас удивляет? Отсутствие ввода танков "в помощь братскому...?" Зачем это?

2. Ома

Ома Дуже важлива персона

При чем тут танки? Помнится в 2004 Ющенко, как лидера победившей оппозиции, никто пламенно не поддержал из верхушки РФ.

3. borkhes

Ома,

• Подобається Подобається x 1
  4. Ома

Ома Дуже важлива персона

5. borkhes

Понимаю вашу обиду, но её как доказательства "русского следа" - мало. :pardon:

---------- Додано в 01:04 ---------- Попередній допис був написаний в 01:02 ----------

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Шутите? Я в 2004 голосовала за Януковича. о_О

Я вполне серъезно.
    А политический форум для того и существует, чтобы "подраться" немного.

7. Чупага

Чупага Well-Known Member

Я то грешным делом воображал для того что бы примерить корону и поиграть в умного( просвещенного государя).

Лозунги местного пахана -За мной стоит Медведев или Обама направлены на местную аудиторию для усиления авторитета шефа.
    Он- крутой с самим китайским председателем травку курил, китайцы нас не тронут -пустить такой слух современному незалежному политику полезно.
    Самих главных поцанов региональные паханы мало интересуют надо будет купят нового в самом тяжелом случае разбомбят.

8. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Если новое правительство уберёт базу американских ВВС, то впечатление превратится в факт...

• Подобається Подобається x 4
  9. Полковник

Полковник миється в бані

Конечно, надо убрать пиндосов из Дружеской Киргизии.
    Нам есть что там поставить вместо дурацких топливозаправщиков.

• Подобається Подобається x 2
  10. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

ага, я при таких словах все згадую мультик "Падал прошлогодний снег" де мужичок ганяв і все кричав:
    "Маловато будет, ма-ло-вато", "Умолкни, зануда!", "Кто тут в очереди последний в цари? Никого? Так я первый буду!", " Ой, руки твои загребущие!
    :)))
    отут знайшов його http://mult-online.ru/ccp/157-padal-proshlogodnijj-sneg-smotret-onlajjn.html

• Подобається Подобається x 8
  11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

О! Це вже кавальчик відповіді на питання "Кому вигідно?".

---------- Додано в 08:45 ---------- Попередній допис був написаний в 08:36 ----------

Так, повстане, але не по "барабану". Тут головне, хто і куди поведе цей народ. "Дікій народ - дєті гор" - тут не підходить. Коли лідер розумний і енергійний, коли діє чітко і чесно - юрба його слухає. А тут натовп наче стимулювали до грабунків і підпалів. Причому - повідомлення є - до вибіркових підпалів! Зверніть увагу на це! Коли стихія - громлять все підряд...

Ще раз згадую Майдан, де нічого подібного не було і горджуся нашими!
    До речі, коли наші дівчата роздавали квіти спецназу біля адміністрації президента (я там був присутній) - от мені тільки зараз цікаво стало - раніше, під час схожих подій, щось подібне було?

• Подобається Подобається x 4
  12. Patrick

Patrick Well-Known Member

Ой...щось давно від Вас цього "чудєсного слова" не було чути...
    Я то думав що Ви його вже забули.....

Нічого , ще прошки почекайте (на Ваш вік стане) і "піндоси" обложать вашу родіну зі всіх сторін.
    Буде літати і навіть їздити через іхні (НАШІ) коридори.:)))

13. Полковник

Полковник миється в бані

Вот. И я о том же.
    Сволота!
    А Горбачёву обещали, что будут чемно себя вести...
    Не даёт покоя загарбникам Русь Святая.

---------- Додано в 10:10 ---------- Попередній допис був написаний в 10:05 ----------

Не могу не согласиться.
    Медведев Д.А. - НАШ Президент!

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Святая Русь - це Київ. Я пустив сльозу від вашої турботи про нього.

Щодо "піндосов" ("пєндосов"? - как там словарь Ожегова или Даля говорит?), то ось вам повідомлення з форуму УНІАН:

А ось офіційно з російського ресурсу:

Я навмисно зеленим кольором, для вас. Такий колір, кажуть, заспокоює.

• Подобається Подобається x 6
  15. Patrick

Киргизія , Польща .....
    ....щось дуже широка палучаєтса "Святая Русь".

• Подобається Подобається x 5
  16. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Patrick, это просто весенне-летнее обострение "грудной жабы".
    Существует ещё один вариант. Коалиция выводит войска из Афгана и через пару месяцев талибы совершают намаз на Красной площади возле пятизвёздочной гостинницы "Кремль".

17. terrible

terrible Well-Known Member

важко не погодитись.
    Полковник

• Подобається Подобається x 5
  18. Patrick

:haha::good:

19. terrible

terrible Well-Known Member

це буде своерідний тактичний хід. доки таліби творитимуть намаз, Полковник, Борхес та інші герої отечества накинуться зі спини, з Західної сторони, і перебьють їх всіх. і проблема міжнародного тероризму вирішиться одним махом.

20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А я помічаю, що як тільки Кремль з Гамерикою скорочують озброєння, (що я вітаю) - одразу в полковників починається просто істерика. І в пенсіонерів, і в президентів. :)))
    І негайне бажання десь-щось "наростити" після скорочення... В Киргизії, наприклад... Або ну хоча б на ЛФ... :)))

• Подобається Подобається x 9
а де твій аватар? :)