Степанича і всіх українців вітаю із Днем психічного здоров’я в Україні! В світі є багато психів Кожен 5-й в світі-псих! Розмовляйте тут тихіше! Може.... Я Один Із них! Танго в психбольнице (мелодия - танго в духе "Голуби целуются на крыше") Мы танцуем танго в психбольнице каблучки по кафелю стучат Пациентка в платьице из ситца бабочкой порхает меж палат Строгий доктор галстук свой поправит одним взглядом в транс тебя введёт По холодной гулкой процедурке пациентку бережно ведёт С радиолы музыка играла с автоклавов тихо шёл дымок А тогда ты глупая не знала он тебя для опытов ведёт Тело нежное иглой исколют душу под гипнозом вынут всю В буйном отделении закроют врач запишет в папку это всё Он уедет на машине "Волга" с дамою в шикарный ресторан А ты будешь биться в ссаной койке и смеётся пьяный санитар...
Сьогодні день Українського козацтва. Хочеться від щирого серця привітати усіх козаків з цим світлим днем: Покрови Пресвятої Богородиці, що відзначається щорічно 14 жовтня. Ідея козацтва щільно переплелася з історією українського народу. І сьогодні козак - це не той, хто одягнений у шаровари. Козак, це перш за все, воїн за духом, але воюватиме він тільки за одну річ - свободу. То ж нехай прагнення волі та незалежності і надалі буде неодмінною рисою українських козаків. Зі святом Вас, Слава Україні! P.S. Фото зі святкування 140-річчя Краматорська.
Дорогі друзі! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня автомобіліста і дорожника! Ваша робота має виняткове значення задля забезпечення належного рівня функціонування усіх галузей народного господарства. Саме від стану доріг та злагодженої роботи перевізників залежить якість та своєчасність забезпечення потреб економіки, соціальної сфери, громадян. Автотранспортні шляхи є тими незамінними артеріями, що пов’язують наш край з іншими регіонами нашої держави та країнами – сусідами. Щиро бажаю всім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я, подальшої успішної та безаварійної роботи! Нехай дорога буде легкою, "залізний кінь" – міцним, а дома завжди чекають рідні та близькі! І, як кажуть, "ні гвіздка, ні жезла"!
Вітаю подружжя Андрія та Катерини Садових! Привітання мамі й татку Із народженням хлоп’ятка ! Красенем хай він зростає І здоров’я, й мудрість має ! Хай найкращим буде сином І продовжить рід родини, Радістю всіх звеселяє, Щастя хай його чекає.
Ви така всеобізнана Україночка. Все про Львів знаєте. Але хай такий рід не продовжує, а розвивається в іншій галузі.
Таку новину вичитала на форумі, і чомусь подумалося, може хоч вам пощастило з мером. Та ну їх всіх. Але ДИТИНКА таки народилася, і хто знає як життя поверне, хай їй щастить.
можливо, і пощастило з мером, хоч я так і не вважаю.... цинічно, але за місяць перед виборами ходила містом плітка, що аж занадто дивно народилася нова дитина в сім’ї майбутнього мера -- якраз "під вибори"... чим більше політик піариться -- тим менше йому тре вірити, а "сім’я" в передвиборній компанії мера, була однією з основних частин компанії...