Вітаю усіх закоханих!!!! Я стану солодкою мармолядою, щоб ти мене скуштував; Я стану найбільшою в світі принадою, щоб ти мене всюди шукав; Я стану ласкавим травневим сонечком, щоб ти мене завжди чекав; Я стану пухнастим сіреньким котиком, щоб ти мене завжди кохав!!!
і я сі приєднаю... Вітаю Іру Аліяску(бо перше,про що згадав),НАТКУ з КОЛЕЮ.. І всіх,хто любить.. Стати б хоч на менти лічені Характерником мені – Подарую кожній дівчині Лицаря на коні. А тоді ще дати мусив би, Щоб раділи всі живі, Козаченька чорновусого Кожній жінці-удові. Дідові - дзвінкого песика, Щоб не жив на самоті, Ще й Івасика-Телесика Кожній бабі-сироті. А як хто не має віри вже Ні в кохання, ні в слова, Я йому сопілку виріжу, Най журную заспіва.
Поздоровляю всіх! Хто вже знайшов свою половинку - кохайте та будьте коханими, а хто поки що ні - знайти якнайскоріше!!! Щастя та наснаги!!! ))))))))
А я вас всіх люблю... во так... серце в мене велике і тамка живе багато любові. Але най най найбільше я таки люблю свою донечку
Вітаю тих, хто мам'ятає телепередачу "Служу Советскому Союзу"! Воїне, лицарю славний, Ти зброю тримаєш в руках, Щоб на нашу країну-державу Злий не позарився враг. Будь мужній і будь достойний Ти слави своїх батьків, Відважний вкраїнський воїне, Нащадку славних віків.
Советская армия была самой небоеготовой утром 24 февраля! Поздравляю! Вітаю! Железные кружки бренчат тут и там, Слава Отечества верным сынам! Взрывов не слышно, молчит пулемет : Сегодня Советская армия пьет! С Праздником!!!
Дождались! СА нету. Єсть армия России. СА нету. Но и нету армии Украины. Жалкое ВІЙСЬКО! "Слава" оленеводам и пчеловодам!
Полковник, поздравляю и поддерживаю...http://www.stoli.com/?utm_source=maxim&utm_medium=banner&utm_campaign=lips