Нєа! Я пив не за армію і не за військо. А пив я З і ЗА Захісників Вітчизни. І доречі не я один! Навіть бджільник і ложкоріз! Вітання Президента України з нагоди Дня захисника Вітчизни Дорогі ветерани війни і військової служби, шановні військовослужбовці Збройних Сил та інших військових формувань України! Щиро вітаю вас з Днем захисника Вітчизни! Цей день, що традиційно відзначається у нашій країні, засвідчує повагу суспільства до людей, які присвятили себе служінню народу, охороні миру і спокою, забезпеченню суверенітету української держави. Найперше хочу висловити глибоку пошану старшому поколінню та сердечно подякувати нашим батькам за ратні подвиги і подвижницьку працю. Дорогі ветерани! Життєвий і бойовий досвід, моральні й духовні якості, притаманні вам, мають непересічне значення для виховання патріотизму, національної свідомості, загальнолюдських цінностей та формування у молоді високих якостей громадянина і оборонця рідної землі. Вітаю усіх людей благородної військової професії. Переконаний, що ви й надалі, незважаючи на нелегкі армійські будні, будете вдосконалювати свою бойову та професійну майстерність, утверджувати законність і правопорядок, обороноздатність країни, її міжнародний авторитет. Зичу захисникам Вітчизни доброго здоров'я, наснаги і нових успіхів у щоденній праці заради зміцнення оборонного потенціалу України. Щастя вам і вашим рідним, здійснення усіх задумів та сподівань. Віктор ЮЩЕНКО Чи може Всенародно обраний помилився? Якось не пасувало пропустити уродини Верховного головнокомандувача! Що робити! Співпало! Вітаєм! http://ua.korrespondent.net/ukraine/752928
Levandivka , Вільний_слухач ! Вам не догодиш! Більш нікого не вітатиму, аби не образити! І не треба допису: баба з возу ... і далі по тексту, не трудіться.
Во-во і я приєднуюсь до цих вітань! Мене перший день весни привітав сонечком і хоча воно вже сховалось за хмари, то настрій залишився сонячний чого і вам ВСІМ бажаю З закінченням зими усіх!
Вибачте дівчата за втручання. Може і повторю когось, але цитата М.М.Жванєцького - "Чем вы гладите тонкое женское белье? РУКОЙ!!!" З наступаючим святом вас і з весною тих хто не відмічае.
Вітання милому жіноцтву від сонячної Одеси зі святом весни і краси! ))))))) Міцного здоров"я, щастя, здійснення бажань та завжди веселого сонячного настрою!!!
Что Женщине нужно на самом–то деле, Мы более-менее, вроде бы знаем: И всё, что себе пожелать вы хотели б – Мы именно этого вам и желаем. Успехов в работе! Погоды приятной! Любви – чистой, нежной и неоднократной! Детей - разнополых! Пальто - по фигуре! Соседей в купе – что не пьют и не курят! Волос – шелковистых! Зубов – белоснежных! Мужей – состоятельных! Спонсоров - нежных! Любовников – умных! Супругов – в законе! Свекровей – живущих в другом регионе! невесток – покорных! Тарелок – помытых! Мужей – не храпящих и на ночь побритых! Коллег – не зацикленных только на бабах! Врагов – слабосильных! Врагов – сильно слабых! Обедов – в постель! Впечатлений – полярных! И …этих…ну, …в общем, того… регулярных! Чулок – без затяжек! Ни дня без обновки! Мужей – в очень длительной командировке! Любви – обжигающей, как в сериале! По пять сериалов на каждом канале! Романов – курортных! Порывов безумных! Поездок не на огород, а на море! Пирожных вкусных, но чтоб без калорий! Машин иностранных, но руль чтобы слева! Духов – от Диора! Цветов – ежедневно! Намерений – разных! Но лучше – серьёзных! Жилищ пяти-комнатных и пяти-звездных! Заслуженный отпуск на пляжах и волнах! Троллейбусов – вовремя и неполных! Билетов в автобусах – только счастливых! Друзей – не занудных! Подруг – не ревнивых! Мужей – состоятельных! (Как говорится, Раз сильно желаешь – не грех повториться!) Любви – чтобы воспламенялась, как порох! (Когда это важно – не жалко повторов) стиральных машин, пылесосов, комбайнов – и функциональных и стильных дизайнов. Страстей – изнурительных! Трудностей – кратких! Брильянтов – не меньше, чем 40 каратов! Сантехники – импортной! Родов - без боли! Проблем – никаких! Шифоньеров – без моли! И, кажется, … что-то ещё мы забыли…. А-а-а ясно! ЛЮБВИ!!! И сервантов – без пыли! И сбыться мечте – стать великой артисткой! И Женского дня в год хотя бы раз 300!!!
Ну зачем жеж так воспринимать всё?)))) Единственный день в году когда можно над мужиками по праву оторваться?)))
Тільки і чекала коли хтось чоловічої статі скоментує Та мені просто малюночок сподобався не беріть того так близько до серця