Вітаю усіх форумчан з днем святого Миколая. Нехай до кожного з Вас Він завітає у домівки, принесе багато радості, щастя, добра і подарунків!
Вітаю усіх енергетиків, енерджайзерів, електровіників та власників електрочайників, що клацають - З ДНЕМ ЕНЕРГЕТИКА!
Христос хрещається! бажаю усім намагатись досягнути чистоти серця, яку має наш Господь, Ісус Христос.
У єдності сила народу! Боже, нам єдності дай. З Днем Соборності України! 22 січня ми урочисто відзначаємо 90-у річницю проголошення Акту Злуки. День 22 січня 1919 року ввійшов до національного календаря як велике державне свято - День Соборності України. Саме тоді на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на велелюдному зібранні було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. Виголошення соборницької ідеї стало могутнім виявом творчої енергії нації та прагнення до етнічної і територіальної єдності. Ті вікопомні історичні події сформували підґрунтя для відродження незалежної соборної демократичної України та утвердження національної ідеї. У розмаї жовто-синіх знамен 22 січня 1990 року наші сучасники поєднали живим ланцюгом злуки Схід і Захід України. Вірю, що територіальна цілісність України, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною. Ми маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Плекаймо все, що працює на ідею загальнонаціональної єдності, повсякчас пам’ятаючи про незліченні жертви, принесені на вівтар незалежності, соборності, державності. З приводу цього свята, дозвольте мені привітати Вас і побажати міцного здоров’я, незламного духу та людської гідності та самоповаги. Пишаймося, що ми Українці! Дай, Боже, Україні Мудрого Ярослава!
Сегодня очень важный день в нашей истории - День Соборности Украины. Поздравляю вас всех и желаю, чтобы в нашей стране всё было хорошо и благополучно, а главное - чтобы мы не забывали её историю и не повторяли горьких ошибок прошлого.
Приєднуюсь до поздоровлень, Україна живи, багатій і процвітай, а отже і ми з Тобою! Громадо, зробимо нарешті висновки з історії - Київська Русь та її роздроблення на князівства, Держава Богдана, а потім Правобережна та Лівобережна України, стрілянина українців один в одного в обох світових війнах, УНР та ЗУНР! ((((((( Досить шукати те, що нас роз"єднує та з"ясовувати хто з нас більше українець, та хто більше Неньку любить! Ми обрели незалежність без крові, отже давайте і далі зміцнювати зв"язки між регіонами, а не навпаки! Будьмо всі здорові та багаті!!! ))))))))
Я Вас Люблю... Люблю Тебе ЛФ я міцно, Шалено, пристрасно, магічно, Моє Ти серце захопив І всі думки заполонив. Вранці не снідаю, оскільки думаю про тебе. Вдень не обідаю - думаю про тебе. Увечері не обідаю - думаю про тебе. Вночі не сплю - ЇСТИ ХОЧУ! Дорогие форумляне! В день святого Валентина Вам признаться я решила, Что давно Вас полюбила, Вы мне так необходимы! Хотела много написать, Хотела,но не буду! Одно лишь только напишу! Люблю и не забуду!
+100000000000! Так правдиво! ) ) ) ) ) Україночко, дякую за те, що продовжили мені життя на пару днів!!!
УВАГА ЧОРНИЙ ГУМОР Вітаю всіх, хто це свято не святкує, із умінням не піддаватися під упливи загальної моди й масового зсуву!!! (вітання жарт, закоханим та тим, хто святкує, не ображатися! )
Вітаю Всіх з Днем св. Валентина! Із чудовим днем любові Щирі сердечні вітання, Хай буде у житті доволі І ласки й ніжності й кохання!